Keresés
HU
Termékkínálatunk
  Menü Bezár

  Rólunk

   

  Közért+ Friss. Hazai. Biztonságos.

  A 2020-ban indult Közért+ az első olyan magyar online élelmiszeráruház, ahol kedvező áron vásárolhatsz széles termékkínálatból: kézműves, hazai gyártók termékei mellett az ismert, multinacionális cégek termékeit is megtalálod. Kínálatunkban friss termékek, zöldségek, gyümölcsök, húsáru, tejtermékek, tartós élelmiszerek, italok, pékáru, háztartási vegyiáru, higiéniai cikkek mellett kézműves termékek és élelmiszercsomagok is megtalálhatóak.

  Fő célkitűzésünk egy olyan platform biztosítása, ahol úgy intézheted bevásárlásodat, hogy azzal a hazai termékek előállítóit és a magyar termelőket támogatod. Éppen ezért teljes szortimentünk 90%-a hazai áru, termékeink pedig gondosan válogatott, és ellenőrzött forrásból származnak.

  Megrendelésedet ún. rövid ellátási lánc keretében juttatjuk el hozzád, ami kevés szereplő bevonásával és gyors piacra jutással garantálja, hogy mindig friss, minőségi alapanyag kerül az asztalodra. Ez a szállítási forma jóval kisebb terhet ró környezetünkre, az így szállított termékeket pedig kevesebb ideig szükséges tárolni, raktározni, ezáltal könnyebben megőrzik frissességüket, eredeti ízüket, zamatukat.

  A termékeket szigorúan környezetbarát csomagolásban szállítjuk, környezetünk megóvása számunkra kulcskérdés. Gyorsan lebomló zacskókat, környezetbarát papírtasakokat használunk, amit, ha nincs rá szükséged, vissza is küldhetsz nekünk.

  A győri Széchenyi István Egyetem szakmai mentorálásával megvalósuló projekt másik kiemelt feladata, hogy a minél nagyobb számban vonjuk be a magyar termelőket, előállítókat az online értékesítés világába. Akiknek eddig erre nem volt lehetőségük, azoknak megnyitjuk a modern eladási csatornákat minden előnyükkel együtt: logisztikával, marketinggel és digitalizációval segítjük őket, mint például a saját fejlesztésű webshopunk és a készletgazdálkodási rendszerünk.

  Vállalatunk folyamatosan bővül, 2022. májusában Törökbálinton nyitjuk meg új, a fenntarthatóság elve szerint tervezett logisztikai központunkat, aminek köszönhetően 24 órán belül tudjuk vállalni a megrendelések kiszállítását Budapesten és vonzáskörzetében.

  Blogbejegyzések, hírlevelek és Facebook, Instagram felületeinken megjelenő posztokon kívül hetente megújuló tartalmakkal jelentkezünk: elindítottuk dietetikai és egészséges életmóddal kapcsolatos podcastünket, valamint új, egyedi receptekkel várunk szöveges és videós formában is a Közért+ Konyhatündérével!

  Bízunk abban, hogy online felületeinken egy olyan közösséget tudunk kovácsolni, akik hozzánk hasonlóan gondolkoznak, és a helyi, szezonális termékek fogyasztásával nem csak a családi gazdálkodások fenntartásához, a hazai természetes ízek megőrzéséhez járulnak hozzá, hanem környezetünk és egészségünk megóvása érdekében is teszünk egy jelentős közös lépést.

  Ha tudni szeretnéd, hogy amit eszel, az honnan ered, ezért egyenesen termelőtől vásárolsz, ha igényed van a friss, egészséges hazai termékekre és eredeti alapanyagokra, ha az idő számodra is érték és nem szeretnél sorban állni a boltokban, helyette inkább kényelmesen és egy helyen intéznéd vásárlásodat, akkor jó helyen jársz!

  Nézelődj bátran oldalunkon, vásárolj tudatosan, hazai forrásból!

  online bevásárlás

  Szállítunk hozzád?

  Ellenőrizd, hogy a kézbesítési címeden elérhető-e szolgáltatásunk!