Keresés
HU
Termékkínálatunk
    Menü Bezár

    Józsa tészta Vöröslencse száraztészta, szélesmetélt 200 g

    A vöröslencse kiváló tápértékű, magas fehérje tartalmú alapanyag. Rostban gazdag, omega-3 és omega-6 zsírsavakat és hasznos ásványi anyagokat és vitaminokat tartalmaz.
    649 Ft
    3 245 Ft / 1 kg
    i h
    Termék részletes adatai
    LogisticsFlex
    Származás Magyarország
    Mennyiség egység db
    Márka Józsa
    Összetevők

    vöröslencse liszt 96%; rizsliszt

    Hűtést igényel Nem
    Jövedéki termék Nem
    Kiszerelés 200 g
    0.0 0
    Írd le saját véleményedet Bezárás
    • Csak vásárlás után lehet véleményezni a terméket
    • Csak regisztrált felhasználók írhatnak értékelést
    *
    *
    • Rossz
    • Kiváló
    A többi vásárló által szintén megvásárolt termékek

    Burgonya - 1kg

    Magas a káliumtartalma a burgonyának, hiszen 100 grammban 340 milligrammnyit találunk, aminek fontos szerep jut a sejtek anyagcseréjében, s részt vesz az ideg- és izomműködésben is. Tápláló fitovegyületeket is tartalmaz a burgonya, illetve egyes különleges fajtákban kimondottan nagy mennyiségben mutattak ki antioxidánsokat.
    319 Ft
    319 Ft / 1 kg

    Detki Vital háztartási keksz hozzáadott cukor nélkül 180 g

    0% hozzáadott cukor
    Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz
    Élelmi rostban gazdag
    299 Ft
    1 661 Ft / 1 kg

    Cukkini 0,2-0,3kg

    95 százalékát víz alkotja, ezáltal kiváló hidratáló. 100 grammjában átlagosan mindössze 30 kalória található. Az a fajta zöldség, melyet nem érdemes megszabadítani a héjától (csak akkor, ha már öreg). A zöld, külső rész béta karotint és antioxidánsokat tartalmaz, a húsa pedig főként C-vitaminban gazdag, de emellett A- és B6-vitaminokat is rejt. A szervezet számára kiváló mangán- és káliumforrás.
    929 Ft
    3 716 Ft / 1 kg

    Jókenyér Kovászos Paradicsomos ciabatta 90-110g

    A ciabatta eredendően olasz, lukacsos belsejű, kovászolt búzalisztből készült sós péksütemény. Leginkább szendvicseknek, vagy enyhén megpirítva, a bruschetta alapanyagaként fogyasztható. A JÓKENYÉR pékmesterei a paradicsomos mellett több ízben – olivás, hagymás – is elkészítik ezt a déli országok hangulatát idéző zsemlefélét. A paradicsomos változatot azért ajánljuk figyelmébe, mert névadója vitaminokban gazdag – C-vitamin, A, B1, B2, – és jelentős mennyiségben tartalmaz karotint, likopint. Igen sok konyha alapvető alapanyaga a paradicsom világszerte, a vele készült ciabatta szinte minden szendvicsösszetevővel kiválóan harmonizál. Érdemes megkóstolni!
    245 Ft

    Közértplusz díjaink 2024

    online bevásárlás

    Szállítunk hozzád?

    Ellenőrizd, hogy a kézbesítési címeden elérhető-e szolgáltatásunk!