Keresés
HU
Termékkínálatunk
    Menü Bezár
    RSS

    Blog hozzászólások '2023' 'május'

    Élvezd a grillezést hús nélkül is!
    (0) Élvezd a grillezést hús nélkül is!
    A grillezés a nyári hónapok elengedhetetlen kikapcsolódása, azonban sok vegetáriánus és vegán étrendű ember számára nehézséget okozhat, hogy húsmentes, kizárólag növényi eredetű vegán ételeket készítsen a grillen.
    Corndog recept - videóval
    (0) Corndog recept - videóval
    Az amerikaiak egyik kedvenc street foodja, a corndog nagy favoritja a gyerkőcöknek, így ideális gyereknapi finomság lehet belőle. A hotdog kiflije helyett egy kukoricabundás tésztát keverünk, belemártjuk a pálcikára húzott virsliket, és forró olajban megsütjük. Az elmaradhatatlan ketchup-mustár-majonéz hármassal tálaljuk, de egy jó kis majonézes saláta is nagyon passzol hozzá.
    Hogyan hozzuk magunkat formába a bikiniszezonra?
    (0) Hogyan hozzuk magunkat formába a bikiniszezonra?
    Télen a szoba melegében, a kötött pulcsik alatt könnyedén felszaladnak a kilók. Aztán az újévi fogadalmak között már szép számmal jelennek meg a fogyással kapcsolatosak, hogy majd aztán tavasszal, a könnyebb ruhák előkerülésével ne váljon igazán riasztóvá a bikiniszezon közelsége. Ilyenkor aztán sokan teljes pánikban vad fogyókúrába kezdenek, ami nem mindig éri el a kívánt hatást. Az alábbiakban összeszedtünk pár tippet, ami talán segíthet a hatékony alakformálásban.
    Spárga krémleves sajtos bagettel - recept
    (0) Spárga krémleves sajtos bagettel - recept
    Használjuk ki az elsők között érkező, szuper egészséges zöldségünk szezonját, a spárgát, hiszen nagyon rövid ideig élvezhetjük a konyhában. A korábbi receptjeinkben reggelit és főételt készítettünk belőle, most viszont egy selymesen lágy, spárga krémlevest főztünk, melyet ropogós, sajtos bagett pirítóssal javaslunk tálalni.
    Tippek a tökéletes grillparty-hoz
    (0) Tippek a tökéletes grillparty-hoz
    Itt a tavasz, jön a nyár. A családi összejövetelek átköltöznek a nappaliból a teraszra, kertbe. Előkerülnek téli álmukból a sufnik mélyéről a grill-eszközök. Az első pár alkalommal kifejezetten fontos, hogy gondosan előkészüljünk a sütögetésekre, mert egy jó szezonkezdés, az addig esetleg szkeptikus családtagok kedvét is meghozhatja a gyakori grillezéshez.
    Csevapcsicsa - recept
    (0) Csevapcsicsa - recept
    Grillszezon-nyitó, és egyben nyárváró receptünk középpontjában a horvát, szerb, és montenegrói nyaralások ízét idézzük meg. Sokunk kedvence, a csevapcsicsa nem más, mint jó minőségű, vegyes darált húsok keveréke egy kis szódabikarbónával, minimális fűszerezéssel. Jól begyúrjuk, hagyjuk összeérni az ízeket, majd hurkapálcára tűzve pillanatok alatt megsütjük a grillen, és a hozzá illő, ajvár mártással, lilahagymával, friss kenyérrel tálaljuk.
    A lisztfajták összehasonlítása
    (0) A lisztfajták összehasonlítása
    Az emberi táplálkozásban kiemelkedő szerepet töltenek be a gabonafélék, mivel a szemtermésük energiában gazdag, jól tárolható és viszonylag egyszerűen feldolgozható. A gabonafélék közé tartozik többek között a búza, tönkölybúza, rozs, zab, árpa, kukorica, rizs, hajdina és köles.
    Epres, oreo kekszes túrótorta sütés nélkül - recept
    (0) Epres, oreo kekszes túrótorta sütés nélkül - recept
    Az eper és a túró két jó barát, régóta tudjuk, hogy ők ketten zseniálisan passzolnak egymáshoz mind ízben, mind színben. Ha ezt az egészet megfejeljük oreo keksz darabokkal, sütés nélküli kiadásban, akkor aztán tényleg imádni fogjuk ezt a süteményt, hiszen nemcsak pazar dolce vita élményt ad, hanem pofonegyszerűen össze tudjuk dobni, akár Anyák napjára.
    Indul a grillszezon!
    (0) Indul a grillszezon!
    Hétvégente egyre többen gyújtanak a különböző húsok, zöldségek alá, hogy elkészítsék a családi ebédet, vagy vendégül lássák a rokonokat, barátokat. Ha Te is a lelkes grillezők közé tartozol, jó helyen jársz, mert a Közért+ kínálatában minden hozzávaló elérhető.

    Közértplusz díjaink 2024

    online bevásárlás

    Szállítunk hozzád?

    Ellenőrizd, hogy a kézbesítési címeden elérhető-e szolgáltatásunk!