Az aromát sütemények és desszertek ízesítésére, ízeinek intenzívebb kiemeléséhez ajánljuk. Javasolt adagolás: 4 ml (kb. 2 teáskanál) 500 g liszthez, 2 ml = (kb. 1 teáskanál) 500 ml folyadékhoz.
Az aromát sütemények és desszertek ízesítésére, ízeinek intenzívebb kiemeléséhez ajánljuk. Javasolt adagolás: 4 ml (kb. 2 teáskanál) 500 g liszthez, 2 ml = (kb. 1 teáskanál) 500 ml folyadékhoz.
Természetes ízesítőanyag süteményekhez, desszertekhez és italokhoz. A Dr. Oetker Bourbon Vaníliás cukor bourbon vanília kivonatot és kivonatolt vaníliabab őrleményt tartalmaz. A bourbon vanília jellegzetes íze és illata különlegessé teszi a tejszínhabot, a desszerteket és a süteményeket.
Az instant élesztő a modern konyha egyik legnépszerűbb vívmánya. Sokáig eláll, kis helyet foglal a polcon, kiválóan használható kelt tésztákhoz és helyettesíthető vele a friss élesztő.
Élelmiszeripari minőségű kémiai lazítószer, mely a tésztában sütés alatt szén-dioxidot fejleszt és ezáltal lazítja a tésztát. Kémiai neve: Nátrium-hidrogén-karbonát. Képlete: NaHCO3. Gyógyászati célra nem alkalmas! A termék felhasználható süteménykészítésnél lazítószerként. A sütemény receptjének előírása szerint használja, túladagolása mellékízt okoz a süteményben.
A termék legyen az alapanyagra jellemző illatú és ízű darálmány. A termék ne legyen idegen anyaggal szennyezett; élő kártevővel, vagy maradványaival szennyezett; mérgező gyom magvakkal szennyezett. Hőkezelt darált mák
A Top Taste-nél nemcsak a tökéletes íz fontos, de a kiváló minőség is, ezért a termékekhez felhasznált hagyma alapanyagot is a cégcsoport termeszti saját földjein. Így nemcsak a nyersanyagok állandó kiváló minőségét, hanem azok nyomonkövethetőségét is bizton garantálják.
100g sült hagyma elkészítéséhez 240g friss vöröshagyma kerül felhasználásra!
A kókuszdió egy szuper egészséges energiabomba, a szervezetben gyorsan felszívódva energiává (és nem zsírrá!) alakul át. Fogyasztása sportolóknak vagy erős testi munkát végzők számára kifejezetten ajánlott. Foszfor és D vitamin tartalma még jobban segíti az amúgy is magas kalcium és magnézium beépülését a csontozatba és izomzatba, így kismamák, csontritkulásban szenved?k, vagy növekedési, fejlődési szakaszban lévő gyermekek számára igen fontos táplálék lehet. Magas rosttartalma jót tesz az emésztésnek és a bélrendszer működésének, enyhíti a bélgörcsöket és a bélrendszeri betegségeket. Támogatja a méregtelenítést és a mérgek kiürítését a szervezetből.
Felhasználása mára nagyon sokoldalúvá vált. Az ókorban leginkább gyógyszerként, később vegyipari alapanyagként, majd a mákszemet fűszerként is elkezdték használni. A magyar konyha is szívesen használja az apró és értékes mákszemeket.