Elkészítési útmutató - Általános
Az alkalmazott berendezések típusaitól és beállításaitól, valamint a melegítendő mennyiségtől függően a megadott időtartamok módosulhatnak.
Sok olajban sütve - Előzőleg mélyhűtött
Fritőzben - serpenyőben | 3-4 perc A fagyasztott termék a csomagolásból kivéve 180°C-os olajban ízlés szerint 3-4 perc alatt ropogósra süthető.
Egyéb - Előzőleg mélyhűtött
Forrólevegős fritőzben - Air Fryer-ben | 6-7 perc A fagyasztott termék a csomagolásból kivéve 180°C-on 6-7 perc alatt ropogósra süthető.
Sütőben - Előzőleg mélyhűtött
10-12 perc A fagyasztott termék a csomagolásból kivéve 200°C-on 10-12 perc alatt ropogósra süthető.
Tárolási javaslat háztartások számára: Fagyasztószekrényben: -18°C-on: lásd a minőségmegőrzési időt. Hűtőszekrényben 0-+5°C között: 1 nap. Minőségét megőrzi (nap, hó, év) -18°C-on tárolva a záróhegesztésnél jelzett időpontig.
A felengedett terméket nem szabad újrafagyasztani! Fokozott elővigyázatosságunk ellenére kisebb csontdarab előfordulhat a termékben.
|