A kókuszcukor a kókuszpálma virágjának nektárjából készült cukorkülönlegesség, természetes édesítőszer. A nádcukor, illetve a gabonákból és egyéb alapanyagokból készült szirupok alternatívája.
Jellemzője:
Íze egyedülállóan karakteres, mégis lágy, enyhén karamellás, meleg hatást kelt. Nincs köze a kókusz terméséhez, sem ízben, sem színben, édesítőereje közel azonos a cukorhoz képest. Granulátum jellegű, fehérítetlen és finomítatlan cukorhelyettesítő, nincs kókuszíze.
A 100%-os tisztaságú. A kókuszcukrot csakis a kókuszpálma, a bontatlan kókuszvirág nektárjából gyártják.
A fehér cukor egy szaharózból álló egyszerű szénhidrát, melyet a cukorrépából nyernek. Míg maga a nyers cukorrépa körülbelül 20 százalék cukrot, a kristálycukor 95 százalékot tartalmaz. Ez a természetben előforduló minden növény cukortartalmának a többszöröse, míg természetes anyag egyáltalán nem marad benne.
A xilitet ugyanúgy használhatjuk, mint a kristálycukrot, azzal megegyező gyakorisággal és mennyiségben ajánlott (1:1). Ajánljuk hideg és meleg ételekhez is. Mellék- és utóízmentes, fogyasztásakor hideg érzetet ad. Fontos szabály, hogy a szervezetet fokozatosan kell hozzászoktatni. Nagyobb mennyiségű fogyasztása hashajtó hatású. Hashajtó hatásnapi küszöbértéke felnőtteknél 150g, gyermekek esetén 40 g.
A kókuszcukor a kókuszpálma virágjának nektárjából készült cukorkülönlegesség, természetes édesítőszer. A nádcukor, illetve a gabonákból és egyéb alapanyagokból készült szirupok alternatívája.
Jellemzője:
Íze egyedülállóan karakteres, mégis lágy, enyhén karamellás, meleg hatást kelt. Nincs köze a kókusz terméséhez, sem ízben, sem színben, édesítőereje közel azonos a cukorhoz képest. Granulátum jellegű, fehérítetlen és finomítatlan cukorhelyettesítő, nincs kókuszíze.
A 100%-os tisztaságú. A kókuszcukrot csakis a kókuszpálma, a bontatlan kókuszvirág nektárjából gyártják.
A fehér cukor egy szaharózból álló egyszerű szénhidrát, melyet a cukorrépából nyernek. Míg maga a nyers cukorrépa körülbelül 20 százalék cukrot, a kristálycukor 95 százalékot tartalmaz. Ez a természetben előforduló minden növény cukortartalmának a többszöröse, míg természetes anyag egyáltalán nem marad benne.
A xilitet ugyanúgy használhatjuk, mint a kristálycukrot, azzal megegyező gyakorisággal és mennyiségben ajánlott (1:1). Ajánljuk hideg és meleg ételekhez is. Mellék- és utóízmentes, fogyasztásakor hideg érzetet ad. Fontos szabály, hogy a szervezetet fokozatosan kell hozzászoktatni. Nagyobb mennyiségű fogyasztása hashajtó hatású. Hashajtó hatásnapi küszöbértéke felnőtteknél 150g, gyermekek esetén 40 g.