Váncza József okleveles gyógyszerész volt, édesapjával együtt először a sütőport fejlesztették ki 1925-ben, melyet a kezdetekben lakásukban gyártottak. Hamarosan puding- és parféporokat, vanillin és citromos cukrot, tápszereket is készítettek.
Váncza József okleveles gyógyszerész volt, édesapjával együtt először a sütőport fejlesztették ki 1925-ben, melyet a kezdetekben lakásukban gyártottak. Hamarosan puding- és parféporokat, vanillin és citromos cukrot, tápszereket is készítettek.
Természetes ízesítőanyag süteményekhez, desszertekhez és italokhoz. A Dr. Oetker Bourbon Vaníliás cukor bourbon vanília kivonatot és kivonatolt vaníliabab őrleményt tartalmaz. A bourbon vanília jellegzetes íze és illata különlegessé teszi a tejszínhabot, a desszerteket és a süteményeket.
Váncza József okleveles gyógyszerész volt, édesapjával együtt először a sütőport fejlesztették ki 1925-ben, melyet a kezdetekben lakásukban gyártottak. Hamarosan puding- és parféporokat, vanillin és citromos cukrot, tápszereket is készítettek.
A Dr. Oetker Sütőpor több, mint 100 éve a sikeres sütés garanciája. Dr. August Oetker 1891-ben ezzel a találmányával megalkotta az első márkás termékek egyikét. A sütőpor összetevői gondoskodnak róla, hogy a tészta laza és könnyű legyen.
Egy tasak 500 g liszthez elegendő. Hogy sose hiányozzon a konyhádból, ha éppen szükséged van rá, a Dr. Oetker Sütőport 4 és 5 darabos csomagolásban is megvásárolhatod.
Málna lekvárjainkat a legfinomabb, harmonikusan édes-savanykás, nagy szemű, zamatos málnaszemeinkből készítjük. Lekvárt készítek 97%-os tisztaságú stevia kivonat és eritrit kombinációjával édesített szörpöket is. Ezen termékeim hozzáadott cukrot nem tartalmaznak, ezért cukorbetegek is fogyaszthatják.
100 gramm termék 130 gramm szilva felhasználásával készül. Kiváló C-vitaminforrás, amely hatékony antioxidáns. A C-vitamin segíti a szervezetet a rák, a gyulladások és a szabadgyökök elleni harcban. A szilva gazdag olyan ásványi anyagokban, mint a kálium, vas és fluorid. A vasnak vörösvérsejtképző hatása van. A kálium a sejtek és a testnedvek fontos összetevője, ami szabályozza a szívverést és a vérnyomást. Nettó tömeg: 320 g
Élelmiszeripari minőségű kémiai lazítószer, mely a tésztában sütés alatt szén-dioxidot fejleszt és ezáltal lazítja a tésztát. Kémiai neve: Nátrium-hidrogén-karbonát. Képlete: NaHCO3. Gyógyászati célra nem alkalmas! A termék felhasználható süteménykészítésnél lazítószerként. A sütemény receptjének előírása szerint használja, túladagolása mellékízt okoz a süteményben.
A termék legyen az alapanyagra jellemző illatú és ízű darálmány. A termék ne legyen idegen anyaggal szennyezett; élő kártevővel, vagy maradványaival szennyezett; mérgező gyom magvakkal szennyezett. Hőkezelt darált mák
A kókuszdió egy szuper egészséges energiabomba, a szervezetben gyorsan felszívódva energiává (és nem zsírrá!) alakul át. Fogyasztása sportolóknak vagy erős testi munkát végzők számára kifejezetten ajánlott. Foszfor és D vitamin tartalma még jobban segíti az amúgy is magas kalcium és magnézium beépülését a csontozatba és izomzatba, így kismamák, csontritkulásban szenved?k, vagy növekedési, fejlődési szakaszban lévő gyermekek számára igen fontos táplálék lehet. Magas rosttartalma jót tesz az emésztésnek és a bélrendszer működésének, enyhíti a bélgörcsöket és a bélrendszeri betegségeket. Támogatja a méregtelenítést és a mérgek kiürítését a szervezetből.
Az aromát sütemények és desszertek ízesítésére, ízeinek intenzívebb kiemeléséhez ajánljuk. Javasolt adagolás: 4 ml (kb. 2 teáskanál) 500 g liszthez, 2 ml = (kb. 1 teáskanál) 500 ml folyadékhoz.
Az aromát sütemények és desszertek ízesítésére, ízeinek intenzívebb kiemeléséhez ajánljuk. Javasolt adagolás: 4 ml (kb. 2 teáskanál) 500 g liszthez, 2 ml = (kb. 1 teáskanál) 500 ml folyadékhoz.
Váncza József okleveles gyógyszerész volt, édesapjával együtt először a sütőport fejlesztették ki 1925-ben, melyet a kezdetekben lakásukban gyártottak. Hamarosan puding- és parféporokat, vanillin és citromos cukrot, tápszereket is készítettek.
Természetes ízesítőanyag süteményekhez, desszertekhez és italokhoz. A Dr. Oetker Bourbon Vaníliás cukor bourbon vanília kivonatot és kivonatolt vaníliabab őrleményt tartalmaz. A bourbon vanília jellegzetes íze és illata különlegessé teszi a tejszínhabot, a desszerteket és a süteményeket.
Váncza József okleveles gyógyszerész volt, édesapjával együtt először a sütőport fejlesztették ki 1925-ben, melyet a kezdetekben lakásukban gyártottak. Hamarosan puding- és parféporokat, vanillin és citromos cukrot, tápszereket is készítettek.
A Dr. Oetker Sütőpor több, mint 100 éve a sikeres sütés garanciája. Dr. August Oetker 1891-ben ezzel a találmányával megalkotta az első márkás termékek egyikét. A sütőpor összetevői gondoskodnak róla, hogy a tészta laza és könnyű legyen.
Egy tasak 500 g liszthez elegendő. Hogy sose hiányozzon a konyhádból, ha éppen szükséged van rá, a Dr. Oetker Sütőport 4 és 5 darabos csomagolásban is megvásárolhatod.
Váncza József okleveles gyógyszerész volt, édesapjával együtt először a sütőport fejlesztették ki 1925-ben, melyet a kezdetekben lakásukban gyártottak. Hamarosan puding- és parféporokat, vanillin és citromos cukrot, tápszereket is készítettek.
"A Nagymama lekvárja birs különleges minőségű termékünk elkészítéséhez csak természetes anyagokat használunk. 100 kg lekvárhoz 60 kg gyümölcsöt (birs és alma) gondosan előkészítünk, majd cukor, citrus pektin, citromlé sűrítmény hozzáadásával összefőzzük úgy, hogy a gyümölcsdarabok megmaradjanak. Kíméletes hőkezeléssel tartósítjuk, így a gyümölcsök természetes aromáját megőrizzük. A termék tartósítószert, mesterséges színező vagy adalék anyagot nem tartalmaz. Tésztákhoz, péksütemények mellé ajánljuk."
100 gramm termék 130 gramm szilva felhasználásával készül. Kiváló C-vitaminforrás, amely hatékony antioxidáns. A C-vitamin segíti a szervezetet a rák, a gyulladások és a szabadgyökök elleni harcban. A szilva gazdag olyan ásványi anyagokban, mint a kálium, vas és fluorid. A vasnak vörösvérsejtképző hatása van. A kálium a sejtek és a testnedvek fontos összetevője, ami szabályozza a szívverést és a vérnyomást. Nettó tömeg: 320 g
Málna lekvárjainkat a legfinomabb, harmonikusan édes-savanykás, nagy szemű, zamatos málnaszemeinkből készítjük. Lekvárt készítek 97%-os tisztaságú stevia kivonat és eritrit kombinációjával édesített szörpöket is. Ezen termékeim hozzáadott cukrot nem tartalmaznak, ezért cukorbetegek is fogyaszthatják.
Az aromát sütemények és desszertek ízesítésére, ízeinek intenzívebb kiemeléséhez ajánljuk. Javasolt adagolás: 4 ml (kb. 2 teáskanál) 500 g liszthez, 2 ml = (kb. 1 teáskanál) 500 ml folyadékhoz.
Az aromát sütemények és desszertek ízesítésére, ízeinek intenzívebb kiemeléséhez ajánljuk. Javasolt adagolás: 4 ml (kb. 2 teáskanál) 500 g liszthez, 2 ml = (kb. 1 teáskanál) 500 ml folyadékhoz.
Élelmiszeripari minőségű kémiai lazítószer, mely a tésztában sütés alatt szén-dioxidot fejleszt és ezáltal lazítja a tésztát. Kémiai neve: Nátrium-hidrogén-karbonát. Képlete: NaHCO3. Gyógyászati célra nem alkalmas! A termék felhasználható süteménykészítésnél lazítószerként. A sütemény receptjének előírása szerint használja, túladagolása mellékízt okoz a süteményben.
Színe és minősége szerint: I. osztályú: Az ebbe az osztályba tartozó dióbél legyen jó minőségű,sötét szalmaszínű, sötét sárga, világosbarna, vagy sötét barna. Dióhéj darabot,valamint választólemez darabot nem tartalmazhat.
A termék legyen az alapanyagra jellemző illatú és ízű darálmány. A termék ne legyen idegen anyaggal szennyezett; élő kártevővel, vagy maradványaival szennyezett; mérgező gyom magvakkal szennyezett. Hőkezelt darált mák
A Top Taste-nél nemcsak a tökéletes íz fontos, de a kiváló minőség is, ezért a termékekhez felhasznált hagyma alapanyagot is a cégcsoport termeszti saját földjein. Így nemcsak a nyersanyagok állandó kiváló minőségét, hanem azok nyomonkövethetőségét is bizton garantálják.
100g sült hagyma elkészítéséhez 240g friss vöröshagyma kerül felhasználásra!
A kókuszdió egy szuper egészséges energiabomba, a szervezetben gyorsan felszívódva energiává (és nem zsírrá!) alakul át. Fogyasztása sportolóknak vagy erős testi munkát végzők számára kifejezetten ajánlott. Foszfor és D vitamin tartalma még jobban segíti az amúgy is magas kalcium és magnézium beépülését a csontozatba és izomzatba, így kismamák, csontritkulásban szenved?k, vagy növekedési, fejlődési szakaszban lévő gyermekek számára igen fontos táplálék lehet. Magas rosttartalma jót tesz az emésztésnek és a bélrendszer működésének, enyhíti a bélgörcsöket és a bélrendszeri betegségeket. Támogatja a méregtelenítést és a mérgek kiürítését a szervezetből.
Felhasználása mára nagyon sokoldalúvá vált. Az ókorban leginkább gyógyszerként, később vegyipari alapanyagként, majd a mákszemet fűszerként is elkezdték használni. A magyar konyha is szívesen használja az apró és értékes mákszemeket.