Friss, ropogós, és mennyei illata van! Ezek azok a pékáruk, amelyeknek nem tudunk ellenállni. Legyen a kedvenced a kifli, a zsemle vagy a kenyér, válaszd szívesebben a teljes kiőrlésűt, sósat, akár édeset, mindent megtalálsz online boltunkban. Kínálatunkban olyan pékárukra bukkanhatsz, amelyek tökéletes elemei egy ízletes reggelinek, hiszen szénhidráttartalmuk egész napra kitartó energiát biztosítanak neked. A hagyományos friss péksütemények mellett cukrászati termékeket is találsz, különböző ízű pitéket, linzerkarikát vagy akár islert is tehetsz a kosaradba.
A nevéből is eredendően 100 %-ban búzalisztből készül ez a világos aranybarna színű, fényes héjú kenyerünk, hogy igazi JÓKENYÉR szülessen belőle, két féle búzalisztettel: finomliszt és félfehér kenyérliszt. Az első apró szemcseméretű, alacsony korpatartalmú, világos színárnyalatú liszt (BL-55), ami szinte teljesen csak a magbelsőből áll. Az utóbbi, félfehér liszt (BL-112) – mint a nevében is benne van – arányaiban több héjrészt tartalmazó, sötétebb színű őrlemény. Ez a legideálisabb lisztfajta kenyerek és kelt tészták sütéséhez. Mint minden kenyerüket, a JÓKENYÉR búzakenyeret is saját kovásszal, adalék- és színezőanyag mentesen készítik.
A nevéből is eredendően 100 %-ban búzalisztből készül ez a világos aranybarna színű, fényes héjú kenyerünk, hogy igazi JÓKENYÉR szülessen belőle, két féle búzalisztet használunk: finomlisztet és félfehér kenyérlisztet. Az első apró szemcseméretű, alacsony korpatartalmú, világos színárnyalatú liszt (BL-55), ami szinte teljesen csak a magbelsőből áll. Az utóbbi, félfehér liszt (BL-112) – mint a nevében is benne van – arányaiban több héjrészt tartalmazó, sötétebb színű őrlemény. Ez a legideálisabb lisztfajta kenyerek és kelt tészták sütéséhez. Mint minden kenyerünket, a JÓKENYÉR búzakenyeret is saját kovásszal, adalék- és színezőanyag mentesen készítjük. Búzakenyereinket kétféle: 0,5 kg és 1kg-os kiszerelésben sütjük.
A ciabatta eredendően olasz, lukacsos belsejű, kovászolt búzalisztből készült sós péksütemény. Leginkább szendvicseknek, vagy enyhén megpirítva, a bruschetta alapanyagaként fogyasztható. A JÓKENYÉR pékmesterei a paradicsomos mellett több ízben – olivás, hagymás – is elkészítik ezt a déli országok hangulatát idéző zsemlefélét. A paradicsomos változatot azért ajánljuk figyelmébe, mert névadója vitaminokban gazdag – C-vitamin, A, B1, B2, – és jelentős mennyiségben tartalmaz karotint, likopint. Igen sok konyha alapvető alapanyaga a paradicsom világszerte, a vele készült ciabatta szinte minden szendvicsösszetevővel kiválóan harmonizál. Érdemes megkóstolni!
Wellness kenyerünk alapanyagainak összeállításánál a JÓKENYÉR pékmesterei az egészségünk megóvását tartották leginkább szem előtt. Így nemcsak a saját malmunkban, frissen őrölt teljes kiőrlésű búza és rozsliszt teszi különlegessé, hanem az a sok napraforgómag, zabpehely és szójapehely, amivel a kenyeret gazdagítottuk. Utóbbi ellenőrzött, 100%-osan GMO-mentes szójából származik. A zab egy rostdús emésztésserkentő, mely hosszan tartó energiát biztosít. Az olajos magvak fogyasztásával nagy lépést teszünk szívünk és érrendszerünk egészségéért. A teljes kiőrlésű rozsliszt, – mely wellness kenyerünk meghatározó összetevője – pedig az egészséges táplálkozás alapja. Hisz a rozsból őrölt liszt kevesebb zsírt és szénhidrátot, valamint több ásványi anyagot tartalmaz, mint a világosabb színű búzaliszt. A rostokban gazdag rozs, kedvező élettani hatást fejt ki az emberi szervezetre!
A Zanuy puha búzatortillák eredeti spanyol termékek. Kiváló alapanyaga a mexikói-spanyol ihletésű fogásoknak mint a burritos, tacos, fajitas, quesadillas és a wraps. A hagyományos búzaliszttel készült változat mellett kukoricaliszttel készült változat is kapható, mindkettő napraforgó olajjal készül és praktikus visszazárható csomagolásban hosszabb ideig lehet tárolni. Serpenyőben kicsit melegítve íze kiteljesedik és könnyebben lehet hajtogatni.
A kifli szavunkat a németből vettük át – „Kipfel”, ami azonban a latin „cippus” szóból származik. Jelentése „cölöp, karó”, valószínű a péksütemény formájára utal. A JÓkenyér kiflik – így óriás változata is - hagyományos tejes tésztából készülnek, saját kovásszal és hosszú érlelési technológiával. Kinyújtás után, felgöngyöljük, és félhold alakúra formázzuk a tésztát. A tészta hosszadalmas pihentetése nem csupán azt eredményezi, hogy kellően össze tudnak érni az ízek, de többek között ennek köszönhető az is, hogy az így készült finomság tovább friss marad. A JÓkenyér óriás kifliből igazán „emberes” szendvics készíthető!
Termékeink tojást, tejet és laktózt, szójababot, zellert, szezámmagot, földimogyorót és dióféléket is feldolgozó üzemben készülnek, ezért- amennyiben összetevőik között külön nem szerepelnek- nyomokban tartalmazhatják ezeket.
Natúr puffasztott termékeinkre jellemző, hogy könnyen emészthetőek, magas rosttartalmuknak köszönhetően jótékonyan hatnak a gyomor-bél működésére, nem terhelik meg a szervezetet. A bennük lévő összetett szénhidrátok lassan szívódnak fel, nem emelik hirtelen a vércukorszintet. Puffasztott natúr fehér rizs termékünk könnyű és ropogós, kiváló süteményekhez, kekszekhez vagy reggeliként.
A barnarizs az egyik legegészségesebb és teljes értékű élelmiszerünk, igyanis ez a legkönnyebben emészthető gabona. Beltartalmát tekintve magas a szelén, rost, mangán, magnézium, vas tartalma, és B1, B3, B6 E, és K vitaminokat és rengeteg esszenciális aminosavat és egyéb nyomelemeket tartalmaz. Nettó tömeg: 85 g
Élelmi rostban gazdag, ropogós finomság, kiváló alap a legkülönbözőbb feltétekhez (pl.: felvágottak, sajtok, dzsemek, szendvicskrémek, zöldségek, halkészítmények). Receptötletekért kattints a www.abonett.hu honlapra.
Fogyaszd egy kiegyensúlyozott és változatos étrend részeként, az egészséges életmódért!
Bio extrudált kenyér, tönkölybúzával.
Teljes kiőrlésű.
A teljes gabonaszem felhasználásával készülő, élelmi rostban gazdag, ropogós finomság. Kiváló alap a legkülönbözőbb feltétekhez (pl.: felvágottak, sajtok, dzsemek, szendvicskrémek, zöldségek, halkészítmények). Receptötletekért kattints a www.abonett.hu honlapra. Fogyaszd egy kiegyensúlyozott és változatos étrend részeként, az egészséges életmódért!
Fahéj: A héberek, görögök és rómaiak a fahéjat fűszernek, illatszernek és gyógyszernek -emésztési zavarokra – egyaránt használták, míg az egyiptomiak balzsamokba keverték bele. Íze kesernyés-édeskés, picit csípős és illata jellegzetes. A fahéj illata meleg, fűszeres, amit a JÓkenyérnél könnyű ropogós kelt leveles tésztába tekerve ajánlunk Önnek.
A nevéből is eredendően 100 %-ban búzalisztből készül ez a világos aranybarna színű, fényes héjú kenyerünk, hogy igazi JÓKENYÉR szülessen belőle, két féle búzalisztettel: finomliszt és félfehér kenyérliszt. Az első apró szemcseméretű, alacsony korpatartalmú, világos színárnyalatú liszt (BL-55), ami szinte teljesen csak a magbelsőből áll. Az utóbbi, félfehér liszt (BL-112) – mint a nevében is benne van – arányaiban több héjrészt tartalmazó, sötétebb színű őrlemény. Ez a legideálisabb lisztfajta kenyerek és kelt tészták sütéséhez. Mint minden kenyerüket, a JÓKENYÉR búzakenyeret is saját kovásszal, adalék- és színezőanyag mentesen készítik.
A nevéből is eredendően 100 %-ban búzalisztből készül ez a világos aranybarna színű, fényes héjú kenyerünk, hogy igazi JÓKENYÉR szülessen belőle, két féle búzalisztet használunk: finomlisztet és félfehér kenyérlisztet. Az első apró szemcseméretű, alacsony korpatartalmú, világos színárnyalatú liszt (BL-55), ami szinte teljesen csak a magbelsőből áll. Az utóbbi, félfehér liszt (BL-112) – mint a nevében is benne van – arányaiban több héjrészt tartalmazó, sötétebb színű őrlemény. Ez a legideálisabb lisztfajta kenyerek és kelt tészták sütéséhez. Mint minden kenyerünket, a JÓKENYÉR búzakenyeret is saját kovásszal, adalék- és színezőanyag mentesen készítjük. Búzakenyereinket kétféle: 0,5 kg és 1kg-os kiszerelésben sütjük.
A ciabatta eredendően olasz, lukacsos belsejű, kovászolt búzalisztből készült sós péksütemény. Leginkább szendvicseknek, vagy enyhén megpirítva, a bruschetta alapanyagaként fogyasztható. A JÓKENYÉR pékmesterei a paradicsomos mellett több ízben – olivás, hagymás – is elkészítik ezt a déli országok hangulatát idéző zsemlefélét. A paradicsomos változatot azért ajánljuk figyelmébe, mert névadója vitaminokban gazdag – C-vitamin, A, B1, B2, – és jelentős mennyiségben tartalmaz karotint, likopint. Igen sok konyha alapvető alapanyaga a paradicsom világszerte, a vele készült ciabatta szinte minden szendvicsösszetevővel kiválóan harmonizál. Érdemes megkóstolni!
Wellness kenyerünk alapanyagainak összeállításánál a JÓKENYÉR pékmesterei az egészségünk megóvását tartották leginkább szem előtt. Így nemcsak a saját malmunkban, frissen őrölt teljes kiőrlésű búza és rozsliszt teszi különlegessé, hanem az a sok napraforgómag, zabpehely és szójapehely, amivel a kenyeret gazdagítottuk. Utóbbi ellenőrzött, 100%-osan GMO-mentes szójából származik. A zab egy rostdús emésztésserkentő, mely hosszan tartó energiát biztosít. Az olajos magvak fogyasztásával nagy lépést teszünk szívünk és érrendszerünk egészségéért. A teljes kiőrlésű rozsliszt, – mely wellness kenyerünk meghatározó összetevője – pedig az egészséges táplálkozás alapja. Hisz a rozsból őrölt liszt kevesebb zsírt és szénhidrátot, valamint több ásványi anyagot tartalmaz, mint a világosabb színű búzaliszt. A rostokban gazdag rozs, kedvező élettani hatást fejt ki az emberi szervezetre!
Bio extrudált kenyér, tönkölybúzával.
Teljes kiőrlésű.
A teljes gabonaszem felhasználásával készülő, élelmi rostban gazdag, ropogós finomság. Kiváló alap a legkülönbözőbb feltétekhez (pl.: felvágottak, sajtok, dzsemek, szendvicskrémek, zöldségek, halkészítmények). Receptötletekért kattints a www.abonett.hu honlapra. Fogyaszd egy kiegyensúlyozott és változatos étrend részeként, az egészséges életmódért!
Élelmi rostban gazdag, ropogós finomság, kiváló alap a legkülönbözőbb feltétekhez (pl.: felvágottak, sajtok, dzsemek, szendvicskrémek, zöldségek, halkészítmények). Receptötletekért kattints a www.abonett.hu honlapra.
Fogyaszd egy kiegyensúlyozott és változatos étrend részeként, az egészséges életmódért!
Fahéj: A héberek, görögök és rómaiak a fahéjat fűszernek, illatszernek és gyógyszernek -emésztési zavarokra – egyaránt használták, míg az egyiptomiak balzsamokba keverték bele. Íze kesernyés-édeskés, picit csípős és illata jellegzetes. A fahéj illata meleg, fűszeres, amit a JÓkenyérnél könnyű ropogós kelt leveles tésztába tekerve ajánlunk Önnek.
A barnarizs az egyik legegészségesebb és teljes értékű élelmiszerünk, igyanis ez a legkönnyebben emészthető gabona. Beltartalmát tekintve magas a szelén, rost, mangán, magnézium, vas tartalma, és B1, B3, B6 E, és K vitaminokat és rengeteg esszenciális aminosavat és egyéb nyomelemeket tartalmaz. Nettó tömeg: 85 g
Natúr puffasztott termékeinkre jellemző, hogy könnyen emészthetőek, magas rosttartalmuknak köszönhetően jótékonyan hatnak a gyomor-bél működésére, nem terhelik meg a szervezetet. A bennük lévő összetett szénhidrátok lassan szívódnak fel, nem emelik hirtelen a vércukorszintet. Puffasztott natúr fehér rizs termékünk könnyű és ropogós, kiváló süteményekhez, kekszekhez vagy reggeliként.
A Zanuy puha búzatortillák eredeti spanyol termékek. Kiváló alapanyaga a mexikói-spanyol ihletésű fogásoknak mint a burritos, tacos, fajitas, quesadillas és a wraps. A hagyományos búzaliszttel készült változat mellett kukoricaliszttel készült változat is kapható, mindkettő napraforgó olajjal készül és praktikus visszazárható csomagolásban hosszabb ideig lehet tárolni. Serpenyőben kicsit melegítve íze kiteljesedik és könnyebben lehet hajtogatni.
A kifli szavunkat a németből vettük át – „Kipfel”, ami azonban a latin „cippus” szóból származik. Jelentése „cölöp, karó”, valószínű a péksütemény formájára utal. A JÓkenyér kiflik – így óriás változata is - hagyományos tejes tésztából készülnek, saját kovásszal és hosszú érlelési technológiával. Kinyújtás után, felgöngyöljük, és félhold alakúra formázzuk a tésztát. A tészta hosszadalmas pihentetése nem csupán azt eredményezi, hogy kellően össze tudnak érni az ízek, de többek között ennek köszönhető az is, hogy az így készült finomság tovább friss marad. A JÓkenyér óriás kifliből igazán „emberes” szendvics készíthető!
Termékeink tojást, tejet és laktózt, szójababot, zellert, szezámmagot, földimogyorót és dióféléket is feldolgozó üzemben készülnek, ezért- amennyiben összetevőik között külön nem szerepelnek- nyomokban tartalmazhatják ezeket.
Ellenőrizd, hogy a kézbesítési címeden elérhető-e szolgáltatásunk!
Szolgáltatásaink minőségének folyamatos magas szintű biztosításához a weboldalon sütiket használunk, a böngészéssel hozzájárulsz a sütik használatához.