Fussili típusú, orsó alakú tészta, melyben az üregeket mintha a szósznak találták volna ki! Gyorsan elkészül, főzési ideje csupán néhány perc! Köretként vagy önállóan is felhasználható! A Durillo durum tészta ráadásul tojás nélkül készült.
Tésztagyártásra alkalmas Triticum durum őrleményt és ivóvizet tartalmazó, tojás nélküli, keveréssel, gyúrással, formázással és szárítással előállított, előrecsomagolt élelmiszer. Nettó tömeg: 400 g
Tésztagyártásra alkalmas Triticum durum őrleményt és ivóvizet tartalmazó, tojás nélküli, keveréssel, gyúrással, formázással és szárítással előállított, előrecsomagolt élelmiszer. Nettó tömeg: 400 g
Ahogy a neve is mutatja, copfként van összefonva, és így kialakul benne egy kis kövér, harapnivaló rész, amitől a leginkább galuskára emlékeztet. Köretként és egytálételekhez egyaránt felhasználható.
A csigatészta vagy más néven lúdgégetészta egy régi magyar levesbe való. Zilahy Ágnes az 1892-ben megjelent könyvében, a „Valódi magyar szakácskönyvben” így ír a csigatésztáról: ”Ez igen jó régi magyar étel tyúkhúslevesbe téve.” Magyar Elek konyhaművészeti írásainak gyűjteményében, „Az Ínyesmester szakácskönyvében” a következő pontos leírást adja a lúdgégetésztáról: „Érdekes, hagyományos, ünnepi levestésztája a vidéki magyar embernek. Nettó tömeg: 400 g
A csigatészta vagy más néven lúdgégetészta egy régi magyar levesbe való. Zilahy Ágnes az 1892-ben megjelent könyvében a „Valódi magyar szakácskönyvben” így ír a csigatésztáról:”Ez igen jó régi magyar étel tyúkhúslevesbe téve.” Magyar Elek konyhaművészeti írásainak gyűjteményében, „Az Ínyesmester szakácskönyvében” a következő pontos leírást adja a lúdgégetésztáról: „Érdekes, hagyományos, ünnepi levestésztája a vidéki magyar embernek.