Étcsokoládéval mártott, mentolízű fondant lapocskák. Az elegáns desszert titka az extra vékony étcskoládé és a klasszikus mentol ízű lágy krémtöltelékben rejlik. Letisztult eleganciája és egyedi ízvilága azoknak készül, akiknek fontos, hogy különleges ajándékkal lepjék meg szeretteiket.
Ha egy kis provance-i életérzésre vágysz, miközben a kanapédon csukott szemmel édességet majszolsz, akkor ezt a csokoládét kifejezetten Neked készítettük. A selymesen krémes tejcsokoládé megnyugtatóan simul össze a levendula hűvösségével. Csendes kényeztetés az érzékeidnek! Nettó tömeg: 50 g Átlagos tápérték 100g mennyiségben: energia 545cal/2273KJ zsír:33g amelyből telített zsírsavak:20g szénhidrát:56g amelyből cukor:53g fehérje:6g
Számodra a mogyorós csokoládé az etalon, és azt szereted, ha nagyon-nagyon mogyorós? Táblás tejcsokoládénkat egész piemonti mogyorókkal borítottuk be, melyek roppanósságukkal kiegyensúlyozzák a tejcsokoládé lágy, selymes textúráját, ami igazi vaníliát is tartalmaz. Nagyon mogyorós, csakis Neked! Nettó tömeg: 50 g
Allergiával kapcsolatos információk: Mandula Tartalmazhat Tojás Tartalmazhat Mogyoró Tartalmaz Tej Tartalmaz Diófélék Tartalmazhat Földimogyoró Tartalmaz Szója Tartalmaz Búza Tartalmaz
Allergiával kapcsolatos információk: Mandula Tartalmaz Tojás Tartalmaz Mogyoró Tartalmaz Tej Tartalmaz Földimogyoró Tartalmazhat Pisztácia Tartalmaz Szója Tartalmaz Búza Tartalmaz
Igazi ízbomba a pirított magvak és az étcsokoládé kedvelőinek!
A pirított szezámmaggal, kandírozott narancsdarabkákkal és BIO puffasztott quinoával teli 70%-os étcsokoládéfalatkák nem csak az ízlelőbimbóinkat kényeztetik, de kifejezetten jótékony hatással vannak egészségünkre is.
Míg a magas antioxidáns tartalmú prémium belgacsokoládé és a magvak gondosan megválasztott aránya ellenállhatatlan ízharmóniát eredményez a mennyei falatkáknak, addig a szezámmag és a quinoa egészségre gyakorolt pozitív élettani hatásukkal járulnak hozzá a tudatos táplálkozáshoz a mindennapjainkban.
A gazdag ízvilágú, magas vitamintartalmú, kizárólag természetes összetevőket tartalmazó liofilizált piros gyümölcsök (ribizli, eper, málna) savanyúságát kiválóan ellensúlyozza a prémium minőségű belga fehércsokoládé édessége. A krémes csokoládéba burkolózott intenzív ízű és illatú gyümölcsök frissen roppanósak és habkönnyűek maradnak, a csokoládé és a gyümölcs remek aránya pedig tökéletes ízharmóniát kölcsönöz a mennyei falatoknak.
A rendkívül magas antioxidáns tartalmú aszalt szilvát egy szintén magas antioxidánstartalmú, prémium minőségű 70%-os belga étcsokoládéfürdőben forgatjuk, a végén pedig fahéjas kakaóporban hempergetjük meg.
Az aromás, illatos, tökéletesen kerekszemű mogyorót megpörkölik, majd selymes, tonkababbal ízesített 40%-os kakaótartalmú ghánai tejcsokoládéba burkolják, a végén pedig pörkölt brazil kávétöretben hempergetik meg.
A kizárólag természetes összetevőket tartalmazó drazsé egy különleges képzeletbeli utazásra visz bennünket az ízek világába, ahol az egzotikus aromák harmonikus egybecsengését a különféle textúrák jelenléte teszi még izgalmasabbá.
A mandulafa termése, azaz a mandula, az olajos magvak közül a legrégebb óta ismert csonthéjas. Leginkább cukrászati alapanyagként használják fel, például marcipánok készítéséhez, de nassolhatjuk önmagában is, vagy húsok töltelékeként. Tárolására figyelni kell, ugyanis magas olajtartalma miatt könnyen megavasodhat.