Kétszeres marcipán 52% (cukor, mandula 37%, víz, nedvesítőszer: szorbit, invertcukor szirup, glükózszirup, etil-alkohol)
Étcsokoládé min. 20% (kakaómassza, cukor, kakaóvaj, emulgeálószer: lecitinek (szója), aroma)
Kandírozott narancshéj 12% (narancshéj 57%, glükóz-fruktóz szirup, cukor, savanyúságot szabályozó anyag: citromsav, tartósítószer: kén-dioxid)
Fondan (cukor, víz, glükózszirup)
Szójaliszt
Savanyúságot szabályozó anyag: citromsav
Aroma
Liofilizált narancspor 0,02%
Tartósítószer: kálium-szorbát
Stabilizátor: invertáz
Kakaó szárazanyag az étcsokoládéban legalább 70%.
Mandula - Tartalmaz Glutént tartalmazó gabonafélék - Tartalmazhat Tej - Tartalmazhat Diófélék - Tartalmazhat Földimogyoró - Tartalmazhat Szója - Tartalmaz Kén-dioxid / Szulfitok - Tartalmaz |