Nincs termék a bevásárlókosárban.
KristálycukorÉtkezési sav (citromsav)Tartósítószer (kálium-szorbát)Kristályvanillin
Allergének:
Búzalisztet és tejfehérjét is felhasználó üzemben készült.
A tasak tartalmát 1 kg kristálycukorban jól elkeverjük és 2 liter meleg vízben feloldjuk, felforraljuk.5 kg konyhakész gyümölcsöt 1 kg-os részletekben beleadagolunk, és a szirup gyöngyözéséig főzzük.A gyümölcsöt szűrőkanállal üvegekbe szedjük, és a szirupot felforralva az üvegekbe töltjük, amelyeket azonnal lefedünk és pár percre fejre állítunk. Szobahőmérsékleten hagyjuk kihűlni.
Felbontásig száraz, hűvös helyen tároljuk. Felbontás után tartsuk a befőttet hűtőszekrényben.