<br /> -Alpesi tej felhasználásával készült tejcsokoládé<br /> -Alpesi tej felhasználásával készült tejcsokoládé kakaós kekszdarabokkal és tejes krémtöltelékkel<br /> -Vanília ízű töltelékkel töltött kakaós keksz">
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Cukor
Növényi zsírok (pálma és pálmamag)
BÚZALISZT
Kakaóvaj
Sovány TEJPOR
TEJSAVÓPOR
Kakaómassza
TEJZSÍR
Zsírszegény kakaópor
Repceolaj
BÚZAKEMÉNYÍTŐ
Glükóz-fruktóz szirup
Emulgeálószer (SZÓJALECITINEK)
Térfogatnövelő szerek (E501, E503, E500)
MOGYORÓMASSZA
Étkezési só
Savanyúságot szabályozó anyag (E524)
Aromák
Az alpesi tej felhasználásával készült tejcsokoládéban a kakaó szárazanyag legalább 30%
Allergén:
Mogyoró - TartalmazTej - TartalmazDiófélék - TartalmazhatSzója - TartalmazBúza - Tartalmaz