Nincs termék a bevásárlókosárban.
Cukor
Kakaóvaj
Kakaómassza
Teljes tejpor
Növényi zsír (pálma, shea)
Mogyoró (3,8%)
Tejszínpor
Mandula (2,8%)
Sovány tejpor
Laktóz
Írópor
Vajzsír
Zsírszegény kakaópor
Dextróz
Emulgeálószer: szójalecitin
Fruktóz
Kávé
Glükózszirup
Invertcukorszirup
Aromák
Étkezési só
Mogyorókrémmel töltött tejcsokoládé: kakaó szárazanyag legalább 32% a csokoládéban; Tejcsokoládé: kakaó szárazanyag legalább 32%; Tejcsokoládé mandula- és mogyoródarabkákkal: kakaó szárazanyag legalább 32% a csokoládéban; Pralinékrémmel töltött tejcsokoládé: kakaó szárazanyag legalább 32% a csokoládéban; Étcsokoládé: kakaó szárazanyag legalább 45%; Marcipánnal töltött étcsokoládé: kakaó szárazanyag legalább 50% a csokoládéban; Habos kakaókrémmel töltött étcsokoládé: kakaó szárazanyag legalább 50% a csokoládéban; Kávés-tejszínes kétrétegű csokoládé: kakaó szárazanyag legalább 32%; a fehércsokoládéban: kakaó szárazanyag legalább 28%.
Allergiával kapcsolatos információk
Mandula - TartalmazTojás - TartalmazhatMogyoró - TartalmazTej - TartalmazFöldimogyoró - TartalmazhatSzója - Tartalmaz