Keresés
HU
Termékkínálatunk
    Menü Bezár
    RSS

    Blog hozzászólások '2022' 'december'

    Virslis quinoa saláta - recept
    (0) Virslis quinoa saláta - recept
    A hagyományos szilveszteri virsli saláta helyett/mellett érdemes kipróbálni a quinoás verziót, hiszen azon túl, hogy nagyon egészséges, még szerencsét és gazdagságot is hozhat az új esztendőben a sok apró szemű gabonának köszönhetően. Az öntet olívaolajos, borecetes, rengeteg friss zöld fűszernövénnyel kiegészítve, így egy nagyon könnyed, zamatos és nem utolsó sorban színes, vitamindús salátát eredményez. Hozzon az újévre sok sikert, boldogságot és leginkább jó egészséget!
    Mandulás hókifli - recept
    (0) Mandulás hókifli - recept
    A hókifli ezen verziója nem más, mint egy klasszikus, karácsonyi aprósüti extra adag mandulával és egy csipetnyi szeretettel fűszerezve. A hókifli azon túl, hogy kellemes ízének, omlós textúrájának köszönhetően függőséget okoz, nagyon hálás sütemény. Kevés macerával jár az elkészítése, gyorsan sül, és sokáig eláll. A formázással nem szükséges sokat bajlódni, és elég egyszerű, így a legkisebbeket is könnyedén bevonhatjuk a hókifli alapját adó "tésztakukacok" gyártásába, hajlításába. Szuper közös program az ünnepi készülődés során.
    Alacsony kalóriatartalmú, laktató ételek és diétás receptek
    (0) Alacsony kalóriatartalmú, laktató ételek és diétás receptek
    Az alacsony kalóriatartalmú, laktató ételek mindenki számára vonzóak lehetnek. Főként azoknak, akik fogyni szeretnének, illetve tudatosabban étkezni. A jó hír, hogy sok olyan fogás létezik, amelyek után nem lesz bűntudatunk, és még súlyt is adhatunk le. Habár kalóriára is szüksége van a szervezetnek, ezek mérsékelt mennyiségben vannak jelen, helyette viszont vitaminok, ásványi anyagok, fontos tápanyagok kerülnek a szervezetbe.
    Egészben sült, zöldfűszeres pisztráng mandulaforgáccsal recept - videóval
    (0) Egészben sült, zöldfűszeres pisztráng mandulaforgáccsal recept - videóval
    A nyugodt ünnepi készülődéshez hasznos, ha van a tarsolyunkban egy-egy könnyen és gyorsan elkészíthető recept, amilyen ez az egyszerűen asztalra varázsolható, de mégis különleges és egészséges főétel. Az egészben sült pisztrángot burgonyaágyra fektetjük, zöldfűszeres vajban fürdetjük, és tálaláskor pirított mandula szeletekkel bolondítjuk. Ha kíváncsi vagy az elkészítés pontos lépéseire, és biztosra mennél a karácsonyi menü elkészítésében, nézd meg receptvideónkat!
    Citromos csirkemell sült édesburgonyapürével - recept
    (0) Citromos csirkemell sült édesburgonyapürével - recept
    Egyszerű, a hétköznapokból jól ismert alapanyagokból is varázsolhatunk az asztalra pazar ünnepi főételt, ha 1-2 apró trükköt bevetünk, és aromás fűszerekkel ruházzuk fel az ételt. Ultrapuha, omlós, de legfőképpen szaftos lesz a csirkemell, ha sütés közben bedobjuk a 140 fokos sütőbe. Az édesburgonyából pedig sokkal gazdagabb pürét készíthetünk, ha héjában sütjük meg a batátát.
    Koleszterincsökkentő ételek: mit szabad enni, és mit nem?
    (1) Koleszterincsökkentő ételek: mit szabad enni, és mit nem?
    Számos tévhit terjed a világban a koleszterinnel kapcsolatban. Sok esetben úgy van beállítva, mintha valamilyen nagyon rossz dolog lenne, amit egytől egyig ki kell rakni az étrendből. Pedig a koleszterin valójában csak egy zsírvegyület, ami szinte minden sejtben megtalálható. Ami viszont igaz – ahogyan más eseteknél is – a túlfogyasztás negatív egészségügyi hatásokkal is járhat. Bizonyos esetekben akár betegséget is előidézhet. Az egészséges táplálkozás, helyes étrend azonban segíthet megelőzni a bajt, és optimális szinten tartani a koleszterinszintet.
    Mogyoróvajas, rizses csoki szelet - recept
    (0) Mogyoróvajas, rizses csoki szelet - recept
    Ha szereted a rizses csokit felturbózott verzióban, rajongsz a mogyoróvajas nyalánkságokért, vagy szimplán előnyben részesíted a házi, sütés nélküli édességeket, ez a te kedvenc recepted lehet. Végtelenül egyszerűen, pár laza keveréssel elkészül, jól be kell hűteni, de utána, csodásan szeletelhető és luxus csokiként belerejthető a Mikulás csomagokba is.

    Közértplusz díjaink 2024

    online bevásárlás

    Szállítunk hozzád?

    Ellenőrizd, hogy a kézbesítési címeden elérhető-e szolgáltatásunk!