"A Nagymama lekvárja birs különleges minőségű termékünk elkészítéséhez csak természetes anyagokat használunk. 100 kg lekvárhoz 60 kg gyümölcsöt (birs és alma) gondosan előkészítünk, majd cukor, citrus pektin, citromlé sűrítmény hozzáadásával összefőzzük úgy, hogy a gyümölcsdarabok megmaradjanak. Kíméletes hőkezeléssel tartósítjuk, így a gyümölcsök természetes aromáját megőrizzük. A termék tartósítószert, mesterséges színező vagy adalék anyagot nem tartalmaz. Tésztákhoz, péksütemények mellé ajánljuk."
100 gramm termék 130 gramm szilva felhasználásával készül. Kiváló C-vitaminforrás, amely hatékony antioxidáns. A C-vitamin segíti a szervezetet a rák, a gyulladások és a szabadgyökök elleni harcban. A szilva gazdag olyan ásványi anyagokban, mint a kálium, vas és fluorid. A vasnak vörösvérsejtképző hatása van. A kálium a sejtek és a testnedvek fontos összetevője, ami szabályozza a szívverést és a vérnyomást. Nettó tömeg: 320 g
Málna lekvárjainkat a legfinomabb, harmonikusan édes-savanykás, nagy szemű, zamatos málnaszemeinkből készítjük. Lekvárt készítek 97%-os tisztaságú stevia kivonat és eritrit kombinációjával édesített szörpöket is. Ezen termékeim hozzáadott cukrot nem tartalmaznak, ezért cukorbetegek is fogyaszthatják.