A juhtúró a magyar, a szerb, a szlovák és a román konyha sokoldalúan alkalmazott, laktató, fehérjében gazdag alapanyaga. Rendkívül változatos módon használható fel tésztákhoz, süteményekhez és egyéb olyan kedvelt ételekhez, mint a sztrapacska vagy a puliszka, de önmagában fogyasztva, tejföllel keverve, vagy fűszerezve is kiváló csemege. Régi magyar recept alapján, nagyon finom túrós pogácsa készíthető belőle. Garabonciás márkanéven forgalmazott tompa fényű, jellegzetesen a juhsajt ízére, illatára emlékeztető natúr juhtúrónkat 200 grammos tégelyekbe töltve forgalmazzuk. Termékeink állománya laza rögökben összeálló, szájban egyenletesen olvadó krémes, enyhén sós. Illata és íze jellegzetesen aromás. Garantált minőség megőrzési idő: 12 nap . Nettó mennyiség: 200 g
Zsíros, rögös tehéntúró és juhtúró felhasználásával készítjük. A hozzávaló fűszereket gondosan válogatjuk, a vörös-, lila- és fokhagymát kézzel daraboljuk, annak érdekében, hogy a hagymában található olajak ne távozzanak és ne roncsolódjon a zöldség. A szárított fűszereket, a friss hagymákat, a tehén- és juhtúrót kézzel keverjük össze addig, míg homogén szerkezetű, krémes állagot nem kapunk. Hidegen is kiválóan kenhető a magas zsírtartalmú összetevőinek köszönhetően. Nettó mennyiség: 200 g
Körözöttjeink krémesen kenhetők, de közben mégis érezhetők bennük a túró (ricotta) szemcsék. Dinamikus hagyma íz dominál bennük, vörös és fokhagyma is egyaránt.
A körözött krém készítésénél törekedtünk az ínyencek igényeinek kielégítésére, minek eredményeképpen 3 különböző ízű termékből választhatunk: natúr, bazsalikomos, kapros – csípős.
Ezen krémek nem tartalmaznak tejidegen anyagot, semmiféle adalékanyagot, tartósítószert, illetve színezéket sem. Kiváló hideg- és meleg szendvicsek készítéséhez egyaránt.
A juhtúró a magyar, a szerb, a szlovák és a román konyha sokoldalúan alkalmazott, laktató, fehérjében gazdag alapanyaga. Rendkívül változatos módon használható fel tésztákhoz, süteményekhez és egyéb olyan kedvelt ételekhez, mint a sztrapacska vagy a puliszka, de önmagában fogyasztva, tejföllel keverve, vagy fűszerezve is kiváló csemege. Régi magyar recept alapján, nagyon finom túrós pogácsa készíthető belőle. Garabonciás márkanéven forgalmazott tompa fényű, jellegzetesen a juhsajt ízére, illatára emlékeztető natúr juhtúrónkat 200 grammos tégelyekbe töltve forgalmazzuk. Termékeink állománya laza rögökben összeálló, szájban egyenletesen olvadó krémes, enyhén sós. Illata és íze jellegzetesen aromás. Garantált minőség megőrzési idő: 12 nap . Nettó mennyiség: 200 g
Zsíros, rögös tehéntúró és juhtúró felhasználásával készítjük. A hozzávaló fűszereket gondosan válogatjuk, a vörös-, lila- és fokhagymát kézzel daraboljuk, annak érdekében, hogy a hagymában található olajak ne távozzanak és ne roncsolódjon a zöldség. A szárított fűszereket, a friss hagymákat, a tehén- és juhtúrót kézzel keverjük össze addig, míg homogén szerkezetű, krémes állagot nem kapunk. Hidegen is kiválóan kenhető a magas zsírtartalmú összetevőinek köszönhetően. Nettó mennyiség: 200 g
Körözöttjeink krémesen kenhetők, de közben mégis érezhetők bennük a túró (ricotta) szemcsék. Dinamikus hagyma íz dominál bennük, vörös és fokhagyma is egyaránt.
A körözött krém készítésénél törekedtünk az ínyencek igényeinek kielégítésére, minek eredményeképpen 3 különböző ízű termékből választhatunk: natúr, bazsalikomos, kapros – csípős.
Ezen krémek nem tartalmaznak tejidegen anyagot, semmiféle adalékanyagot, tartósítószert, illetve színezéket sem. Kiváló hideg- és meleg szendvicsek készítéséhez egyaránt.