Keresés
HU
Termékkínálatunk
    Menü Bezár
    RSS

    Blog hozzászólások '2023' 'április'

    Tavaszköszöntő spárgás frittata - recept
    (0) Tavaszköszöntő spárgás frittata - recept
    Gazdagon variálható, kiváló hétvégi reggeli, brunch vagy akár vacsi ötlet ez a gyorsan összeüthető, olasz, tojásos finomság. Amíg sül a sütőben, jut időnk megteríteni, készíteni mellé egy kis friss salátát. Érdemes mindig a szezonális zöldségekkel variálni a frittata tartalmát, de a hűtőben maradt ételmaradékokkal is kiválóan lehet gazdagítani. Például Olaszországban gyakran készítik spagettivel. Ebben a frittata verzióban friss, zöldspárgával és petrezselyemmel köszöntjük tavaszt.
    Anyák napi ajándék-ötletek
    (0) Anyák napi ajándék-ötletek
    Hazánkban május első vasárnapján ünnepeljük az anyák napját, ami idén május 7-re esik. Mivel közeledik a jeles nap, ezért összegyűjtöttünk az ünnepről pár érdekességet, illetve néhány anyák napi ajándék-ötletet is, ha idén szeretnél túllépni a hagyományos és olykor unalmas virág-megoldáson!
    Empanada - recept
    (0) Empanada - recept
    Ez a helyes, töltött tésztabatyu a spanyol konyha kiválósága. Pékségekben gyakori vendég a polcokon, de tapasként, előételként is kiválóan megállja a helyét, nem beszélve a baráti vacsorákról. Könnyen hordozható, kompakt formájának köszönhetően bármilyen kirándulásra, piknikre magunkkal vihetjük, és a gyerkőcök szája is fülig fog érni, ha ezt találják a sulis, uzsis dobozban.
    Hogyan készítsünk házilag tisztító- és ápolószereket?
    (0) Hogyan készítsünk házilag tisztító- és ápolószereket?
    Hogyan spórolhatunk a háztartási költségeken? Milyen környezetbarát opciók vannak? Mindre egy a válasz: ha házilag készítjük el a tisztítószereket!
    Sonkás, sajtkrémes bulgurral töltött paprika  - recept
    (0) Sonkás, sajtkrémes bulgurral töltött paprika - recept
    Ha a húsvéti sonka és tojás kombinációját már meguntuk, használjuk fel az ebédhez a “maradék” füstölt sonkát. Édes, piros húsú paprikába töltve, fantasztikus íz-összhatást érhetünk el a sós, füstös sonkával. Zöldhagymás, petrezselymes, főtt bulgurral, és termelői sajtkrémmel egészítjük ki, így egy csodás tölteléket fogunk kapni, amit sajttal a tetején megsütve, kész is a teljes értékű ebéd vagy vacsora.
    Válaszd a hazai zöldséget és gyümölcsöt!
    (0) Válaszd a hazai zöldséget és gyümölcsöt!
    A hazai zöldség- és gyümölcs termés kiemelkedő minőségű és a tavaszi időszaktól kezdve mindenki számára elérhető.
    Nutellás babka muffin - recept
    (0) Nutellás babka muffin - recept
    A kalács elmaradhatatlan kelléke a húsvéti ünnepeknek, legyen az bármilyen formájú és ízesítésű, tökéletes reggeli vagy uzsonna válik belőle. Ebben a verzióban a csodás, nutellával tarkított babka kalácstésztát egy muffinkoszorúba fontuk össze, és így sütöttük meg a klasszikus, nagy kalács forma helyett. Rendkívül mutatós és ellenállhatatlan finomság az ünnepi asztalon.

    Iratkozz fel hírlevelünkre
    és értesülj elsőként hasznos tartalmainkról és kedvezményeinkről!

     

    * kötelezően kitöltendő mezők

    Közértplusz díjaink 2024

    online bevásárlás

    Szállítunk hozzád?

    Ellenőrizd, hogy a kézbesítési címeden elérhető-e szolgáltatásunk!