Tejtermékek kistermelőktől és megbízható gyártóktól, mélyalmos tojások, amelyek nem hiányozhatnak bevásárlólistánkról. A tej, és az abból készült tejtermékek fogyasztása pozitívan hat szervezetünk működésére. A tej, a túró, a sajtok, a joghurtok, és minden egyéb tejből készült finomság hasznos fehérjéket, zsírokat és ásványi anyagokat tartalmaznak. Az egyik legfontosabb ezek közül a kalcium, amely elengedhetetlen eleme egészségünk megőrzésének. A tejtermékek mellet a tojás fogyasztása is minden napra ajánlott. Ez a szuperélelmiszer gazdag fehérje- és aminosavforrás, ráadásul immunerősítő hatása is van. Válaszd az ízben lekörözhetetlen hazai termékeket!
A tehéntej mind a gyermekek, mind a felnőttek számára az egészséges táplálkozás igen fontos alkotóeleme. A termék különlegessége, hogy fejés után a tejet pasztőrözzük és palackozzuk, semmilyen adalék anyagot nem tartalmaz. A tej zsírtartalma, az évszakok változásával, a tehenek táplálkozásától függően, 3,5-4,2 % között változik. 1 literes kiszerelésben forgalmazott Garabonciás tehéntejünkben természetesen nem csak a csontjaink és fogaink épségét megőrző kalcium, hanem számos, szervezetünk számára nélkülözhetetlen és alapvető ásványi anyag (cink, foszfor, króm, szelén, magnézium) is megtalálható. Termékünk nemcsak a legfontosabb vitaminokat (A, B1, B2, B6, B12, D) tartalmazza, de magas biológiai értékű fehérjét és tejcukrot is magában foglal. A tej egyes alkotórészei vérnyomáscsökkentő és érfalvédő hatást is kifejtnek. A tejet felbontás előtt alaposan fel kell rázni, mert a tejzsír felfölöződhet! Garantált minőség megőrzési idő: 8 nap Nettó mennyiség: 1 l
Kiváló minőségű alapanyagainknak, egyedi joghurtkultúráinknak, büszkeségünknek, a Bifidus Actiregularisnak, valamint a legalább 7 órás fermentációs folyamatnak köszönhető az Activia krémes állaga és páratlan íze. Mindemellett kalciumforrás is, ami hozzájárul az emésztőenzimek normál működéséhez! Kezdd belül a törődést minden nap az Activiával!
A joghurtjaink nemcsak finomak de egészségesek is és pozitív hatással vannak az immunrendszerünkre. A 11 különböző ízű gyümölcsjoghurtunk elkészítéséhez kizárólag friss gyümölcsöt használunk fel, kétféle ivójoghurtunk pedig bifidobaktériumot is tartalmaz így az egészségünk védelmében, megőrzésében is segítenek.
A beérkezés után a nyers tejet előpasztőrözzük.Az összetevőket bekeverjük, majda joghurtalapot 55°C-ra melegítjük,homogénezzük és hőkezeljük. Ez után következik alaktáz-enzim és a joghurt kultúra adagolása, melyet alvasztás követ. Ezután 20°C-rahűtjük a joghurtot,majd hozzáadagoljuk a gyümölcskészítményt. A gyümölcs joghurt kiszerelése 150gPP pohárba történik, majd gyors hűtést követően 0és 8°C között tároljuk.
A tejföl beállított zsírtartalmú tejszínből, tejsavbaktérium-kultúra hozzáadása után savanyítás útján készített pohárban érlelt májas állományú termék. Csomagolása nyomdai feliratozású polipropilén pohárba történik, előnyomott alulapkával, hegesztéssel zárva, a minőség megőrzési idő és a tételazonosító jelölés a lapkán található. Hűtést igényel!
Kávéját akár tejjel, tejszínnel vagy tejszínhabbal készítve szereti, egy-két adag Completa kávékrémpor csodálatosan krémessé, teljessé varázsolja a kávézás élményét, gazdagabbá teszi a kávé minden változatát. Meleg kávéban elkeverve pillanatok alatt feloldódik, miközben a kávé megőrzi eredeti hőmérsékletét.
A juhtúró a magyar, a szerb, a szlovák és a román konyha sokoldalúan alkalmazott, laktató, fehérjében gazdag alapanyaga. Rendkívül változatos módon használható fel tésztákhoz, süteményekhez és egyéb olyan kedvelt ételekhez, mint a sztrapacska vagy a puliszka, de önmagában fogyasztva, tejföllel keverve, vagy fűszerezve is kiváló csemege. Régi magyar recept alapján, nagyon finom túrós pogácsa készíthető belőle. Garabonciás márkanéven forgalmazott tompa fényű, jellegzetesen a juhsajt ízére, illatára emlékeztető natúr juhtúrónkat 200 grammos tégelyekbe töltve forgalmazzuk. Termékeink állománya laza rögökben összeálló, szájban egyenletesen olvadó krémes, enyhén sós. Illata és íze jellegzetesen aromás. Garantált minőség megőrzési idő: 12 nap . Nettó mennyiség: 200 g
Körözöttjeink krémesen kenhetők, de közben mégis érezhetők bennük a túró (ricotta) szemcsék. Dinamikus hagyma íz dominál bennük, vörös és fokhagyma is egyaránt.
A körözött krém készítésénél törekedtünk az ínyencek igényeinek kielégítésére, minek eredményeképpen 3 különböző ízű termékből választhatunk: natúr, bazsalikomos, kapros – csípős.
Ezen krémek nem tartalmaznak tejidegen anyagot, semmiféle adalékanyagot, tartósítószert, illetve színezéket sem. Kiváló hideg- és meleg szendvicsek készítéséhez egyaránt.
A krémek krémje, só nélkül. A sótlan kenhető Lurpak, egyszerre egészséges és könnyed választás. Bárkit kenyérre lehet kenni vele! Megízesíti a családi étkezéseket, só és mesterséges adalékanyagok nélkül.
Növényi zsírok és olajok (pálma, repce, kókusz) Víz Emulgeálószerek (lecitinek, zsírsavak mono- és digliceridjei) Só (0,4%) Tartósítószer (kálium-szorbát) Aroma Savanyúságot szabályozó anyag (citromsav) Aroma Vitaminok (A,D) Színezék (karotinok)
Garabonciás érlelt félkemény tehénsajt - darabolt - pasztőrözött teljes tejből készül, a tej összes értékes beltartalmi összetevőjének megtartásával. Hagyományos sajtkészítési technológiával készült. 5 hónapos érlelés után kerülnek sajtjaink kereskedelmi forgalomba. Kitűnően reszelhető, ízletes, zsíros félkemény sajtunk főzéshez, sütéshez, pogácsákhoz is jól használható. Nettó mennyiség: 155 g
Füstölt, szeletelt, zsíros, vágható ömlesztett sajt, védőgázas csomagolásban. A kalandorok igazi társa! A szeletelt Karaván bükkfával füstölt sajt, mely ideális társ a szendvicskészítésben, hiszen az ínycsiklandó, vékony sajtszeletek megkönnyítik a konyhai munkát. Legyen szó szendvicsről, tízórairól vagy sajttálakról, a szeletelt Karaván mindig jó választás! A könnyebb felhasználhatóság érdekében felhasználás előtt fél órával vegyük ki a hűtőből.
A Karavánnál a sajt gyártása évtizedes hagyományokra épül. Ezért füstöljük a mai napig sajtjainkat valódi bükkfával. A széles palettájú Karaván termékek összetéveszthetetlen íze minden gasztrobarát és kulináris ínyenc számára egy izgalmas felfedezőtúra a sajtok különleges világába. Legyen szó akár egy szendvicsről, egy finom fogás készítéséről, családi grillezésről vagy baráti összejövetelek falatkáiról, a Karaván széles választékában mindenki megtalálja az alkalomhoz illő terméket.
Félkemény, félzsíros, füstölt, hevített-gyúrt sajt, védőgázas csomagolásban. A jól ismert füstölt ízvilág és a parenyica forma találkozásából született meg a kézzel készített sajt, amit a bükkfával füstölt kéreg és a rugalmasan lágy sajttészta ízharmóniája tesz különlegessé. Fogyaszthatjuk önállóan snackként vagy szendvicsekhez. Méltó párja lehet egy tanninban gazdag vörösbor.
A Karavánnál a sajt gyártása évtizedes hagyományokra épül. Ezért füstöljük a mai napig sajtjainkat valódi bükkfával. A széles palettájú Karaván termékek összetéveszthetetlen íze minden gasztrobarát és kulináris ínyenc számára egy izgalmas felfedezőtúra a sajtok különleges világába. Legyen szó akár egy szendvicsről, egy finom fogás készítéséről, családi grillezésről vagy baráti összejövetelek falatkáiról, a Karaván széles választékában mindenki megtalálja az alkalomhoz illő terméket.
Ökológiai tartásban termelt tojás. Állatbarát tartásmódból származó magyar tojás. A osztály. Különböző méretű tojások. M-L méret (53-73 g). Legkisebb nettó tömeg: 318 g.
Állatbarát tartásmódból származó magyar tojás. Tartásmód: ketreces tartásban termelt tojás. A osztály. M-L méret (53-57 g). Különböző méretű tojások. Legkisebb nettó tömeg: 530 g .
A joghurtjaink nemcsak finomak de egészségesek is és pozitív hatással vannak az immunrendszerünkre. A 11 különböző ízű gyümölcsjoghurtunk elkészítéséhez kizárólag friss gyümölcsöt használunk fel, kétféle ivójoghurtunk pedig bifidobaktériumot is tartalmaz így az egészségünk védelmében, megőrzésében is segítenek.
Hevített-gyúrt, félzsíros, félkemény sajt Ezek a sajtok pasztőrözött tejből készülnek. Nem tartalmaznak tejidegen anyagot, semmiféle adalékanyagot, tartósítószert, illetve színezéket sem. Alakja a formátumra jellemző. Jellemzője a zárt, legfeljebb légzárványokat mutató kemény, de sajátosan képlékeny sajttészta. A sajttészta egyenletesen csontfehér, íze a termékre jellemzően zamatos, enyhén sós. A gyúrt, hevített azt jelenti, hogy friss gomolya sajtot készítünk, ezt 80°C-on még egyszer megfőzzük és így gyúrjuk és formázzuk. Összetevők: tehéntej, mikróbaszíntenyészet, konyhasó, oltóenzim Minőségét +10°C alatt tárolva 40 napig megőrzi.
Pasztőrözött tehéntejből készült füstölt párolt sajttekercs, ideális nassolnivaló egy pohár bor mellé. Tejidegen anyagot nem tartalmaz, adalékanyagoktól és színezékektől mentes.
Kiváló minőségű alapanyagainknak, egyedi joghurtkultúráinknak, büszkeségünknek, a Bifidus Actiregularisnak, valamint a legalább 7 órás fermentációs folyamatnak köszönhető az Activia krémes állaga és páratlan íze. Mindemellett kalciumforrás is, ami hozzájárul az emésztőenzimek normál működéséhez! Kezdd belül a törődést minden nap az Activiával!
Garabonciás érlelt félkemény tehénsajt - darabolt - pasztőrözött teljes tejből készül, a tej összes értékes beltartalmi összetevőjének megtartásával. Hagyományos sajtkészítési technológiával készült. 5 hónapos érlelés után kerülnek sajtjaink kereskedelmi forgalomba. Kitűnően reszelhető, ízletes, zsíros félkemény sajtunk főzéshez, sütéshez, pogácsákhoz is jól használható. Nettó mennyiség: 155 g
A juhtúró a magyar, a szerb, a szlovák és a román konyha sokoldalúan alkalmazott, laktató, fehérjében gazdag alapanyaga. Rendkívül változatos módon használható fel tésztákhoz, süteményekhez és egyéb olyan kedvelt ételekhez, mint a sztrapacska vagy a puliszka, de önmagában fogyasztva, tejföllel keverve, vagy fűszerezve is kiváló csemege. Régi magyar recept alapján, nagyon finom túrós pogácsa készíthető belőle. Garabonciás márkanéven forgalmazott tompa fényű, jellegzetesen a juhsajt ízére, illatára emlékeztető natúr juhtúrónkat 200 grammos tégelyekbe töltve forgalmazzuk. Termékeink állománya laza rögökben összeálló, szájban egyenletesen olvadó krémes, enyhén sós. Illata és íze jellegzetesen aromás. Garantált minőség megőrzési idő: 12 nap . Nettó mennyiség: 200 g
A tehéntej mind a gyermekek, mind a felnőttek számára az egészséges táplálkozás igen fontos alkotóeleme. A termék különlegessége, hogy fejés után a tejet pasztőrözzük és palackozzuk, semmilyen adalék anyagot nem tartalmaz. A tej zsírtartalma, az évszakok változásával, a tehenek táplálkozásától függően, 3,5-4,2 % között változik. 1 literes kiszerelésben forgalmazott Garabonciás tehéntejünkben természetesen nem csak a csontjaink és fogaink épségét megőrző kalcium, hanem számos, szervezetünk számára nélkülözhetetlen és alapvető ásványi anyag (cink, foszfor, króm, szelén, magnézium) is megtalálható. Termékünk nemcsak a legfontosabb vitaminokat (A, B1, B2, B6, B12, D) tartalmazza, de magas biológiai értékű fehérjét és tejcukrot is magában foglal. A tej egyes alkotórészei vérnyomáscsökkentő és érfalvédő hatást is kifejtnek. A tejet felbontás előtt alaposan fel kell rázni, mert a tejzsír felfölöződhet! Garantált minőség megőrzési idő: 8 nap Nettó mennyiség: 1 l
Félkemény, félzsíros, füstölt, hevített-gyúrt sajt, védőgázas csomagolásban. A jól ismert füstölt ízvilág és a parenyica forma találkozásából született meg a kézzel készített sajt, amit a bükkfával füstölt kéreg és a rugalmasan lágy sajttészta ízharmóniája tesz különlegessé. Fogyaszthatjuk önállóan snackként vagy szendvicsekhez. Méltó párja lehet egy tanninban gazdag vörösbor.
A Karavánnál a sajt gyártása évtizedes hagyományokra épül. Ezért füstöljük a mai napig sajtjainkat valódi bükkfával. A széles palettájú Karaván termékek összetéveszthetetlen íze minden gasztrobarát és kulináris ínyenc számára egy izgalmas felfedezőtúra a sajtok különleges világába. Legyen szó akár egy szendvicsről, egy finom fogás készítéséről, családi grillezésről vagy baráti összejövetelek falatkáiról, a Karaván széles választékában mindenki megtalálja az alkalomhoz illő terméket.
Füstölt, szeletelt, zsíros, vágható ömlesztett sajt, védőgázas csomagolásban. A kalandorok igazi társa! A szeletelt Karaván bükkfával füstölt sajt, mely ideális társ a szendvicskészítésben, hiszen az ínycsiklandó, vékony sajtszeletek megkönnyítik a konyhai munkát. Legyen szó szendvicsről, tízórairól vagy sajttálakról, a szeletelt Karaván mindig jó választás! A könnyebb felhasználhatóság érdekében felhasználás előtt fél órával vegyük ki a hűtőből.
A Karavánnál a sajt gyártása évtizedes hagyományokra épül. Ezért füstöljük a mai napig sajtjainkat valódi bükkfával. A széles palettájú Karaván termékek összetéveszthetetlen íze minden gasztrobarát és kulináris ínyenc számára egy izgalmas felfedezőtúra a sajtok különleges világába. Legyen szó akár egy szendvicsről, egy finom fogás készítéséről, családi grillezésről vagy baráti összejövetelek falatkáiról, a Karaván széles választékában mindenki megtalálja az alkalomhoz illő terméket.
Az áfonya a király! A zamatos gyümölcsdarabok az édes és savanyú ízek páratlan egyensúlyát teremtik meg a nagyszerű, fermentált szójakészítményünkben. Csodás párosítás
Az Alpro növényi alapú termékcsaládjának kedvelt gyümölcsös szójagurtja 100%-ban növényi alapú, vegán, természetes módon laktózmentes.
A Cserpes joghurtjai nemcsak finomak, hanem egészségesek is, és pozitív hatással vannak az immunrendszerünkre. A különböző ízű gyümölcsjoghurtjaik elkészítéséhez kizárólag friss gyümölcsöt használnak fel, kétféle ivójoghurtjuk pedig bifidobaktériumot is tartalmaz így az egészségünk védelmében, megőrzésében is segítenek. Kóstold meg az erdei gyümölcsös, málnás és epres változatot is!
A beérkezés után a nyers tejet előpasztőrözzük.Az összetevőket bekeverjük, majda joghurtalapot 55°C-ra melegítjük,homogénezzük és hőkezeljük. Ez után következik alaktáz-enzim és a joghurt kultúra adagolása, melyet alvasztás követ. Ezután 20°C-rahűtjük a joghurtot,majd hozzáadagoljuk a gyümölcskészítményt. A gyümölcs joghurt kiszerelése 150gPP pohárba történik, majd gyors hűtést követően 0és 8°C között tároljuk.
A krémsajtok friss gomolyából, érett, jó minőségű sajtból, tejtermékből és ízesítőanyagból aprítással és hőkezeléssel előállított tejtermékek.
A termék színe egyöntetű, selymesen fényes, az ízesítéstől függő. A sajttészta jól kenhető, sima, egy-két légbuborék megengedett, a tégelyt egyenletesen kitölti. A sajttésztában az ízesítőanyag eloszlása egyenletes.
Megpróbáltuk az összetevőket úgy kiválasztani, hogy az természetes alapú, adalékanyagoktól mentes legyen. A kívánt állomány eléréséhez szükséges ömlesztősó kivételével ez sikerült is, ami azért kell, hogy a zsír és a víz ne váljon ki. Krémes, lágy, jól kenhető állományú.
A krémsajtok friss gomolyából, érett, jó minőségű sajtból, tejtermékből és ízesítőanyagból aprítással és hőkezeléssel előállított tejtermékek.
A termék színe egyöntetű, selymesen fényes, az ízesítéstől függő. A sajttészta jól kenhető, sima, egy-két légbuborék megengedett, a tégelyt egyenletesen kitölti. A sajttésztában az ízesítőanyag eloszlása egyenletes.
Megpróbáltuk az összetevőket úgy kiválasztani, hogy az természetes alapú, adalékanyagoktól mentes legyen. A kívánt állomány eléréséhez szükséges ömlesztősó kivételével ez sikerült is, ami azért kell, hogy a zsír és a víz ne váljon ki. Krémes, lágy, jól kenhető állományú.
A krémsajtok friss gomolyából, érett, jó minőségű sajtból, tejtermékből és ízesítőanyagból aprítással és hőkezeléssel előállított tejtermékek.
A termék színe egyöntetű, selymesen fényes, az ízesítéstől függő. A sajttészta jól kenhető, sima, egy-két légbuborék megengedett, a tégelyt egyenletesen kitölti. A sajttésztában az ízesítőanyag eloszlása egyenletes.
Megpróbáltuk az összetevőket úgy kiválasztani, hogy az természetes alapú, adalékanyagoktól mentes legyen. A kívánt állomány eléréséhez szükséges ömlesztősó kivételével ez sikerült is, ami azért kell, hogy a zsír és a víz ne váljon ki. Krémes, lágy, jól kenhető állományú.
Hozzáadott cukrot nem tartalmaz.Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz. Legalább 40%-al csökkentett cukortartalom az Ice Coffee - Latte cukortartalmához képest.
A tejföl beállított zsírtartalmú tejszínből, tejsavbaktérium-kultúra hozzáadása után savanyítás útján készített pohárban érlelt májas állományú termék. Csomagolása nyomdai feliratozású polipropilén pohárba történik, előnyomott alulapkával, hegesztéssel zárva, a minőség megőrzési idő és a tételazonosító jelölés a lapkán található. Hűtést igényel!
Cukormentes, pörkölt mandulaital. Melegen és hidegen is fogyasztható. Az Alpro növényi alapú termékcsaládjának kedvelt itala 100%-ban növényi alapú, vegán, természetes módon laktózmentes. Kalciumforrás és B2-, B12- és D-vitamint tartalmaz. Mandula: a csonthéjasok világának legnagyobb dívája. Ízében ott a mediterrán nap forró csókja. Naná, hogy különleges bánásmódot követel! Ezért épp, hogy csak egy kis finom pörkölésben van része. Ez a legjobb módja annak, hogy megtartsuk olyan finomnak, amilyen, így nem kell sem cukor, sem édesítő, köszi szépen. Az eredmény így egy finom, krémes íz, ami a bolygónak is kedvez, hiszen növényi alapú.
Kávéját akár tejjel, tejszínnel vagy tejszínhabbal készítve szereti, egy-két adag Completa kávékrémpor csodálatosan krémessé, teljessé varázsolja a kávézás élményét, gazdagabbá teszi a kávé minden változatát. Meleg kávéban elkeverve pillanatok alatt feloldódik, miközben a kávé megőrzi eredeti hőmérsékletét.
Körözöttjeink krémesen kenhetők, de közben mégis érezhetők bennük a túró (ricotta) szemcsék. Dinamikus hagyma íz dominál bennük, vörös és fokhagyma is egyaránt.
A körözött krém készítésénél törekedtünk az ínyencek igényeinek kielégítésére, minek eredményeképpen 3 különböző ízű termékből választhatunk: natúr, bazsalikomos, kapros – csípős.
Ezen krémek nem tartalmaznak tejidegen anyagot, semmiféle adalékanyagot, tartósítószert, illetve színezéket sem. Kiváló hideg- és meleg szendvicsek készítéséhez egyaránt.
Natúr sajtkrémünk nagyszerű zamatú állománya lágy és selymes, szájban könnyen olvadó. Termékünk illata és íze a felhasznált sajtfélére emlékeztet. Krémszerűen kenhető állománya enyhén sós és telt. Ezt a könnyű, csontfehér színű, frissen fogyasztható, jellegzetesen magyar sajtkülönlegességet minden sajtkedvelőnek ajánljuk. A kecske sajtkrém kiválóan alkalmas hideg és meleg szendvicsek, sajtkrémek és mártások készítésére, de közvetlenül fogyasztva, önálló fogásként is kellemes és könnyű étel. Harmonikus íze és könnyű kenhetősége révén ízletes és egészséges alapanyaga lehet reggeli ételeknek és tízóraiknak. Kitűnő csemegének számít főétkezések záró fogásaként, de baráti beszélgetések mellé borkorcsolyaként is. Ínyencek barna kenyérrel és olívabogyóval is kipróbálják. Kiváló összetevője, más sajtok mellett sajtos tésztáknak, sült zöldségeknek is. A kenhető sajtok kedvencei a simogatóan lágy borok. Ezekhez a friss sajtokhoz olyan száraz és elegáns, gyenge savú fehérborokat valamint tanninban szegény vörösborokat ajánlunk, amelyek nem harsogják túl a sajtkrém egyszerű ízét. Garantált minőség megőrzési idő: 60 nap Nettó mennyiség: 100 g