Cigánymeggyre jellemző elegáns illatkarakter (enyhén édeskés illatok és virágos jegyek) némi marcipánnal. Ízében komplex, fűszeres, gyógynövényes, rusztikus, határozott, de nem tolakodó magzamattal.
Határozott fajtajelleges illata hamar kinyílik a pohárban. Lime, grapefruit, fehér szirmú virágok tavaszi kavalkádja érezhető, melyet leheletnyi hűvös fanyarság kerekít, fiatalos, lendületes karaktert adva a pálinkának. Ízében a fanyar frissesség vezet, mögötte virágok és kellemes alkohol édesség alkot játékos egyveleget, utóízében a fajta virágos, kissé parfümös jegyei hosszan búcsúznak.
Érett, zamatos gyümölcs felhasználásával készült ez a telt ízű, rövid hordós érlelésnek köszönhetően pici vaníliás, édes fűszeres érzettel díszített pálinka.
Cherry-s, bonbonos, magával ragadó, fiatalos ital, latinos temperamentummal. Telt, kerek, mindent betöltő meggy íz, melyben tökéletesen párosul az aszalt, illetve friss megy zamata.
Fűszeres, gyümölcsös, végtelenül barackos. Az aszalt és friss gyümölcsön történt (dupla) ágyazási technológia révén tud egyszerre lekváros, friss és citrusos jegyeket csillogtatni. Ízében inkább az aszalt gyümölcsökre jellemző krémes édesség, mély barack zamat teszi hosszú percekig élvezhetővé. Önmagában fogyasztva desszert után, vagy desszertként ajánlott.
Erőteljes, parfümös illat, amelyben a szegfűszeg és a citrusos benyomások váltják egymást. A birsalmakompót muskotályos, fűszeres illatát idézi fel bennünk e pálinka. Szájban kimondottan telt és a gyümölcsre jellemző fanyarság fedezhető fel. Markáns, lendületes, fiatalos pálinka.
Illatában a kajszira emlékeztető jegyekkel indít, friss baracklekvárral és egy lélegzetnyi citrusossággal. Ízében is emlékeztet a frissen főzött baracklekvárra, melyet enyhén a citrom és grapefruit íze követ a háttérben.
Illatában visszafogottan elegáns, virágillat leheletnyi vaníliás beütéssel. Ízében uralkodik az édes cigánymeggy és a lekvárosság. A hosszan tartó utóíz mellé a meggyre jellemző marcipánosság társul, finom magzamattal harmonizálva.
A Bombay Sapphire a legmagasabb minőségű nyersanyagokból készíti ginjeit. A lepárlás során akár 12 értékes gyógynövényt is felhasználhatnak, hogy a legfinomabb italt készítsék. A marokkói cubeb bogyóktól kezdve a nyugat-afrikai guineai borsig mindegyik gyógynövényt úgy választották ki, hogy különleges aromájával kiteljesítse a Bombay Sapphire termékeit. Egyedülálló lepárlást követően ezek együtt adják a gin csábító, lágy, összetett ízét. Míg a hagyományos ginek esetében közvetlenül az alkoholban főzik ki a gyógynövényeket, a Bombay Sapphire gin kivételesen jellegzetes ízét gőzfúziós eljárással hozzák létre. A kék üveg és a név eredete Viktória királynőhöz köthető, akit Bombay városa egy 182 karátos kék zafírkővel ajándékozott meg.
Larios 12 egy kiváló minőségű spanyol prémium Gin, amely lágy és igazán friss aromával lepi meg a fogyasztóit. Elnevezését a 12 fajta különös gonddal válogatott fűszer növény miatt kapta, melynek köszönheti ezt a kifinomult, de mégis komplex ízvilágot. Larios 12-ben a klasszikus Gin fűszerek, mint például boróka, koriander, angelika gyökér és a szerecsendió mellet több citrusféle is megtalálható. Az alapvető négyszeres lepárlást követően, ötödikre adják hozzá a narancsot, és ez a kis mediterrán csavar okozza a citrusos frissességet. -Borókabogyó-Angelika gyökér-Koriander-Szerecsendió-Narancs-Mandarin-Tangerine-Citrom-Lime-Grapefruit-Clementine-Narancsvirág
A beefeater gin egy igazi London Dry Gin, erősen borókás és citrusos jegyekkel. 1863 óta készítik 9 növény felhasználásával. A régi recept szerint az italba borókabogyó, citromhéj, koriander, mandula, sevilla narancs héja, orris gyökér, édesgyökér, angyalgyökér és annak magja kerül.
Az egyik legismertebb magyar kézműves gin, modern íz világgal, 24 összetevőből. A harmónia elérése hosszú, izgalmas kísérletezés volt, végül 2019-ben megalkottuk a Búzavirág gint. Benne egymásra talál az akác- és a hársfavirág lágysága a boróka markáns jellegével és további közel két tucat természetes alapanyag fűszerek, virágok izgalmas aromájával. A változatos táj és a gabonamezőkből kéklőn hívogató búzavirág ihlette ezt a nemes párlatot, mely a modern gin ízvilágát átitatta a helyi, regionális növényekkel, illatokkal. Csodálatos színét a búzavirág kék szirmainak köszönheti.
Az egyik legismertebb magyar kézműves gin, modern íz világgal, 24 összetevőből. A harmónia elérése hosszú, izgalmas kísérletezés volt, végül 2019-ben megalkottuk a Búzavirág gint. Benne egymásra talál az akác- és a hársfavirág lágysága a boróka markáns jellegével és további közel két tucat természetes alapanyag fűszerek, virágok izgalmas aromájával. A változatos táj és a gabonamezőkből kéklőn hívogató búzavirág ihlette ezt a nemes párlatot, mely a modern gin ízvilágát átitatta a helyi, regionális növényekkel, illatokkal. Csodálatos színét a búzavirág kék szirmainak köszönheti.
A Csíki Csempész Áfonya Vodka egy hagyományos vodkarecept és egy antioxidánsban gazdag erdei gyümölcs, a kokojza (áfonya) házasságából született. Az így létrejött lágy, aroma-dús ízvilág minden pillanata örömet szerez fogyasztóinak. - 500ml
A Csíki Csempész Vodka egy hagyományos recept szerint, kizárólag ivóvíz és finomszesz felhasználásával készült, 37,5%-os alkoholtartalmú minőségi szeszes ital. Méltán viseli az orosz “zsivaja voda” (Az élet vize) kifejezésből származtatott vodka nevet.
Magyarország egyik legismertebb italmárkája a Vilmos, amely jellegzetes aromájú és időtálló. Összetéveszthetetlen ízét és illatát a készítése során felhasznált egyedi vilmoskörte eszenciának köszönheti.
Több évszázados orosz vodkagyártási tapasztalatokat felhasználva készül a Kalinka prémium vodka. A kiváló minőségű gabonából készült szesz és lágyított víz keveréke, melyet 10 db aktív-szén oszlopon szűrünk át. A Kalinka vodka minden egyes cseppje több százezer aktív szénszemen folyik keresztül így lesz minden kellemetlen illattól és íztől mentes, azaz tiszta vodka.
Kiváló minőségű gabonából, modern technológiával előállított vodka, mely tradicionális receptúrájának és a gondos szakértelemnek köszönheti karakteres izét és tisztaságát.
A világon egyedül a Lengyelországbeli Bialowieza Nemzeti Park tisztásain zöldell a bölényfű. E különleges fűfélének köszönheti a Zubrowka Bison Grass egyedi, fűszeres ízvilágát és illatát. Minden üveg tartalmaz egy szálat ebből a ritka növényből, így válik igazán egyedivé minden üveg Zubrowka Bison Grass vodka.
A Trois Tours minőségi, francia borpárlat felhasználásával készült szeszesital. A termék magas márkaismertségét állandó, jó íze mellett több évtizedes múltja is garantálja.
A Metaxa Ház 1888 óta kínálja egyedülállóan lágy, borostyánsárga borpárlatát. Fedezze fel a görög Számosz szigetéről származó muskotályos szőlőből érlelt ital kiegyensúlyozott ízét, és élvezze a mediterrán fűszerek harmóniáját! Az 5 csillagos Metaxa virágos ízjegyei és összetett karaktere tisztán, jégre töltve vagy akár long drinkként is utánozhatatlan élményt ígérnek.
A Nobilis likőrcsalád vezéralakja. Szikrázóan bordó színvilágát, páratlanul intenzív, gyümölcsös meggy illatát a friss gyümölcságynak köszönheti. Édes gyümölcspára, mely azonnal kóstolásra csábít! Ízvilága sem okoz csalódást, sőt: kirobbanóan gyümölcsös ízkavalkád, melyet a meggy leírhatatlan fűszeressége, páratlan üdeség és a művészien eltalált édes-fanyar egyensúly jellemez.
"A Nobilis Fahéjas Szilva Likőr esetében kizárólag az alkoholtartalom visszafogott, a gyümölcsösség nem. Kellemesen keveredik benne a fahéj bódító illata, mely összesimul a szilva lágy gyümölcsösségével.
Nobilis Fahéjas Szilva LikőrNobilis Fahéjas Szilva Likőr - Képgaléria"
Az Unicum a legnépszerűbb magyar italmárka, melyre méltán vagyunk büszkék, hiszen 230 éve képviseli a folyamatosan kiváló minőséget, karakteres ízélményt, és a magyar tradíciót. Az Unicum receptje már évszázadok óta változatlan, több mint 40 féle gyógy- és fűszernövényt tartalmaz. Az Unicum recept rengeteg, igen ritka gyógynövényt is tartalmaz, amelyeket a világ legkülönbözőbb pontjairól importálnak, a szomszédos országoktól kezdve egészen az egzotikus tájakig.Az Unicum karakteres ízét a tölgyfahordóban történő érlelés teszi teljessé, melynek során a harsány ízek megszelídülnek, és könnyen fogyaszthatóvá teszik a benne érlelődő italt.
Az Unicum a legnépszerűbb magyar italmárka, melyre méltán vagyunk büszkék, hiszen 230 éve képviseli a folyamatosan kiváló minőséget, karakteres ízélményt, és a magyar tradíciót. Az Unicum receptje már évszázadok óta változatlan, több mint 40 féle gyógy- és fűszernövényt tartalmaz. Az Unicum recept rengeteg, igen ritka gyógynövényt is tartalmaz, amelyeket a világ legkülönbözőbb pontjairól importálnak, a szomszédos országoktól kezdve egészen az egzotikus tájakig.Az Unicum karakteres ízét a tölgyfahordóban történő érlelés teszi teljessé, melynek során a harsány ízek megszelídülnek, és könnyen fogyaszthatóvá teszik a benne érlelődő italt.
Az Unicum a legnépszerűbb magyar italmárka, melyre méltán vagyunk büszkék, hiszen 230 éve képviseli a folyamatosan kiváló minőséget, karakteres ízélményt, és a magyar tradíciót. Az Unicum receptje már évszázadok óta változatlan, több mint 40 féle gyógy- és fűszernövényt tartalmaz. Az Unicum recept rengeteg, igen ritka gyógynövényt is tartalmaz, amelyeket a világ legkülönbözőbb pontjairól importálnak, a szomszédos országoktól kezdve egészen az egzotikus tájakig.Az Unicum karakteres ízét a tölgyfahordóban történő érlelés teszi teljessé, melynek során a harsány ízek megszelídülnek, és könnyen fogyaszthatóvá teszik a benne érlelődő italt.
Az Unicum a legnépszerűbb magyar italmárka, melyre méltán vagyunk büszkék, hiszen 230 éve képviseli a folyamatosan kiváló minőséget, karakteres ízélményt, és a magyar tradíciót. Az Unicum receptje már évszázadok óta változatlan, több mint 40 féle gyógy- és fűszernövényt tartalmaz. Az Unicum recept rengeteg, igen ritka gyógynövényt is tartalmaz, amelyeket a világ legkülönbözőbb pontjairól importálnak, a szomszédos országoktól kezdve egészen az egzotikus tájakig.Az Unicum karakteres ízét a tölgyfahordóban történő érlelés teszi teljessé, melynek során a harsány ízek megszelídülnek, és könnyen fogyaszthatóvá teszik a benne érlelődő italt.
Az Unicum Szilva két hungarikum házasításából született, a Magyarországon is őshonos gyümölcsből, a szilvából és az Unicumból. Az Unicum Szilva, csakúgy, mint az Unicum, több mint 40, gondosan válogatott gyógy-és fűszernövény kivonatából és pártalából készük, de utána – a világon egyedülálló módon – aszatszilva-ágyon pihentetik, majd tölgyfahordóban érlelik.
Unicum Barista az Unicum több mint 40 gyógyfüvéből arabica kávé kivonattal, tölgyfahordóban érlelve:
Az Unicum Barista közel hároméves fejlesztői munka eredményeként született meg, mely az Unicum több mint 40 gyógyfüvéből, arabica kávé kivonattal készülő gyógynövénylikőr. A keserűlikőr fogyasztás és a kávézás egyaránt évszázados múltra tekint vissza számos európai országban, így Magyarországon is. Ezt a két hagyományt egyesíti innovatív módon az Unicum Barista, mely tölgyfahordós érleléssel nyeri el végleges karakterét.
A vermutok királynője. A Martini Bianco a fűszerek, virágok és fehérborok, például a Trebbiano keverékének köszönhetően egy könnyed, összetett ízvilággal rendelkezik. Az ital kiváló long drink alapanyag, jéghideg tonikvízzel keverve lágyabbá válnak a fehér vermut édes vaníliás jegyei, így végeredményben egy friss, ropogós, tiszta frissítőt kapunk.
A Martini Extra Dry fás ízében keveredő ritka növények, citrusfélék és a málna kivonata a 20. század meghatározó italának, a száraz Martini koktélnak az alappillérei. Az elsőként 1900 szilveszterén, Luigi Rossi fiainak 10 évig tartó fejlesztése után bemutatott Martini Extra Dry ízének különlegességét a Florentine Orris, vagyis a három évig termesztett, majd napon szárított íriszgyökér ibolyaillatú fanyarsága adja.
Amikor Luigi Rossi a helyi gyógynövényekkel kísérletezett, hogy elkészítse ezt a skarlátvörös színű vermutot, egy ikonikus italt hozott létre. A Martini Rosso pontos receptjét máig titok övezi, ugyanakkor ennek az édes vermutnak az intenzíven fűszeres jellege a gondosan kiválasztott borok és az olasz gyógynövények - mint a zsálya, a borsikafű vagy a nagyezerjófű – keveredésének eredménye.
Hét nemzedék elteltével még mindig ugyanúgy készül a whiskey, ahogyan Mr. Jack idejében. Ennek oka egyszerű: a rá jellemző, bársonyos ízvilágot várják újra és újra a Jack Daniel’s Old No. 7 fogyasztói szerte a világban. A Jack Daniel’s Old No. 7 a faszenes lágyításnak köszönhetően válik igazi Tennessee whiskey-vé. Gazdag ízét tovább finomítják még azelőtt, hogy a hosszú érlelés kezdetét venné a saját készítésű hordókban.
Nincs még egy olyan bourbon, mint a Jim Beam! Az eredeti Kentucky Straight Bourbon Whiskey-t több, mint 200 éve ugyanaz a család készíti. A világ legkedveltebb bourbonjét, amely legalább 51% kukoricából és friss, vasmentes forrásvízből áll, frissen kiégetett tölgyfahordókba töltik. A jellegzetes, többemeletes Rackhouse-okban 4 év alatt érik egészen különlegessé, és így nyeri el azt a hosszú lecsengésű és változatos ízét, amely oly félreismerhetetlenné teszi. Érlelés: minimum 4 év Alkoholtartalom: 40%
A Ballantine Finest a világ egyik legnépszerűbb skót whiskyje, melyet titkos recept alapján, több mint 40 különböző maláta és gabona whiskyből kevernek. Fiatalos, minden alkalomhoz illő ital, kedvelői koruktól függetlenül aktív társasági életet élő férfiak és nők világszerte.
Illatát leginkább a lágy, de határozottan édeskés, fűszeres aromavilág határozza meg, amihez testes ízvilág társul, melyben a párolt gyümölcsökön túl érezhető egyfajta sherrys karakter, amihez a közepesen hosszú lecsengés során mézes és fűszeres élmény társul.
A Békési Single Malt whisky a hagyományos skót whiskykhez hasonlóan egyfajta árpamalátából készült, és tölgyfa hordókba került. Az elmúlt 12 évben íze egyre érettebbé és teltebbé vált a gondosan kikészített hordókban történő érlelés során.
A Bacardí Carta Blanca egy könnyű és aromás fehér rum, finom virágos és gyümölcsös jegyekkel. Kiváló alapanyag koktélokhoz, nem dominál más ízek felett, mégsem veszik el az íze keverés közben. Tökéletes a klasszikus rumos koktélokhoz, például a Mojitóhoz. A virágos és gyümölcsös Bacardí Carta Blanca ízében narancsvirágot, levendulát és rózsát mutat, sárgabarackkal, lime-mal, kókuszdióval és érett banánnal párosítva.
Eredeti mexikói tequila, mely a híres Jalisco tartományból származik. Kék agávéból készül, a lehető legnagyobb gondossággal és odafigyeléssel. A kétszeri lepárlás eredménye ez a tüzes, méltán közkedvelt ital. Alkoholtartalom: 38%
Erőteljes, parfümös illat, amelyben a szegfűszeg és a citrusos benyomások váltják egymást. A birsalmakompót muskotályos, fűszeres illatát idézi fel bennünk e pálinka. Szájban kimondottan telt és a gyümölcsre jellemző fanyarság fedezhető fel. Markáns, lendületes, fiatalos pálinka.
Cherry-s, bonbonos, magával ragadó, fiatalos ital, latinos temperamentummal. Telt, kerek, mindent betöltő meggy íz, melyben tökéletesen párosul az aszalt, illetve friss megy zamata.
Fűszeres, gyümölcsös, végtelenül barackos. Az aszalt és friss gyümölcsön történt (dupla) ágyazási technológia révén tud egyszerre lekváros, friss és citrusos jegyeket csillogtatni. Ízében inkább az aszalt gyümölcsökre jellemző krémes édesség, mély barack zamat teszi hosszú percekig élvezhetővé. Önmagában fogyasztva desszert után, vagy desszertként ajánlott.
Illatában a kajszira emlékeztető jegyekkel indít, friss baracklekvárral és egy lélegzetnyi citrusossággal. Ízében is emlékeztet a frissen főzött baracklekvárra, melyet enyhén a citrom és grapefruit íze követ a háttérben.
Illatában visszafogottan elegáns, virágillat leheletnyi vaníliás beütéssel. Ízében uralkodik az édes cigánymeggy és a lekvárosság. A hosszan tartó utóíz mellé a meggyre jellemző marcipánosság társul, finom magzamattal harmonizálva.
A kajszibarack kényes gyümölcs, de a legjobb alapanyag. A belőle készült pálinka is ilyen: összetett, csodaszép íze van, nem véletlenül nevezik a gyümölcsök királynőjének: belőle készül a legjobb lekvár, és a legjobb pálinka is.
A Körösök völgyében létrejött különleges klímának köszönhetően a Békési táj jellegzetes gyümölcse a veresszilva. Ebből a gyümölcsből készül ez a csodálatos szilvapálinka, mely ízével és zamatával a magyar pálinkaválaszték egyik gyöngyszeme. A fahordós érlelésnek köszönhetően aranyló színe és kellemes vaníliás, lágy íze mindenkit elvarázsol, aki megkóstolja e nemes italt.
Határozott fajtajelleges illata hamar kinyílik a pohárban. Lime, grapefruit, fehér szirmú virágok tavaszi kavalkádja érezhető, melyet leheletnyi hűvös fanyarság kerekít, fiatalos, lendületes karaktert adva a pálinkának. Ízében a fanyar frissesség vezet, mögötte virágok és kellemes alkohol édesség alkot játékos egyveleget, utóízében a fajta virágos, kissé parfümös jegyei hosszan búcsúznak.
Cigánymeggyre jellemző elegáns illatkarakter (enyhén édeskés illatok és virágos jegyek) némi marcipánnal. Ízében komplex, fűszeres, gyógynövényes, rusztikus, határozott, de nem tolakodó magzamattal.
Érett, zamatos gyümölcs felhasználásával készült ez a telt ízű, rövid hordós érlelésnek köszönhetően pici vaníliás, édes fűszeres érzettel díszített pálinka.
A magyar gasztronómia egyik legkedveltebb gyümölcspálinkája a szilva, ami nem is csoda, hiszen közel 5000 éves kultúrnövény e gyümölcs. Így a fogyasztói igényekhez igazodva alkottuk meg a Hírös Kecskeméti 50 fokos Szilvapálinkát. Az ital illatában az érett szilva mellett a fűszeres aromák jutnak érvényre. Ízében a szilva édeskés íze dominál kis mandulás zamattal kiegészülve. Igazán kerek, karakteres pálinka.
Ha az ország egyik legelismertebb pálinkafőző-mestere a legszebb, legjobb alapanyagokat felhasználva, a desztillálás minden apró mozzanatát gondosan felügyelve, hosszú évek kísérletezgetései után elkészíti álmai pálinkáját, akkor mi, fogyasztók tökéletesen biztosak lehetünk benne, az, ami majd a poharunkba kerül, valóban egyedi és különleges lesz.
Ha az ország egyik legelismertebb pálinkafőző-mestere a legszebb, legjobb alapanyagokat felhasználva, a desztillálás minden apró mozzanatát gondosan felügyelve, hosszú évek kísérletezgetései után elkészíti álmai pálinkáját, akkor mi, fogyasztók tökéletesen biztosak lehetünk benne, az, ami majd a poharunkba kerül, valóban egyedi és különleges lesz.
Ha az ország egyik legelismertebb pálinkafőző-mestere a legszebb, legjobb alapanyagokat felhasználva, a desztillálás minden apró mozzanatát gondosan felügyelve, hosszú évek kísérletezgetései után elkészíti álmai pálinkáját, akkor mi, fogyasztók tökéletesen biztosak lehetünk benne, az, ami majd a poharunkba kerül, valóban egyedi és különleges lesz.
Aki szereti a francia Calvados-t, annak ez a tétel a kedvence lesz az első pillanatra. Új tölgyfahordós érlelésnek köszönhetően kiugrik a pohárból az érlelt alma kellemesen pörkölt, fahéjas-diós jellege. Egyszerre felismerhető benne a citrusos, almás jelleg és a barrique ízvilág.
Mesés virágillat, komplex, gyümölcsös ízvilággal, a klasszikus szilva ellenállhatatlan karakterei, melyek intenzitását a magas alkohol a végletekig fokozza.
A sárgabarack az egyik leghálásabb gyümölcsünk. Isteni belőle a lekvár és persze a pálinka. A poharunkból áradó bódító napsugaras baracközön illatát a selymesen lekváros barackíz kóstolása páratlan élménnyé varázsolja.
Már az illata is nagyon mozgalmas: a gyümölcs szinte újra életre kel benne.
Ízre kifejezetten fineszes – nem lehet csak úgy leengedni a torokba. Ízlelgetni kell, hogy elkapjuk, megfejtsük, mi e jól megkomponált íz titka. Először intenzíven aromatikus, aztán könnyeden édeskés, majd mandulás és marcipános, végül pedig szelíd és bonbonos.
Nobilis vilmoskörte pálinka. A pálinka hagyományos magyar gyümölcspárlat, melyet kizárólag erjesztett gyümölcscefre, gyümölcsmust vagy gyümölcsvelő lepárlásával készítenek.
1 db Cseresznyepálinka 1 db Szabolcsi Almapálinkára 1 db Vilmoskörte Pálinkára 1 db Szabolcsi Szilvapálinkára 1 db Kajszibarack Pálinkára jellemző illatú és idegen íztől mentes ital. Lebegő szennyeződést nem tartalmaz.
Egy liter KOSHER SZILVAPÁLINKA 9,2 kg friss magyar szilva párlata. A Kosher jelző arra utal, hogy a pálinka az Ortodox hitközség egy vallási felügyelője által ellenőrzött és jóváhagyott technológiával és anyagok felhasználásával készült. A ma is használt kosher palackba eredetileg az izraeli Karmel-hegy környékén folyó szent vizét palackozták, amiről azt tartották, hogy a hosszú és egészséges életet titka. Magyarországon a Kosher palack 1945 körül jelent meg, ekkortól csak ilyen palackba palackozták a Koshert. Ma ez a palackforma védett.
A beefeater gin egy igazi London Dry Gin, erősen borókás és citrusos jegyekkel. 1863 óta készítik 9 növény felhasználásával. A régi recept szerint az italba borókabogyó, citromhéj, koriander, mandula, sevilla narancs héja, orris gyökér, édesgyökér, angyalgyökér és annak magja kerül.
A Bombay Sapphire a legmagasabb minőségű nyersanyagokból készíti ginjeit. A lepárlás során akár 12 értékes gyógynövényt is felhasználhatnak, hogy a legfinomabb italt készítsék. A marokkói cubeb bogyóktól kezdve a nyugat-afrikai guineai borsig mindegyik gyógynövényt úgy választották ki, hogy különleges aromájával kiteljesítse a Bombay Sapphire termékeit. Egyedülálló lepárlást követően ezek együtt adják a gin csábító, lágy, összetett ízét. Míg a hagyományos ginek esetében közvetlenül az alkoholban főzik ki a gyógynövényeket, a Bombay Sapphire gin kivételesen jellegzetes ízét gőzfúziós eljárással hozzák létre. A kék üveg és a név eredete Viktória királynőhöz köthető, akit Bombay városa egy 182 karátos kék zafírkővel ajándékozott meg.
Az egyik legismertebb magyar kézműves gin, modern íz világgal, 24 összetevőből. A harmónia elérése hosszú, izgalmas kísérletezés volt, végül 2019-ben megalkottuk a Búzavirág gint. Benne egymásra talál az akác- és a hársfavirág lágysága a boróka markáns jellegével és további közel két tucat természetes alapanyag fűszerek, virágok izgalmas aromájával. A változatos táj és a gabonamezőkből kéklőn hívogató búzavirág ihlette ezt a nemes párlatot, mely a modern gin ízvilágát átitatta a helyi, regionális növényekkel, illatokkal. Csodálatos színét a búzavirág kék szirmainak köszönheti.
Az egyik legismertebb magyar kézműves gin, modern íz világgal, 24 összetevőből. A harmónia elérése hosszú, izgalmas kísérletezés volt, végül 2019-ben megalkottuk a Búzavirág gint. Benne egymásra talál az akác- és a hársfavirág lágysága a boróka markáns jellegével és további közel két tucat természetes alapanyag fűszerek, virágok izgalmas aromájával. A változatos táj és a gabonamezőkből kéklőn hívogató búzavirág ihlette ezt a nemes párlatot, mely a modern gin ízvilágát átitatta a helyi, regionális növényekkel, illatokkal. Csodálatos színét a búzavirág kék szirmainak köszönheti.
Larios 12 egy kiváló minőségű spanyol prémium Gin, amely lágy és igazán friss aromával lepi meg a fogyasztóit. Elnevezését a 12 fajta különös gonddal válogatott fűszer növény miatt kapta, melynek köszönheti ezt a kifinomult, de mégis komplex ízvilágot. Larios 12-ben a klasszikus Gin fűszerek, mint például boróka, koriander, angelika gyökér és a szerecsendió mellet több citrusféle is megtalálható. Az alapvető négyszeres lepárlást követően, ötödikre adják hozzá a narancsot, és ez a kis mediterrán csavar okozza a citrusos frissességet. -Borókabogyó-Angelika gyökér-Koriander-Szerecsendió-Narancs-Mandarin-Tangerine-Citrom-Lime-Grapefruit-Clementine-Narancsvirág
A Csíki Csempész Áfonya Vodka egy hagyományos vodkarecept és egy antioxidánsban gazdag erdei gyümölcs, a kokojza (áfonya) házasságából született. Az így létrejött lágy, aroma-dús ízvilág minden pillanata örömet szerez fogyasztóinak. - 500ml
A Csíki Csempész Vodka egy hagyományos recept szerint, kizárólag ivóvíz és finomszesz felhasználásával készült, 37,5%-os alkoholtartalmú minőségi szeszes ital. Méltán viseli az orosz “zsivaja voda” (Az élet vize) kifejezésből származtatott vodka nevet.
Több évszázados orosz vodkagyártási tapasztalatokat felhasználva készül a Kalinka prémium vodka. A kiváló minőségű gabonából készült szesz és lágyított víz keveréke, melyet 10 db aktív-szén oszlopon szűrünk át. A Kalinka vodka minden egyes cseppje több százezer aktív szénszemen folyik keresztül így lesz minden kellemetlen illattól és íztől mentes, azaz tiszta vodka.
Kiváló minőségű gabonából, modern technológiával előállított vodka, mely tradicionális receptúrájának és a gondos szakértelemnek köszönheti karakteres izét és tisztaságát.
Magyarország egyik legismertebb italmárkája a Vilmos, amely jellegzetes aromájú és időtálló. Összetéveszthetetlen ízét és illatát a készítése során felhasznált egyedi vilmoskörte eszenciának köszönheti.
A világon egyedül a Lengyelországbeli Bialowieza Nemzeti Park tisztásain zöldell a bölényfű. E különleges fűfélének köszönheti a Zubrowka Bison Grass egyedi, fűszeres ízvilágát és illatát. Minden üveg tartalmaz egy szálat ebből a ritka növényből, így válik igazán egyedivé minden üveg Zubrowka Bison Grass vodka.
A Metaxa Ház 1888 óta kínálja egyedülállóan lágy, borostyánsárga borpárlatát. Fedezze fel a görög Számosz szigetéről származó muskotályos szőlőből érlelt ital kiegyensúlyozott ízét, és élvezze a mediterrán fűszerek harmóniáját! Az 5 csillagos Metaxa virágos ízjegyei és összetett karaktere tisztán, jégre töltve vagy akár long drinkként is utánozhatatlan élményt ígérnek.
A Trois Tours minőségi, francia borpárlat felhasználásával készült szeszesital. A termék magas márkaismertségét állandó, jó íze mellett több évtizedes múltja is garantálja.
Az Angelli Cioccolato egy kiváló minőségű alapanyagokból készült likőr, melynek krémes lágyságát a csokoládé és mogyoró ízek harmonikus összhangja teremti meg.
Aperitif ital. Élénk narancssárga színű, egyedülálló keserű-édes íze van, amely egy titkos receptből származik, amely a létrehozása óta változatlan maradt.
A keserűk császára. A császárok keserűje. Kizárólag gyógynövénykivonatból, gyógynövénypárlatból, gabonaszeszből, továbbá cukor felhasználásával készült prémium likőr-különlegesség.
A Fütyülős Mézes Barack kajszibarack párlat és tiszta méz felhasználásával készül. Páratlan, zamatos ízét a méz lágyságának és a barack különleges ízének és illatának köszönheti.
A Fütyülős Csokis Mogyoró Likőr egy igazi különlegesség, amely a selymes csokoládé és a pirított mogyoró tökéletes harmóniájával teremt ellenálhatatlan illat és ízélményt!
Tradicionális, 1935 óta bejegyzett magyar márka, ikonikus palackformában. Innovatív ízvilág, mely több, mint tíz ízben elérhető. A portfólió olyan széles választási lehetőséget kínál, hogy minden fogyasztó megtalálhatja a maga kedvencét. A klasszikus, hazánkban is termő gyümölcsös ízektől (barack, meggy, szilva) kezdve, az izgalmas kombinációkon át (pl. csokis mogyoró), az igazán távoli tájakat idéző kókuszos ananászig, már sokfajta ízvilág képviselteti magát a Fütyülős sorában.
A Mézes Ágyas Feketecseresznye egy bíborvörös színű, karakteres zamatú ital, melynek inspiráló illatát és intenzív ízét a feketecseresznye és a méz együttese adja, most ajándék pohárral csomagolva.
A FÜTYÜLŐS SZILVA MÉZZELL zamatos aszalt szilva kivonat, szilvapálinka és tiszta méz felhasználásával készül és a Fütyülős család többi tagjához hasonlóan intenzív gyümölcsös íz és illat jellemzi, amelyet az méz lágysága egészít ki.
A Jägermeister 56 féle természetes összetevőből, a mai napig titkos recept alapján készül. A tiszta és természetes alapanyagokat tartalmazó gyógynövény likőr tölgyfahordóban nyeri el végső, harmonikus ízvilágát.
A Jägermeister 56 féle természetes összetevőből, a mai napig titkos recept alapján készül. A tiszta és természetes alapanyagokat tartalmazó gyógynövény likőr tölgyfahordóban nyeri el végső, harmonikus ízvilágát.
A klasszikus salzburgi ital konsírozott belga étcsokoládéból, kakaókivonatból, friss tejszínből és értékes kakaópárlatból készül. Kizárólag természetes alapanyagokat tartalmaz. Alkoholtartalom: 17%
Szavatossági idő: Felbontástól számított 6 hónap hűtőszekrényben tárolva
"A Nobilis Fahéjas Szilva Likőr esetében kizárólag az alkoholtartalom visszafogott, a gyümölcsösség nem. Kellemesen keveredik benne a fahéj bódító illata, mely összesimul a szilva lágy gyümölcsösségével.
Nobilis Fahéjas Szilva LikőrNobilis Fahéjas Szilva Likőr - Képgaléria"
A Nobilis likőrcsalád vezéralakja. Szikrázóan bordó színvilágát, páratlanul intenzív, gyümölcsös meggy illatát a friss gyümölcságynak köszönheti. Édes gyümölcspára, mely azonnal kóstolásra csábít! Ízvilága sem okoz csalódást, sőt: kirobbanóan gyümölcsös ízkavalkád, melyet a meggy leírhatatlan fűszeressége, páratlan üdeség és a művészien eltalált édes-fanyar egyensúly jellemez.
Tradicionális recept, 33 gondosan kiválasztott gyógynövény és kivonataik, kellemesen üde és édes zamat. Gyógynövény tartalmából eredő jellegét harmónikusan egészíti ki az ánizs aromával kerekített lágy, enyhén kesernyés íz. Ez a St 33 jellegzetes és összetett ízharmóniájának és töretlen sikerének titka. Kóstolja meg Ön is Magyarország méltán kedvelt likőrmárkájának kifinimult különlegességét!
Az 1901 óta ismert St. Hubertus recept továbbfejlesztett változata erdei bogyók és füvek kivonatolásával, mint bodza bogyó, szeder, boróka és zsálya. Ízvilágát a kivonatok tölgyfahordós érlelése teszi teljessé. Az eredeti St. Hubertus édes ízének kiegyensúlyozásaként 2015-ben került bevezetésre az erdei bogyós Hubertus kissé savanykásabb, fanyarabb ízvilággal.
A St. Hubertus klasszikus magyar gyógynövény likőr specialitás. Tradicionális recept, gondosan minősített gyógynövények és kivonatok, tölgyfahordós érlelés és narancs üde zamata. Ez a St. Hubertus összetéveszthetetlen és jellegzetes ízharmóniájának és több mint 100 éve tartó töretlen sikerének titka. Kóstolja meg Ön is Magyarország méltán kedvelt likör különlegességét!
A St. Hubertus klasszikus magyar gyógynövény likőr specialitás. Tradicionális recept, gondosan minősített gyógynövények és kivonatok, tölgyfahordós érlelés és narancs üde zamata. Ez a St. Hubertus összetéveszthetetlen és jellegzetes ízharmóniájának és több mint 100 éve tartó töretlen sikerének titka. Kóstolja meg Ön is Magyarország méltán kedvelt likör különlegességét!
Unicum Barista az Unicum több mint 40 gyógyfüvéből arabica kávé kivonattal, tölgyfahordóban érlelve:
Az Unicum Barista közel hároméves fejlesztői munka eredményeként született meg, mely az Unicum több mint 40 gyógyfüvéből, arabica kávé kivonattal készülő gyógynövénylikőr. A keserűlikőr fogyasztás és a kávézás egyaránt évszázados múltra tekint vissza számos európai országban, így Magyarországon is. Ezt a két hagyományt egyesíti innovatív módon az Unicum Barista, mely tölgyfahordós érleléssel nyeri el végleges karakterét.
Az Unicum a legnépszerűbb magyar italmárka, melyre méltán vagyunk büszkék, hiszen 230 éve képviseli a folyamatosan kiváló minőséget, karakteres ízélményt, és a magyar tradíciót. Az Unicum receptje már évszázadok óta változatlan, több mint 40 féle gyógy- és fűszernövényt tartalmaz. Az Unicum recept rengeteg, igen ritka gyógynövényt is tartalmaz, amelyeket a világ legkülönbözőbb pontjairól importálnak, a szomszédos országoktól kezdve egészen az egzotikus tájakig.Az Unicum karakteres ízét a tölgyfahordóban történő érlelés teszi teljessé, melynek során a harsány ízek megszelídülnek, és könnyen fogyaszthatóvá teszik a benne érlelődő italt.
Az Unicum a legnépszerűbb magyar italmárka, melyre méltán vagyunk büszkék, hiszen 230 éve képviseli a folyamatosan kiváló minőséget, karakteres ízélményt, és a magyar tradíciót. Az Unicum receptje már évszázadok óta változatlan, több mint 40 féle gyógy- és fűszernövényt tartalmaz. Az Unicum recept rengeteg, igen ritka gyógynövényt is tartalmaz, amelyeket a világ legkülönbözőbb pontjairól importálnak, a szomszédos országoktól kezdve egészen az egzotikus tájakig.Az Unicum karakteres ízét a tölgyfahordóban történő érlelés teszi teljessé, melynek során a harsány ízek megszelídülnek, és könnyen fogyaszthatóvá teszik a benne érlelődő italt.
Az Unicum a legnépszerűbb magyar italmárka, melyre méltán vagyunk büszkék, hiszen 230 éve képviseli a folyamatosan kiváló minőséget, karakteres ízélményt, és a magyar tradíciót. Az Unicum receptje már évszázadok óta változatlan, több mint 40 féle gyógy- és fűszernövényt tartalmaz. Az Unicum recept rengeteg, igen ritka gyógynövényt is tartalmaz, amelyeket a világ legkülönbözőbb pontjairól importálnak, a szomszédos országoktól kezdve egészen az egzotikus tájakig.Az Unicum karakteres ízét a tölgyfahordóban történő érlelés teszi teljessé, melynek során a harsány ízek megszelídülnek, és könnyen fogyaszthatóvá teszik a benne érlelődő italt.
Az Unicum a legnépszerűbb magyar italmárka, melyre méltán vagyunk büszkék, hiszen 230 éve képviseli a folyamatosan kiváló minőséget, karakteres ízélményt, és a magyar tradíciót. Az Unicum receptje már évszázadok óta változatlan, több mint 40 féle gyógy- és fűszernövényt tartalmaz. Az Unicum recept rengeteg, igen ritka gyógynövényt is tartalmaz, amelyeket a világ legkülönbözőbb pontjairól importálnak, a szomszédos országoktól kezdve egészen az egzotikus tájakig.Az Unicum karakteres ízét a tölgyfahordóban történő érlelés teszi teljessé, melynek során a harsány ízek megszelídülnek, és könnyen fogyaszthatóvá teszik a benne érlelődő italt.
Az Unicum Szilva két hungarikum házasításából született, a Magyarországon is őshonos gyümölcsből, a szilvából és az Unicumból. Az Unicum Szilva, csakúgy, mint az Unicum, több mint 40, gondosan válogatott gyógy-és fűszernövény kivonatából és pártalából készük, de utána – a világon egyedülálló módon – aszatszilva-ágyon pihentetik, majd tölgyfahordóban érlelik. Az Unicum Szilva shotként jégre töltve és long drink formájában is tökéletes ízélményt nyújt.
Az Unicum Szilva két hungarikum házasításából született, a Magyarországon is őshonos gyümölcsből, a szilvából és az Unicumból. Az Unicum Szilva, csakúgy, mint az Unicum, több mint 40, gondosan válogatott gyógy-és fűszernövény kivonatából és pártalából készük, de utána – a világon egyedülálló módon – aszatszilva-ágyon pihentetik, majd tölgyfahordóban érlelik.
A vermutok királynője. A Martini Bianco a fűszerek, virágok és fehérborok, például a Trebbiano keverékének köszönhetően egy könnyed, összetett ízvilággal rendelkezik. Az ital kiváló long drink alapanyag, jéghideg tonikvízzel keverve lágyabbá válnak a fehér vermut édes vaníliás jegyei, így végeredményben egy friss, ropogós, tiszta frissítőt kapunk.
A Martini Extra Dry fás ízében keveredő ritka növények, citrusfélék és a málna kivonata a 20. század meghatározó italának, a száraz Martini koktélnak az alappillérei. Az elsőként 1900 szilveszterén, Luigi Rossi fiainak 10 évig tartó fejlesztése után bemutatott Martini Extra Dry ízének különlegességét a Florentine Orris, vagyis a három évig termesztett, majd napon szárított íriszgyökér ibolyaillatú fanyarsága adja.
Amikor Luigi Rossi a helyi gyógynövényekkel kísérletezett, hogy elkészítse ezt a skarlátvörös színű vermutot, egy ikonikus italt hozott létre. A Martini Rosso pontos receptjét máig titok övezi, ugyanakkor ennek az édes vermutnak az intenzíven fűszeres jellege a gondosan kiválasztott borok és az olasz gyógynövények - mint a zsálya, a borsikafű vagy a nagyezerjófű – keveredésének eredménye.
A Ballantine Finest a világ egyik legnépszerűbb skót whiskyje, melyet titkos recept alapján, több mint 40 különböző maláta és gabona whiskyből kevernek. Fiatalos, minden alkalomhoz illő ital, kedvelői koruktól függetlenül aktív társasági életet élő férfiak és nők világszerte.
A Békési Single Malt whisky a hagyományos skót whiskykhez hasonlóan egyfajta árpamalátából készült, és tölgyfa hordókba került. Az elmúlt 12 évben íze egyre érettebbé és teltebbé vált a gondosan kikészített hordókban történő érlelés során.
Hét nemzedék elteltével még mindig ugyanúgy készül a whiskey, ahogyan Mr. Jack idejében. Ennek oka egyszerű: a rá jellemző, bársonyos ízvilágot várják újra és újra a Jack Daniel’s Old No. 7 fogyasztói szerte a világban. A Jack Daniel’s Old No. 7 a faszenes lágyításnak köszönhetően válik igazi Tennessee whiskey-vé. Gazdag ízét tovább finomítják még azelőtt, hogy a hosszú érlelés kezdetét venné a saját készítésű hordókban.
Illatát leginkább a lágy, de határozottan édeskés, fűszeres aromavilág határozza meg, amihez testes ízvilág társul, melyben a párolt gyümölcsökön túl érezhető egyfajta sherrys karakter, amihez a közepesen hosszú lecsengés során mézes és fűszeres élmény társul.
Nincs még egy olyan bourbon, mint a Jim Beam! Az eredeti Kentucky Straight Bourbon Whiskey-t több, mint 200 éve ugyanaz a család készíti. A világ legkedveltebb bourbonjét, amely legalább 51% kukoricából és friss, vasmentes forrásvízből áll, frissen kiégetett tölgyfahordókba töltik. A jellegzetes, többemeletes Rackhouse-okban 4 év alatt érik egészen különlegessé, és így nyeri el azt a hosszú lecsengésű és változatos ízét, amely oly félreismerhetetlenné teszi. Érlelés: minimum 4 év Alkoholtartalom: 40%
A Bacardí Carta Blanca egy könnyű és aromás fehér rum, finom virágos és gyümölcsös jegyekkel. Kiváló alapanyag koktélokhoz, nem dominál más ízek felett, mégsem veszik el az íze keverés közben. Tökéletes a klasszikus rumos koktélokhoz, például a Mojitóhoz. A virágos és gyümölcsös Bacardí Carta Blanca ízében narancsvirágot, levendulát és rózsát mutat, sárgabarackkal, lime-mal, kókuszdióval és érett banánnal párosítva.
Eredeti mexikói tequila, mely a híres Jalisco tartományból származik. Kék agávéból készül, a lehető legnagyobb gondossággal és odafigyeléssel. A kétszeri lepárlás eredménye ez a tüzes, méltán közkedvelt ital. Alkoholtartalom: 38%