A sütési paraméterek a berendezések teljesítményétől és típusától függően változhatnak!
Sok olajban sütve - Előzőleg mélyhűtött:
Olajsütőben vagy serpenyőben: bő, forró, 180-190°C-os olajban a fagyos szeleteket 2-3 percig kell sütni, míg a sajton a bunda finom, ropogós nem lesz.
Sütőben - Előzőleg mélyhűtött:
Sütőben: a fagyos sajtokat 190°C-ra előmelegített forró, légkeveréses sütőbe helyezzük. 8 perc alatt a sajtok kellemesen ellágyulnak, a bundájuk aranybarnává válik.
Minőségét megőrzi bontatlan csomagolásban (nap, hónap, év) a tasak hátoldalán jelzett időpontig. Tárolási és szállítási hőmérséklet -18°C alatt. A maximális élvezeti érték megtartása érdekében a csomagolás felbontása után ne tárolja, készre sütve azonnal fogyassza el!
A felengedett terméket újrafagyasztani tilos!
|