A burgonya kenyérben történő felhasználása régmúlt időkre tekint vissza. Dédanyáink eleinte a búza, mint kenyérgabona szűkös rendelkezésre állása miatt, majd a kenyér frissességének megőrzése céljából használták. Burgonyával hosszan eltartható, finom ízű, nem morzsálódó kenyeret lehetett készíteni. A JÓkenyér burgonyás kenyerének kellemesen savanykás íze és tradicionális formája a nosztalgiázóknak és a mindig újra vágyóknak is különleges élményt jelenthet. Mint minden kenyerünket, a JÓkenyér burgonyás kenyeret is saját kovásszal, adalék és színezőanyag mentesen készítjük. Készítés előtt saját magunk őröljük a burgonyás kenyerünkhöz a teljes kiőrlésű rozslisztet.
A nevéből is eredendően 100 %-ban búzalisztből készül ez a világos aranybarna színű, fényes héjú kenyerünk, hogy igazi JÓKENYÉR szülessen belőle, két féle búzalisztettel: finomliszt és félfehér kenyérliszt. Az első apró szemcseméretű, alacsony korpatartalmú, világos színárnyalatú liszt (BL-55), ami szinte teljesen csak a magbelsőből áll. Az utóbbi, félfehér liszt (BL-112) – mint a nevében is benne van – arányaiban több héjrészt tartalmazó, sötétebb színű őrlemény. Ez a legideálisabb lisztfajta kenyerek és kelt tészták sütéséhez. Mint minden kenyerüket, a JÓKENYÉR búzakenyeret is saját kovásszal, adalék- és színezőanyag mentesen készítik.
A nevéből is eredendően 100 %-ban búzalisztből készül ez a világos aranybarna színű, fényes héjú kenyerünk, hogy igazi JÓKENYÉR szülessen belőle, két féle búzalisztet használunk: finomlisztet és félfehér kenyérlisztet. Az első apró szemcseméretű, alacsony korpatartalmú, világos színárnyalatú liszt (BL-55), ami szinte teljesen csak a magbelsőből áll. Az utóbbi, félfehér liszt (BL-112) – mint a nevében is benne van – arányaiban több héjrészt tartalmazó, sötétebb színű őrlemény. Ez a legideálisabb lisztfajta kenyerek és kelt tészták sütéséhez. Mint minden kenyerünket, a JÓKENYÉR búzakenyeret is saját kovásszal, adalék- és színezőanyag mentesen készítjük. Búzakenyereinket kétféle: 0,5 kg és 1kg-os kiszerelésben sütjük.
A ciabatta eredendően olasz, lukacsos belsejű, kovászolt búzalisztből készült sós péksütemény. Leginkább szendvicseknek, vagy enyhén megpirítva, a bruschetta alapanyagaként fogyasztható. A JÓKENYÉR pékmesterei a paradicsomos mellett több ízben – olivás, hagymás – is elkészítik ezt a déli országok hangulatát idéző zsemlefélét. A paradicsomos változatot azért ajánljuk figyelmébe, mert névadója vitaminokban gazdag – C-vitamin, A, B1, B2, – és jelentős mennyiségben tartalmaz karotint, likopint. Igen sok konyha alapvető alapanyaga a paradicsom világszerte, a vele készült ciabatta szinte minden szendvicsösszetevővel kiválóan harmonizál. Érdemes megkóstolni!
A JÓkenyér paradicsomos kenyérkéjének karakterét a provance-i ízvilág, és a napsütötte országokból származó szárított paradicsom adja. Ízét a tetejére szórt tört gabona teszi még teljesebbé. Laza szerkezete ropogós héj alatt rejtőzik, pont úgy ahogy szeretjük! Termékünk névadója méltán ilyen népszerű, hiszen a paradicsom nem csak ízében páratlan, de hasznos összetevői révén is értékes. A vitaminok közül a legjelentősebb a C-vitamin tartalma, a benne található likopin pedig egészségmegőrző hatású, mely fiatalítja sejtjeinket, erősíti és megvédi őket. Érdemes tehát étrendünkbe belecsempészni ezt a latinos temperamentumú, karakteres kenyérkülönlegességet, mely harmonikusan illeszkedik a nap bármely étkezéséhez!
Harmonikus savanykás íz jellemzi ezt a csak teljes kiőrlésű lisztből készült kenyeret. Kiváló választás sajtokhoz, sonkákhoz. Rendkívül finom pirítós készíthető belőle.
Wellness kenyerünk alapanyagainak összeállításánál a JÓKENYÉR pékmesterei az egészségünk megóvását tartották leginkább szem előtt. Így nemcsak a saját malmunkban, frissen őrölt teljes kiőrlésű búza és rozsliszt teszi különlegessé, hanem az a sok napraforgómag, zabpehely és szójapehely, amivel a kenyeret gazdagítottuk. Utóbbi ellenőrzött, 100%-osan GMO-mentes szójából származik. A zab egy rostdús emésztésserkentő, mely hosszan tartó energiát biztosít. Az olajos magvak fogyasztásával nagy lépést teszünk szívünk és érrendszerünk egészségéért. A teljes kiőrlésű rozsliszt, – mely wellness kenyerünk meghatározó összetevője – pedig az egészséges táplálkozás alapja. Hisz a rozsból őrölt liszt kevesebb zsírt és szénhidrátot, valamint több ásványi anyagot tartalmaz, mint a világosabb színű búzaliszt. A rostokban gazdag rozs, kedvező élettani hatást fejt ki az emberi szervezetre!
A glikémiás index azt mutatja, hogy egy adott élelmiszer milyen gyorsan és mennyire tartósan emeli meg a vércukorszintet. Az étkezés emészthető keményítőtartalmának helyettesítése emésztésnek ellenálló keményítővel hozzájárul az adott étkezés után bekövetkező vércukorszint-emelkedés csökkentéséhez.
Vollkorn teljes kiörlésű toast kenyér. Pálmaolajmentes. Élelmi rostban gazdag. Fehérjeforrás.A fehérje hozzájárul az izomtömeg és normál csontozat fenntartásához Tudatos fogyasztói választás.
A Newline termékcsalád az egészségtudatos fogyasztók számára készült ízletes termékekből áll. Ügyeljen a változatos és kiegyensúlyozott étrendre és az egészséges életmódra!
Toast 22% Graham-liszttel. A Graham-liszt a gabonaszem összes alkotórészét tartalmazza, beleértve a csírát és a korpát is. Élelmirost-forrás. Fehérjeforrás.
A Zanuy puha búzatortillák eredeti spanyol termékek. Kiváló alapanyaga a mexikói-spanyol ihletésű fogásoknak mint a burritos, tacos, fajitas, quesadillas és a wraps. A hagyományos búzaliszttel készült változat mellett kukoricaliszttel készült változat is kapható, mindkettő napraforgó olajjal készül és praktikus visszazárható csomagolásban hosszabb ideig lehet tárolni. Serpenyőben kicsit melegítve íze kiteljesedik és könnyebben lehet hajtogatni.
A „baguette” szó a latin „baculumból” származik, aminek a jelentése: botocska, pálcika. Az elnevezés tehát a kenyér alakjára utal. Érdekes, hogy az eredeti recept nem Franciaországban született, a világ ma mégis ennek, a konyhájáról méltán híres országnak tulajdonítja a szóban forgó kenyérfajtát. A JÓkenyér baguette saját kovásszal, hosszú érlelési technológiával készült. Nem csak egy hétvégi reggeli tökéletes kiegészítője, de kiválóan alkalmas szendvicsek készítésére uzsonnának, vagy kirándulásra.
A JÓKENYÉR kiflik hagyományos tejes tésztából készülnek, saját kovásszal és hosszú érlelési technológiával. Kinyújtás után, felgöngyöljük, és félhold alakúra formázzuk a tésztát. A tészta hosszadalmas pihentetése nem csupán azt eredményezi, hogy kellően össze tudnak érni az ízek, de többek között ennek köszönhető az is, hogy az így készült finomság tovább friss marad.
A JÓKENYÉR kiflik hagyományos tejes tésztából készülnek, saját kovásszal és hosszú érlelési technológiával. Kinyújtás után, felgöngyöljük, és félhold alakúra formázzuk a tésztát. A tészta hosszadalmas pihentetése nem csupán azt eredményezi, hogy kellően össze tudnak érni az ízek, de többek között ennek köszönhető az is, hogy az így készült finomság tovább friss marad.
A JÓKENYÉR kiflik hagyományos tejes tésztából készülnek, saját kovásszal és hosszú érlelési technológiával. Kinyújtás után, felgöngyöljük, és félhold alakúra formázzuk a tésztát. A tészta hosszadalmas pihentetése nem csupán azt eredményezi, hogy kellően össze tudnak érni az ízek, de többek között ennek köszönhető az is, hogy az így készült finomság tovább friss marad.
A kifli szavunkat a németből vettük át – „Kipfel”, ami azonban a latin „cippus” szóból származik. Jelentése „cölöp, karó”, valószínű a péksütemény formájára utal. A JÓkenyér kiflik – így óriás változata is - hagyományos tejes tésztából készülnek, saját kovásszal és hosszú érlelési technológiával. Kinyújtás után, felgöngyöljük, és félhold alakúra formázzuk a tésztát. A tészta hosszadalmas pihentetése nem csupán azt eredményezi, hogy kellően össze tudnak érni az ízek, de többek között ennek köszönhető az is, hogy az így készült finomság tovább friss marad. A JÓkenyér óriás kifliből igazán „emberes” szendvics készíthető!
Termékeink tojást, tejet és laktózt, szójababot, zellert, szezámmagot, földimogyorót és dióféléket is feldolgozó üzemben készülnek, ezért- amennyiben összetevőik között külön nem szerepelnek- nyomokban tartalmazhatják ezeket.
A sajtos zsemle egy rendkívül sikeres JÓkenyér termék. Ízletes, zsiradékkal dús tésztára bőséges sajtfeltét kerül, amit egy kis tökmaggal és szezámmaggal bolondítunk meg. Az íz önmagáért beszél. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk.
Wellness zsemlénk alapanyagainak összeállításánál a JÓkenyér pékmesterei elsősorban az egészségünk megóvását tartották leginkább szem előtt. Így került zsemlénkbe napraforgómag, zabpehely, rozs és szójapehely, mely utóbbi ellenőrzött, 100%-osan GMO- mentes szójából származik. A zab egy rostdús emésztésserkentő, mely hosszan tartó energiát biztosít. Az olajos magvak fogyasztásával nagy lépést teszünk szívünk és érrendszerünk egészségéért. A teljes kiőrlésű rozsliszt, – mely wellness zsemlénk meghatározó összetevője – pedig az egészséges táplálkozás alapja. Hisz a rozsból őrölt liszt kevesebb zsírt és szénhidrátot, valamint több ásványi anyagot tartalmaz, mint a világosabb színű búzaliszt. A rostokban gazdag rozs, kedvező élettani hatást fejt ki az emberi szervezetre.
A puffancs a kalács és a zsemle házassága által született péksütemény, azaz kalács tészta zsemle formában. Nevezhetnénk hamburger zsemlének vagy hamburger bucinak is, hisz annak idején, a Moszkva téren 14 forintért árult hamburger is puffanccsal készült. A JÓkenyér által sütött változatban a hosszú tésztavezetésnek köszönhetően kellően össze tudnak érni az ízek, így – ha valaki esetleg valóban hamburgert szeretne készíteni vele – puffancsunk egész biztosan hozzáad majd a végeredmény megítéléséhez.
A burgonya kenyérben történő felhasználása régmúlt időkre tekint vissza. Dédanyáink eleinte a búza, mint kenyérgabona szűkös rendelkezésre állása miatt, majd a kenyér frissességének megőrzése céljából használták. Burgonyával hosszan eltartható, finom ízű, nem morzsálódó kenyeret lehetett készíteni. A JÓkenyér burgonyás kenyerének kellemesen savanykás íze és tradicionális formája a nosztalgiázóknak és a mindig újra vágyóknak is különleges élményt jelenthet. Mint minden kenyerünket, a JÓkenyér burgonyás kenyeret is saját kovásszal, adalék és színezőanyag mentesen készítjük. Készítés előtt saját magunk őröljük a burgonyás kenyerünkhöz a teljes kiőrlésű rozslisztet.
A nevéből is eredendően 100 %-ban búzalisztből készül ez a világos aranybarna színű, fényes héjú kenyerünk, hogy igazi JÓKENYÉR szülessen belőle, két féle búzalisztettel: finomliszt és félfehér kenyérliszt. Az első apró szemcseméretű, alacsony korpatartalmú, világos színárnyalatú liszt (BL-55), ami szinte teljesen csak a magbelsőből áll. Az utóbbi, félfehér liszt (BL-112) – mint a nevében is benne van – arányaiban több héjrészt tartalmazó, sötétebb színű őrlemény. Ez a legideálisabb lisztfajta kenyerek és kelt tészták sütéséhez. Mint minden kenyerüket, a JÓKENYÉR búzakenyeret is saját kovásszal, adalék- és színezőanyag mentesen készítik.
A nevéből is eredendően 100 %-ban búzalisztből készül ez a világos aranybarna színű, fényes héjú kenyerünk, hogy igazi JÓKENYÉR szülessen belőle, két féle búzalisztet használunk: finomlisztet és félfehér kenyérlisztet. Az első apró szemcseméretű, alacsony korpatartalmú, világos színárnyalatú liszt (BL-55), ami szinte teljesen csak a magbelsőből áll. Az utóbbi, félfehér liszt (BL-112) – mint a nevében is benne van – arányaiban több héjrészt tartalmazó, sötétebb színű őrlemény. Ez a legideálisabb lisztfajta kenyerek és kelt tészták sütéséhez. Mint minden kenyerünket, a JÓKENYÉR búzakenyeret is saját kovásszal, adalék- és színezőanyag mentesen készítjük. Búzakenyereinket kétféle: 0,5 kg és 1kg-os kiszerelésben sütjük.
A ciabatta eredendően olasz, lukacsos belsejű, kovászolt búzalisztből készült sós péksütemény. Leginkább szendvicseknek, vagy enyhén megpirítva, a bruschetta alapanyagaként fogyasztható. A JÓKENYÉR pékmesterei a paradicsomos mellett több ízben – olivás, hagymás – is elkészítik ezt a déli országok hangulatát idéző zsemlefélét. A paradicsomos változatot azért ajánljuk figyelmébe, mert névadója vitaminokban gazdag – C-vitamin, A, B1, B2, – és jelentős mennyiségben tartalmaz karotint, likopint. Igen sok konyha alapvető alapanyaga a paradicsom világszerte, a vele készült ciabatta szinte minden szendvicsösszetevővel kiválóan harmonizál. Érdemes megkóstolni!
A JÓkenyér paradicsomos kenyérkéjének karakterét a provance-i ízvilág, és a napsütötte országokból származó szárított paradicsom adja. Ízét a tetejére szórt tört gabona teszi még teljesebbé. Laza szerkezete ropogós héj alatt rejtőzik, pont úgy ahogy szeretjük! Termékünk névadója méltán ilyen népszerű, hiszen a paradicsom nem csak ízében páratlan, de hasznos összetevői révén is értékes. A vitaminok közül a legjelentősebb a C-vitamin tartalma, a benne található likopin pedig egészségmegőrző hatású, mely fiatalítja sejtjeinket, erősíti és megvédi őket. Érdemes tehát étrendünkbe belecsempészni ezt a latinos temperamentumú, karakteres kenyérkülönlegességet, mely harmonikusan illeszkedik a nap bármely étkezéséhez!
Harmonikus savanykás íz jellemzi ezt a csak teljes kiőrlésű lisztből készült kenyeret. Kiváló választás sajtokhoz, sonkákhoz. Rendkívül finom pirítós készíthető belőle.
Wellness kenyerünk alapanyagainak összeállításánál a JÓKENYÉR pékmesterei az egészségünk megóvását tartották leginkább szem előtt. Így nemcsak a saját malmunkban, frissen őrölt teljes kiőrlésű búza és rozsliszt teszi különlegessé, hanem az a sok napraforgómag, zabpehely és szójapehely, amivel a kenyeret gazdagítottuk. Utóbbi ellenőrzött, 100%-osan GMO-mentes szójából származik. A zab egy rostdús emésztésserkentő, mely hosszan tartó energiát biztosít. Az olajos magvak fogyasztásával nagy lépést teszünk szívünk és érrendszerünk egészségéért. A teljes kiőrlésű rozsliszt, – mely wellness kenyerünk meghatározó összetevője – pedig az egészséges táplálkozás alapja. Hisz a rozsból őrölt liszt kevesebb zsírt és szénhidrátot, valamint több ásványi anyagot tartalmaz, mint a világosabb színű búzaliszt. A rostokban gazdag rozs, kedvező élettani hatást fejt ki az emberi szervezetre!
Toast 22% Graham-liszttel. A Graham-liszt a gabonaszem összes alkotórészét tartalmazza, beleértve a csírát és a korpát is. Élelmirost-forrás. Fehérjeforrás.
Vollkorn teljes kiörlésű toast kenyér. Pálmaolajmentes. Élelmi rostban gazdag. Fehérjeforrás.A fehérje hozzájárul az izomtömeg és normál csontozat fenntartásához Tudatos fogyasztói választás.
A Newline termékcsalád az egészségtudatos fogyasztók számára készült ízletes termékekből áll. Ügyeljen a változatos és kiegyensúlyozott étrendre és az egészséges életmódra!
A glikémiás index azt mutatja, hogy egy adott élelmiszer milyen gyorsan és mennyire tartósan emeli meg a vércukorszintet. Az étkezés emészthető keményítőtartalmának helyettesítése emésztésnek ellenálló keményítővel hozzájárul az adott étkezés után bekövetkező vércukorszint-emelkedés csökkentéséhez.
A Zanuy puha búzatortillák eredeti spanyol termékek. Kiváló alapanyaga a mexikói-spanyol ihletésű fogásoknak mint a burritos, tacos, fajitas, quesadillas és a wraps. A hagyományos búzaliszttel készült változat mellett kukoricaliszttel készült változat is kapható, mindkettő napraforgó olajjal készül és praktikus visszazárható csomagolásban hosszabb ideig lehet tárolni. Serpenyőben kicsit melegítve íze kiteljesedik és könnyebben lehet hajtogatni.
A „baguette” szó a latin „baculumból” származik, aminek a jelentése: botocska, pálcika. Az elnevezés tehát a kenyér alakjára utal. Érdekes, hogy az eredeti recept nem Franciaországban született, a világ ma mégis ennek, a konyhájáról méltán híres országnak tulajdonítja a szóban forgó kenyérfajtát. A JÓkenyér baguette saját kovásszal, hosszú érlelési technológiával készült. Nem csak egy hétvégi reggeli tökéletes kiegészítője, de kiválóan alkalmas szendvicsek készítésére uzsonnának, vagy kirándulásra.
A JÓKENYÉR kiflik hagyományos tejes tésztából készülnek, saját kovásszal és hosszú érlelési technológiával. Kinyújtás után, felgöngyöljük, és félhold alakúra formázzuk a tésztát. A tészta hosszadalmas pihentetése nem csupán azt eredményezi, hogy kellően össze tudnak érni az ízek, de többek között ennek köszönhető az is, hogy az így készült finomság tovább friss marad.
A JÓKENYÉR kiflik hagyományos tejes tésztából készülnek, saját kovásszal és hosszú érlelési technológiával. Kinyújtás után, felgöngyöljük, és félhold alakúra formázzuk a tésztát. A tészta hosszadalmas pihentetése nem csupán azt eredményezi, hogy kellően össze tudnak érni az ízek, de többek között ennek köszönhető az is, hogy az így készült finomság tovább friss marad.
A JÓKENYÉR kiflik hagyományos tejes tésztából készülnek, saját kovásszal és hosszú érlelési technológiával. Kinyújtás után, felgöngyöljük, és félhold alakúra formázzuk a tésztát. A tészta hosszadalmas pihentetése nem csupán azt eredményezi, hogy kellően össze tudnak érni az ízek, de többek között ennek köszönhető az is, hogy az így készült finomság tovább friss marad.
A kifli szavunkat a németből vettük át – „Kipfel”, ami azonban a latin „cippus” szóból származik. Jelentése „cölöp, karó”, valószínű a péksütemény formájára utal. A JÓkenyér kiflik – így óriás változata is - hagyományos tejes tésztából készülnek, saját kovásszal és hosszú érlelési technológiával. Kinyújtás után, felgöngyöljük, és félhold alakúra formázzuk a tésztát. A tészta hosszadalmas pihentetése nem csupán azt eredményezi, hogy kellően össze tudnak érni az ízek, de többek között ennek köszönhető az is, hogy az így készült finomság tovább friss marad. A JÓkenyér óriás kifliből igazán „emberes” szendvics készíthető!
Termékeink tojást, tejet és laktózt, szójababot, zellert, szezámmagot, földimogyorót és dióféléket is feldolgozó üzemben készülnek, ezért- amennyiben összetevőik között külön nem szerepelnek- nyomokban tartalmazhatják ezeket.
A puffancs a kalács és a zsemle házassága által született péksütemény, azaz kalács tészta zsemle formában. Nevezhetnénk hamburger zsemlének vagy hamburger bucinak is, hisz annak idején, a Moszkva téren 14 forintért árult hamburger is puffanccsal készült. A JÓkenyér által sütött változatban a hosszú tésztavezetésnek köszönhetően kellően össze tudnak érni az ízek, így – ha valaki esetleg valóban hamburgert szeretne készíteni vele – puffancsunk egész biztosan hozzáad majd a végeredmény megítéléséhez.
A sajtos zsemle egy rendkívül sikeres JÓkenyér termék. Ízletes, zsiradékkal dús tésztára bőséges sajtfeltét kerül, amit egy kis tökmaggal és szezámmaggal bolondítunk meg. Az íz önmagáért beszél. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk.
Wellness zsemlénk alapanyagainak összeállításánál a JÓkenyér pékmesterei elsősorban az egészségünk megóvását tartották leginkább szem előtt. Így került zsemlénkbe napraforgómag, zabpehely, rozs és szójapehely, mely utóbbi ellenőrzött, 100%-osan GMO- mentes szójából származik. A zab egy rostdús emésztésserkentő, mely hosszan tartó energiát biztosít. Az olajos magvak fogyasztásával nagy lépést teszünk szívünk és érrendszerünk egészségéért. A teljes kiőrlésű rozsliszt, – mely wellness zsemlénk meghatározó összetevője – pedig az egészséges táplálkozás alapja. Hisz a rozsból őrölt liszt kevesebb zsírt és szénhidrátot, valamint több ásványi anyagot tartalmaz, mint a világosabb színű búzaliszt. A rostokban gazdag rozs, kedvező élettani hatást fejt ki az emberi szervezetre.