Bükkfán füstölt, szárításos érleléssel, kézműves technológiával készült hagyományos ízesítésű, paprikás, sertés( kuláréba) vastagbélbe töltött kolbász Csomagolásból kivéve, ételtároló doboz, vagy hagyományos füstölt áru tárolására alkalmas kamra.
Bükkfán füstölt, szárításos érleléssel, kézműves technológiával készült hagyományos ízesítésű, paprikás, vékony kolbász Csomagolásból kivéve, ételtároló doboz, vagy hagyományos füstölt áru tárolására alkalmas kamra.
Bükkfán füstölt, szárításos érleléssel, kézműves technológiával készült hagyományos ízesítésű, paprikás, sertés( kuláréba) vastagbélbe töltött kolbász Csomagolásból kivéve, ételtároló doboz, vagy hagyományos füstölt áru tárolására alkalmas kamra.
A termék tetszetős megjelenésű, természetes bélbe töltött prémium csemege ízvilágú szarvashús készítmény. Természetes összetevőkből készült, adalékanyag mentes termék, mely laktóz, glutén és szójamentes. Nettó tömeg: 250 gr
A termék tetszetős megjelenésű, természetes bélbe töltött prémium enyhén csípős ízvilágú szarvashús készítmény. Természetes összetevőkből készült, adalékanyag mentes termék, mely laktóz, glutén és szójamentes. Nettó tömeg: 250 gr
Nálunk a kolbász is kizárólag minőségi alapanyagokból készül, gondos odafigyeléssel készítve, ennek köszönhetően mind az íze, illata és textúrája is egyedülálló. Mivel minőségi magyar mangalica húst használunk, így nincs szükség a kolbász túlfűszerezésére sem, mi pont csak annyi fűszert használunk, ami kellemesen kiemeli a hús ízét. A Mangalicatenyésztők Országos Egyesületének ajánlásával készült termék! Mi a Tibesz-húsnál termékeinket mind hagyományos régi receptúrák alapján készítjük, kizárólag Magyarországon nevelkedett GMO mentes takarmánnyal etetett állatokkal foglalkozunk, minden termékünk kézműves termék, melyek készítésénél nem használunk adalékokat, ízfokozókat, színezéket, szóját, laktózt (kivéve a sajtos termékeink) és glutént sem. Termékeink csomagolása nem csak ízléses, de hasznos is, ugyanis speciális technikával készítjük, aminek köszönhetően a termékeink felbontás nélkül sokáig eltarthatóak, felbontás után viszont javasolt pár napon belül elfogyasztani, a kis kiszerelésnek és a minőségi ízeknek köszönhetően ez általában nem is szokott gondot okozni senkinek.
Szürkemarhából készült, zöldfűszerek és paprika hozzáadásával, enyhén csípős ízvilágú vékony kolbász termékünk hagyományosan, bükkfával füstölt, glutén, laktóz és szója mentes, valamint garantáltan adalékanyagmentes. Nettó tömeg: 250 gr
Bükkfán füstölt, szárításos érleléssel, kézműves technológiával készült hagyományos ízesítésű, paprikás, sertés( kuláréba) vastagbélbe töltött kolbász Csomagolásból kivéve, ételtároló doboz, vagy hagyományos füstölt áru tárolására alkalmas kamra.
Bükkfán füstölt, szárításos érleléssel, kézműves technológiával készült hagyományos ízesítésű, paprikás, sertés( kuláréba) vastagbélbe töltött kolbász Csomagolásból kivéve, ételtároló doboz, vagy hagyományos füstölt áru tárolására alkalmas kamra.
Bükkfán füstölt, szárításos érleléssel, kézműves technológiával készült hagyományos ízesítésű, paprikás, vékony kolbász Csomagolásból kivéve, ételtároló doboz, vagy hagyományos füstölt áru tárolására alkalmas kamra.
Nálunk a kolbász is kizárólag minőségi alapanyagokból készül, gondos odafigyeléssel készítve, ennek köszönhetően mind az íze, illata és textúrája is egyedülálló. Mivel minőségi magyar húsokat használunk, így nincs szükség a kolbász túlfűszerezésére sem, mi pont csak annyi fűszert használunk, ami kellemesen kiemeli a hús ízét. Mi a Tibesz-húsnál termékeinket mind hagyományos régi receptúrák alapján készítjük, kizárólag Magyarországon nevelkedett GMO mentes takarmánnyal etetett állatokkal foglalkozunk, minden termékünk kézműves termék, melyek készítésénél nem használunk felesleges adalékokat, ízfokozókat, színezéket, szóját, laktózt (kivéve a sajtos termékeink) és glutént sem. Termékeink csomagolása nem csak ízléses, de hasznos is, ugyanis speciális technológiával készítjük, aminek köszönhetően a termékeink felbontás nélkül sokáig eltarthatóak, felbontás után viszont javasolt pár napon belül elfogyasztani, a kis kiszerelésnek és a minőségi ízeknek köszönhetően ez általában nem is szokott gondot okozni senkinek.
Nálunk a kolbász is kizárólag minőségi alapanyagokból készül, gondos odafigyeléssel készítve, ennek köszönhetően mind az íze, illata és textúrája is egyedülálló. Mivel minőségi magyar húsokat használunk, így nincs szükség a kolbász túlfűszerezésére sem, mi pont csak annyi fűszert használunk, ami kellemesen kiemeli a hús ízét. Mi a Tibesz-húsnál termékeinket mind hagyományos régi receptúrák alapján készítjük, kizárólag Magyarországon nevelkedett GMO mentes takarmánnyal etetett állatokkal foglalkozunk, minden termékünk kézműves termék, melyek készítésénél nem használunk felesleges adalékokat, ízfokozókat, színezéket, szóját, laktózt (kivéve a sajtos termékeink) és glutént sem. Termékeink csomagolása nem csak ízléses, de hasznos is, ugyanis speciális technológiával készítjük, aminek köszönhetően a termékeink felbontás nélkül sokáig eltarthatóak, felbontás után viszont javasolt pár napon belül elfogyasztani, a kis kiszerelésnek és a minőségi ízeknek köszönhetően ez általában nem is szokott gondot okozni senkinek.
A termék tetszetős megjelenésű, természetes bélbe töltött prémium csemege ízvilágú szarvashús készítmény. Természetes összetevőkből készült, adalékanyag mentes termék, mely laktóz, glutén és szójamentes. Nettó tömeg: 250 gr
A termék tetszetős megjelenésű, természetes bélbe töltött prémium enyhén csípős ízvilágú szarvashús készítmény. Természetes összetevőkből készült, adalékanyag mentes termék, mely laktóz, glutén és szójamentes. Nettó tömeg: 250 gr
Nálunk a kolbász is kizárólag minőségi alapanyagokból készül, gondos odafigyeléssel készítve, ennek köszönhetően mind az íze, illata és textúrája is egyedülálló. Mivel minőségi magyar mangalica húst használunk, így nincs szükség a kolbász túlfűszerezésére sem, mi pont csak annyi fűszert használunk, ami kellemesen kiemeli a hús ízét. A Mangalicatenyésztők Országos Egyesületének ajánlásával készült termék! Mi a Tibesz-húsnál termékeinket mind hagyományos régi receptúrák alapján készítjük, kizárólag Magyarországon nevelkedett GMO mentes takarmánnyal etetett állatokkal foglalkozunk, minden termékünk kézműves termék, melyek készítésénél nem használunk adalékokat, ízfokozókat, színezéket, szóját, laktózt (kivéve a sajtos termékeink) és glutént sem. Termékeink csomagolása nem csak ízléses, de hasznos is, ugyanis speciális technikával készítjük, aminek köszönhetően a termékeink felbontás nélkül sokáig eltarthatóak, felbontás után viszont javasolt pár napon belül elfogyasztani, a kis kiszerelésnek és a minőségi ízeknek köszönhetően ez általában nem is szokott gondot okozni senkinek.
Szürkemarhából készült, zöldfűszerek és paprika hozzáadásával, enyhén csípős ízvilágú vékony kolbász termékünk hagyományosan, bükkfával füstölt, glutén, laktóz és szója mentes, valamint garantáltan adalékanyagmentes. Nettó tömeg: 250 gr