Összetevők
|
Vöröshagyma (40%)
Panírmorzsa [búzaliszt, ivóvíz, élesztő, étkezési só, színezékek (paprika kivonat, karotin)]
Ivóvíz
Burgonyapehely [burgonya, emulgeálószer (zsírsavak mono- és digliceridjei), antioxidáns (rozmaring kivonat, citromsav), stabilizátor (dinátrium-pirofoszfát)]
Növényi olajok (napraforgó, repce)
Búzaliszt
Fűszerkeverék [szárított burgonya, búzaliszt, növényi rost, kristálycukor, étkezési só, sűrítő anyag (metilcellulóz), szárított zöldségek (vöröshagyma, sárgarépa)]
Módosított keményítő
Étkezési só
Kristálycukor
Tojás - Tartalmazhat Hal - Tartalmazhat Tej - Tartalmazhat Szója - Tartalmazhat Búza - Tartalmaz
|
Felhasználói útmutató
|
A sütési paraméterek a berendezések teljesítményétől és típusától függően változhatnak! A termék tökéletes élvezeti értéke olajban sütve a legkiválóbb!
Sok olajban sütve - Előzőleg mélyhűtött
Olajsütőben vagy serpenyőben: Bő, forró, 160-170°C-os olajban a fagyos terméket 2-3 percig kell sütni, amíg a hagymakarika az olajban fel nem úszik és a bunda finom, ropogós nem lesz.
Sütőben - Előzőleg mélyhűtött
A fagyos terméket 190°C-ra előmelegített forró, légkeveréses sütőbe helyezzük. 10-12 perc alatt a hagymakarika megsül, a bundája aranybarnává válik.
Minőségét megőrzi bontatlan csomagolásban (nap, hónap, év) a tasak hátoldalán jelzett időpontig. Tárolási és szállítási hőmérséklet -18°C alatt. A maximális élvezeti érték elérése érdekében a csomagolás felbontása után ne tárolja, készre sütve azonnal fogyassza el!
A felengedett terméket újrafagyasztani tilos!
|