Keresés
HU
Termékkínálatunk
    Menü Bezár
    Vissza az összeshez

    Sajtkrémleves bacon chipsszel - recept

    Sajtkrémleves bacon chipsszel - recept

    Mennyeien sajtos, krémes, és selymes finomság a kétféle, hazai sajtból készült, ropogós bacon chips-szel kísért sajtkrémleves. Igazi, téli, lélekmelengető finomság, ami kiváló előfutára lehet a főételnek egy vendégváró ebéden vagy vacsorán. A sajtok típusát bátran lehet variálni, kiegészíteni, lecserélni, de mindenképpen jól áll a sajtkrémlevesnek, ha többféle sajtot használunk hozzá.

     

    Hozzávalók:

     

    Elkészítés:

    A vaj és olívaolaj keverékén megdinszteljük az apróra vágott vöröshagymát, rádobjuk a reszelt fokhagymát. Hozzáadjuk a felkockázott burgonyát, felöntjük a zöldség alaplével, és puhára főzzük.

    Ezt követően leturmixoljuk, majd hozzáadjuk a kockákra vágott sajtokat. Amint elolvadt a sajt, felöntjük tejszínnel. Fűszerezzük frissen őrölt szerecsendióval, és szükség szerint, egy kis sóval. A zöldség alaplé és a tejszín mennyiségével tudjuk szabályozni a krémleves sűrűségét, ízlés szerint.

    A bacon szeleteket 200 fokon ropogósra sütjük a sütőben, ezzel és néhány, vékony, kis szelet sajttal tálaljuk a sajtkrémlevest.

     

    Sajtkrémleves bacon chipsszel

     

    Hozzászólások
    Megjegyzés Bezárás

    Közértplusz díjaink 2024

    online bevásárlás

    Szállítunk hozzád?

    Ellenőrizd, hogy a kézbesítési címeden elérhető-e szolgáltatásunk!