Keresés
HU
Termékkínálatunk
    Menü Bezár
    RSS

    Blog hozzászólások '2023' 'december'

    Tortilla (hot) dog tekercs - recept
    (0) Tortilla (hot) dog tekercs - recept
    A tortillába tekert virsli, sajttal borítva és lilahagymával bolondítva egy pazar verziója a klasszikus hot dognak, ráadásul a grillserpenyős pirítást követően egészen mutatós lesz, így nagyon gusztusosan lehet tálalni. Kiváló szilveszteri parti fogás, előétel vagy vendégváró kerekedik belőle. 
    Mini panettone - recept
    (2) Mini panettone - recept
    Az óriási, olasz “kuglóf” kicsinyített másai ezek a helyes mini panettone sütik. Már a tésztáját is öröm összeállítani, olyan ínycsiklandozó illata van a frissen reszelt citrusok, aszalt gyümölcsök és rumaroma egyvelegének. A sütés alatt pedig egészen biztosak lehetünk abban, hogy ezek a mennyei aromák minden falatban visszaköszönnek majd: igazi ünnepi hangulatot varázsol az otthonunkba a mini panettonék illata. Tökéletesen foszlós, pihe-puha tészta, kellemes citrusokkal, édes és színes kiegészítőkkel a belsejében.
    Last-minute tippek az ünnepi összejövetelekhez
    (0) Last-minute tippek az ünnepi összejövetelekhez
    Az ünnepi készülődés sokak számára stresszesen telik, pláne, ha az utolsó pillanatokra hagyják a tervezést és a szükséges holmik beszerzését. Megvettem minden ajándékot? Mi legyen a karácsonyi menü? Mit egyen a vegetáriánus unokahúgom? Mikor takarítsak ki? Egyenesen áll a karácsonyfa? Beszereztem minden hozzávalót a fogásokhoz? Mikor jön az anyósom?
    Ünnepi menü - Vörösboros szilvával töltött csirketekercs diós bundában sütve, ananászos quinoával - recept
    (0) Ünnepi menü - Vörösboros szilvával töltött csirketekercs diós bundában sütve, ananászos quinoával - recept
    Különleges, édes-sós-savanykás ízvilágú, könnyed főétel tippel készültünk az ünnepekre, aminek a tálalását is exkluzív módon tudjuk biztosítani, ha friss, egész ananászt vásárolunk hozzá. A csirkemellből készült tekercshez vörösborban áztatjuk egy éjszakán keresztül az aszalt szilva szemeket, sajttal ágyazunk meg nekik, majd az egészet egy darabolt diós panírban sütjük meg, a sütőbe küldve, olajszagmentesen. Mindezt az izgalmas ízkavalkádot tovább visszük a köretre is, aminél ananásszal mixeljük össze a hagymás quinoát.
    A legtrendibb diéták 2024-ben
    (0) A legtrendibb diéták 2024-ben
    Az egészséges és karcsú test iránti vágy nem újkeletű óhaj. Ahogyan az öltözködés, úgy a diéták terén is folyamatosan változik a divat, illetve az is, hogy éppen mit mondanak a szakértők. Régebben tartolt a káposztaleves diéta, a fogyibogyó és a fogyasztó ital volt a menő, napjainkra pedig a kalóriaszámlálás és az időszakos böjt vált a legnépszerűbb diétás módszerré.
    Csokis, mogyoróhabos pite - recept
    (0) Csokis, mogyoróhabos pite - recept
    Ez a két, csokis rétegből álló, habkönnyű pite garantáltan elkápráztatja a család minden tagját az ünnepek alatt. A süti alaptésztáját egy étcsokoládéban és földimogyoróban gazdag habbal vonjuk be, aminek köszönhetően egy mennyeien csokis, habos, roppanós, mogyorós pitét kaphatunk.
    A legjobb gluténmentes ételek – karácsonykor is
    (0) A legjobb gluténmentes ételek – karácsonykor is
    A legtöbbünk nem is gondolná, hogy milyen sokféle gluténmentes alapanyag és recept létezik. Azoknak, akik glutén-intoleranciában vagy lisztérzékenységben szenvednek, elengedhetetlen, hogy ismerjék a gluténmentes ételek listáját. És persze azoknak is fontos, akik diétáznak és egészségesen szeretnének étkezni.

    Közértplusz díjaink 2024

    online bevásárlás

    Szállítunk hozzád?

    Ellenőrizd, hogy a kézbesítési címeden elérhető-e szolgáltatásunk!