Keresés
HU
Termékkínálatunk
    Menü Bezár
    RSS

    Blog hozzászólások '2022' 'március'

    Léböjtkúra típusai, étrendje, receptek
    (0) Léböjtkúra típusai, étrendje, receptek
    A léböjtkúra napjainkban igen elterjedt formájává vált szervezetünk méregtelenítésének. A felgyülemlett méreganyagok, lerakódott salakanyagok kiürítésére időszakosan igenis szükségünk van. A léböjtkúra étrendje – már a nevéből is adódóan – csak és kizárólag folyadék fogyasztását jelenti, a böjt alatt semmiféle szilárd táplálék bevitele nem megengedett. Ez a fajta méregtelenítés kimondottan ajánlott azoknak, akik emésztési problémákkal, bőrbetegségekkel, ízületi panaszokkal, cukorbetegséggel vagy magas vérnyomással küzdenek.
    A legjobb vitaminok tavaszi fáradtság ellen
    (0) A legjobb vitaminok tavaszi fáradtság ellen
    Végre kisüt a nap, melegszik az idő, hosszabbak a nappalok, de te mégis fáradt és aluszékony vagy? Akkor bizony téged is utolért a tavaszi fáradtság! Ebben az időszakban érdemes még több figyelmet fordítani az életmódunkra és az étkezésünkre, olyan alapanyagokat válasszunk, amelyek segítenek a fáradtság ellen.
    Izgalmas köretek, minden étkezéshez!
    (0) Izgalmas köretek, minden étkezéshez!
    Mára már magától értetődő számunkra, hogy a főételek mellé köretet szolgálunk fel. Ha éppen a heti menüsorunkat állítjuk össze, vagy egy baráti vacsorára készülünk, a hús- és a halfélék mellé felmerül a kérdés, hogy mi legyen a köret. Számtalan verzió közül választhatunk, mivel folyamatosan bővül az alapanyag-ismeretünk és -felhasználásunk, ezért a hagyományos köreteken felül ma már egészen különleges köret ötletekkel találkozhatunk.
    Méregtelenítés tavasszal: 4 vegán recept a tisztítókúrához
    (2) Méregtelenítés tavasszal: 4 vegán recept a tisztítókúrához
    Ahhoz, hogy egészségesek maradjunk, és szervezetünket folyamatosan karban tartsuk, szükségünk van bizonyos időszakonként méregtelenítésre. De hogy mit is jelent pontosan a méregtelenítés, milyen élettani hatásai ismertek, melyek a legismertebb méregtelenítő tisztítókúrák, erről sokunknak hiányosak az információi.

    Közértplusz díjaink 2024

    online bevásárlás

    Szállítunk hozzád?

    Ellenőrizd, hogy a kézbesítési címeden elérhető-e szolgáltatásunk!