Természetes ízesítőanyag süteményekhez, desszertekhez és italokhoz. A Dr. Oetker Bourbon Vaníliás cukor bourbon vanília kivonatot és kivonatolt vaníliabab őrleményt tartalmaz. A bourbon vanília jellegzetes íze és illata különlegessé teszi a tejszínhabot, a desszerteket és a süteményeket.
A Dr. Oetker Sütőpor több, mint 100 éve a sikeres sütés garanciája. Dr. August Oetker 1891-ben ezzel a találmányával megalkotta az első márkás termékek egyikét. A sütőpor összetevői gondoskodnak róla, hogy a tészta laza és könnyű legyen.
Egy tasak 500 g liszthez elegendő. Hogy sose hiányozzon a konyhádból, ha éppen szükséged van rá, a Dr. Oetker Sütőport 4 és 5 darabos csomagolásban is megvásárolhatod.
C-vitamin-tartalma igen magas. Ez azért is jó hír, mert a C-vitamin egy természetes antioxidáns, ami hozzájárul az immunrendszer egészségéhez, és még a bőr öregedését is késlelteti.
Szárított, cukrozott kókuszpehely amit magában ropogtatnivalóként vagy sütemények díszítéseként fogyasztanak. A kókuszpálma Ázsiából származó fa, melynek termése a kókuszdió. A dió ovális, nagyon kemény, barna héjú, a benne található tömör, fehér húsos rész a kókuszdió belsejében található folyadék megszilárdulásával keletkezik. A gyümölcs rendkívül tápláló, magas a kalóriatartalma, emellett tartalmaz foszfort, vasat, cinket, kalciumot és magnéziumot is.
A mandula sok-sok ásványi anyag- és vitamintartalma mellett legkiemelkedőbb az E-vitamin forrása, ami erős zsírban oldódó antioxidáns, mely karbantartja a sejtfalakat, valamint tanulmányok szerint, azok körében, akik rendszeresen fogyasztanak mandulát és egyéb olajos magvakat, csökken a szív- és érrendszeri halálozás. Emellett nem csak belsőleg hat ránk jótékonyan, hanem kiváló bőrpuhító, amely bársonyossá varázsolja bőrünket. A népi orvoslás szerint hatékony görcsoldó, valamint a feszültség okozta tünetekre is kedvező hatással van, ha rendszeresen fogyasztunk mandulát.
Élelmiszeripari minőségű kémiai lazítószer, mely a tésztában sütés alatt szén-dioxidot fejleszt és ezáltal lazítja a tésztát. Kémiai neve: Nátrium-hidrogén-karbonát. Képlete: NaHCO3. Gyógyászati célra nem alkalmas! A termék felhasználható süteménykészítésnél lazítószerként. A sütemény receptjének előírása szerint használja, túladagolása mellékízt okoz a süteményben.
A termék legyen az alapanyagra jellemző illatú és ízű darálmány. A termék ne legyen idegen anyaggal szennyezett; élő kártevővel, vagy maradványaival szennyezett; mérgező gyom magvakkal szennyezett. Hőkezelt darált mák
Felhasználási javaslat: A Marika tortabevonó kiválóan alkalmas torták, sütemények bevonására, díszítésére, öntetek készítésére. Felhasználás előtt 10 dkg (1 tábla) Marika tortabevonót óvatosan, meleg víz fölött megpuhítunk. 2 dkg vajat felolvasztunk, és kissé sülni hagyjuk, hogy víz ne maradjon benne. A megpuhult tortabevonót a kisütött vajjal simára keverjük, majd vigyázva a tortára öntjük úgy, hogy egyenletesen befedje. Csak az oldalán simítjuk el késsel. A vajat jó minőségű étolajjal helyettesíthetjük. A bevonat dermedéséig hűvös helyre teszük. Megkönnyíti a szeletelést, ha a kés meleg. Jó étvágyat kívánunk!
A kókuszdió egy szuper egészséges energiabomba, a szervezetben gyorsan felszívódva energiává (és nem zsírrá!) alakul át. Fogyasztása sportolóknak vagy erős testi munkát végzők számára kifejezetten ajánlott. Foszfor és D vitamin tartalma még jobban segíti az amúgy is magas kalcium és magnézium beépülését a csontozatba és izomzatba, így kismamák, csontritkulásban szenved?k, vagy növekedési, fejlődési szakaszban lévő gyermekek számára igen fontos táplálék lehet. Magas rosttartalma jót tesz az emésztésnek és a bélrendszer működésének, enyhíti a bélgörcsöket és a bélrendszeri betegségeket. Támogatja a méregtelenítést és a mérgek kiürítését a szervezetből.
Az aromát sütemények és desszertek ízesítésére, ízeinek intenzívebb kiemeléséhez ajánljuk. Javasolt adagolás: 4 ml (kb. 2 teáskanál) 500 g liszthez, 2 ml = (kb. 1 teáskanál) 500 ml folyadékhoz.
Az aromát sütemények és desszertek ízesítésére, ízeinek intenzívebb kiemeléséhez ajánljuk. Javasolt adagolás: 4 ml (kb. 2 teáskanál) 500 g liszthez, 2 ml = (kb. 1 teáskanál) 500 ml folyadékhoz.
Természetes ízesítőanyag süteményekhez, desszertekhez és italokhoz. A Dr. Oetker Bourbon Vaníliás cukor bourbon vanília kivonatot és kivonatolt vaníliabab őrleményt tartalmaz. A bourbon vanília jellegzetes íze és illata különlegessé teszi a tejszínhabot, a desszerteket és a süteményeket.
A Dr. Oetker Sütőpor több, mint 100 éve a sikeres sütés garanciája. Dr. August Oetker 1891-ben ezzel a találmányával megalkotta az első márkás termékek egyikét. A sütőpor összetevői gondoskodnak róla, hogy a tészta laza és könnyű legyen.
Egy tasak 500 g liszthez elegendő. Hogy sose hiányozzon a konyhádból, ha éppen szükséged van rá, a Dr. Oetker Sütőport 4 és 5 darabos csomagolásban is megvásárolhatod.
A bio lekvárunk különleges ízvilágát a homoktövis, alma és a méz adja, melyek egytől egyig bio minősítéssel rendelkező alapanyagok. Készítésénél különös figyelmet fordítunk arra, hogy megmaradjanak a gyümölcsök beltartalmi értékei, zamatos ízvilága és így koncentrálódjanak termékeinkben.
A sárgabaracklekvár egy igazi nyári klasszikus. Mi ezt a házias ízt fűszereztük meg a bio homoktövis savanykás ízével, s így megalkottuk ezt a zamatos ízvilágot. Kenheted akár kenyérre, de nagyon jól illik joghurtba is. Elkészítésnél különös figyelmet fordítunk arra, hogy megmaradjanak a gyümölcsök beltartalmi értékei és így koncentrálódjanak mindenegyes lekvárunkban.
C-vitamin-tartalma igen magas. Ez azért is jó hír, mert a C-vitamin egy természetes antioxidáns, ami hozzájárul az immunrendszer egészségéhez, és még a bőr öregedését is késlelteti.
Színe és minősége szerint: I. osztályú: Az ebbe az osztályba tartozó dióbél legyen jó minőségű,sötét szalmaszínű, sötét sárga, világosbarna, vagy sötét barna. Dióhéj darabot,valamint választólemez darabot nem tartalmazhat.
Az aromát sütemények és desszertek ízesítésére, ízeinek intenzívebb kiemeléséhez ajánljuk. Javasolt adagolás: 4 ml (kb. 2 teáskanál) 500 g liszthez, 2 ml = (kb. 1 teáskanál) 500 ml folyadékhoz.
Az aromát sütemények és desszertek ízesítésére, ízeinek intenzívebb kiemeléséhez ajánljuk. Javasolt adagolás: 4 ml (kb. 2 teáskanál) 500 g liszthez, 2 ml = (kb. 1 teáskanál) 500 ml folyadékhoz.
A Dr. Oetker Szalalkáli kiváló minőségű összetevőinek köszönhetően lazítja a tésztát. Hatása hasonló a sütőporéhoz. Különösen a mézes tésztákhoz alkalmazd, így az finom és omlós lesz. A tasak tartalma 500 g liszthez elegendő.
Az instant élesztő a modern konyha egyik legnépszerűbb vívmánya. Sokáig eláll, kis helyet foglal a polcon, kiválóan használható kelt tésztákhoz és helyettesíthető vele a friss élesztő.
Élelmiszeripari minőségű kémiai lazítószer, mely a tésztában sütés alatt szén-dioxidot fejleszt és ezáltal lazítja a tésztát. Kémiai neve: Nátrium-hidrogén-karbonát. Képlete: NaHCO3. Gyógyászati célra nem alkalmas! A termék felhasználható süteménykészítésnél lazítószerként. A sütemény receptjének előírása szerint használja, túladagolása mellékízt okoz a süteményben.
Felhasználási javaslat: A Marika tortabevonó kiválóan alkalmas torták, sütemények bevonására, díszítésére, öntetek készítésére. Felhasználás előtt 10 dkg (1 tábla) Marika tortabevonót óvatosan, meleg víz fölött megpuhítunk. 2 dkg vajat felolvasztunk, és kissé sülni hagyjuk, hogy víz ne maradjon benne. A megpuhult tortabevonót a kisütött vajjal simára keverjük, majd vigyázva a tortára öntjük úgy, hogy egyenletesen befedje. Csak az oldalán simítjuk el késsel. A vajat jó minőségű étolajjal helyettesíthetjük. A bevonat dermedéséig hűvös helyre teszük. Megkönnyíti a szeletelést, ha a kés meleg. Jó étvágyat kívánunk!
A termék legyen az alapanyagra jellemző illatú és ízű darálmány. A termék ne legyen idegen anyaggal szennyezett; élő kártevővel, vagy maradványaival szennyezett; mérgező gyom magvakkal szennyezett. Hőkezelt darált mák
A Top Taste-nél nemcsak a tökéletes íz fontos, de a kiváló minőség is, ezért a termékekhez felhasznált hagyma alapanyagot is a cégcsoport termeszti saját földjein. Így nemcsak a nyersanyagok állandó kiváló minőségét, hanem azok nyomonkövethetőségét is bizton garantálják.
100g sült hagyma elkészítéséhez 240g friss vöröshagyma kerül felhasználásra!
Szárított, cukrozott kókuszpehely amit magában ropogtatnivalóként vagy sütemények díszítéseként fogyasztanak. A kókuszpálma Ázsiából származó fa, melynek termése a kókuszdió. A dió ovális, nagyon kemény, barna héjú, a benne található tömör, fehér húsos rész a kókuszdió belsejében található folyadék megszilárdulásával keletkezik. A gyümölcs rendkívül tápláló, magas a kalóriatartalma, emellett tartalmaz foszfort, vasat, cinket, kalciumot és magnéziumot is.
A kókuszdió egy szuper egészséges energiabomba, a szervezetben gyorsan felszívódva energiává (és nem zsírrá!) alakul át. Fogyasztása sportolóknak vagy erős testi munkát végzők számára kifejezetten ajánlott. Foszfor és D vitamin tartalma még jobban segíti az amúgy is magas kalcium és magnézium beépülését a csontozatba és izomzatba, így kismamák, csontritkulásban szenved?k, vagy növekedési, fejlődési szakaszban lévő gyermekek számára igen fontos táplálék lehet. Magas rosttartalma jót tesz az emésztésnek és a bélrendszer működésének, enyhíti a bélgörcsöket és a bélrendszeri betegségeket. Támogatja a méregtelenítést és a mérgek kiürítését a szervezetből.
A mandula sok-sok ásványi anyag- és vitamintartalma mellett legkiemelkedőbb az E-vitamin forrása, ami erős zsírban oldódó antioxidáns, mely karbantartja a sejtfalakat, valamint tanulmányok szerint, azok körében, akik rendszeresen fogyasztanak mandulát és egyéb olajos magvakat, csökken a szív- és érrendszeri halálozás. Emellett nem csak belsőleg hat ránk jótékonyan, hanem kiváló bőrpuhító, amely bársonyossá varázsolja bőrünket. A népi orvoslás szerint hatékony görcsoldó, valamint a feszültség okozta tünetekre is kedvező hatással van, ha rendszeresen fogyasztunk mandulát.
Felhasználási javaslat: 2 dl hűtőben lehűtött tejszínt félig felverünk, majd óvatosan hozzáadjuk a tasak tartalmát. Ezután a habverést addig folytatjuk, míg a hab el nem éri a kívánt keménységet. A hab a szokásos módon használható, a fel nem használt mennyiség hűtve tárolandó!