A Cabernet Franc jelenleg a villányi borvidék zászlóshajója, ez az a fajta, amelyből Villány világszínvonalat képes elérni, így az igazán nagy prémium borokat ebből a fajtából készítik a borászok. Magas beltartalmú, jól beérett szőlőből készül és nem lesz soha olyan robosztus, harsány, mint ahogyan a cabernet sauvignon tud időnként az lenni. Ez egy elegáns, behízelgő fajta, melynek nagy szüksége van az érési időre. Az egyes bormanufaktúrák között azonban nagy különbségek vannak termésátlagban, tőketerhelésben, fekvésben. A Günzer Családi Birtok törekvése az, hogy olyan Cabernet Franc-t készítsen mely megőrzi a gyümölcsösséget, nem túlhordózva, megtartva a „jól ihatóságot” úgy, hogy tartályt és francia hordót is használnak az érlelés során. A Cabernet Franc classic minősítésű vörösbora, de egy tökéletes ár/érték arányú választás, hiszen a belbecs markánsan túlmutat a classic pecséten.
A fajta a Villányi-borvidéken tudja a teljes érési potenciált (a szüret sok esetben október utolsó napjai), cél a zöld jegyek elkerülése. A Dobogó, Csillagvölgy és Jammertal-dűlő termése. A szőlőtőkék 20 év felettiek, biztonságosan, már-már évjárattól függetlenül hozzák a magas minőséget. 1 tőke = 1 palack bor: A talaj adottságai miatt a meredek, szikár dűlőkön gyorsan lefolyik a csapadékvíz, így a magasabb szinteken lévő szőlőtőkéken kevés a lé a bogyóban, pici marad, koncentrált ízanyaggal, így a szőlőszemek apró, sörétszerű bogyókként érnek be. Az apróbb és a nagyobb/teltebb szőlőszemek között alapvető különbség van, hiszen más a mag, lé, kocsány és a héj aránya. A fajta nagyon sok napsütést igényel, annak hiányában nem tud beérni, így Villány fekvése révén nagyon előnyös a Cabernet Sauvignon fajta termesztéséhez. Nem cél az újhordós hosszú érlelés, inkább a 2-3 éves korában még izgalmas gyümölcsök megőrzése egy elegáns hordóhasználattal. Az érlelés végeredményeként egy fűszeres, nagyon elegáns, fajtajelleges bort várhatunk tőle.
Merlot hangsúlyos vörös házasítás, amelyet 30%-nyi Cabernet sauvignon egészít ki. Egészen sötét szín, csillogó bíbor széllel és fekete maggal. Fejlődő illat fekete cseresznyével, fekete ribizlivel, paprikával és szegfűszeggel. Jól iható, gazdag, dzsúzos korty, élénk savakkal, finom tanninokkal, cseresznyés, szilvás, fűszeres ízekkel és közepesen hosszú lecsengéssel. Fűszeres grill sertéshúsok és vadhúsok mellé ajánljuk.
Magabiztos, sokarcú kékfrankos tartja vállain a bort. Kedves kadarka és szép zweigelt hoznak zamatos gyümölcsöket garmadával, melyeket mosolygós syrah ölel körbe gazdag fűszereivel. Mögöttük testes cabernet franc figyeli bölcs eleganciával az ízek buja játékát.
Kedves Vásárlónk!
Kicsit úgy érzem magam, mint a maratonfutó, aki célba ér és a győztesek gesztusával magasba emeli két kezét. Családunk régóta kacérkodik már az Egri borvidékkel. 1992. évben itt akartunk először pincészetet vásárolni, de aztán egy évvel később Badacsonyban sikerült. 2000-ben az első telepítéseink egyike 23 hektáron itt történt, most 55 hektárral rendelkezünk. 2009-ben területet vásároltunk leendő pincészetünknek, amit 2015-ben kezdtünk el építeni, 2017. évtől pedig már fahordós pincészetünk is működik, és most kezemben az első prémium bikavérünk a saját szőlőnkből, a saját pincénkből. Úgy érzem érdemes volt várni, érdemes volt kivárni ezt a bort. Bikavérünket a legjobb vörösbort adó fajtákból, Kékfrankosból, Merlotból,Cabernet Sauvignonból és Francból, és Blauburgerből házasítottuk. A nagy fahordós érlelés mellett a bor friss és gyümölcsös maradt. A fekete szeder íze, illata izgalmasan párosul a szilvalekváréval. Fogyasztását szobahőmérsékleten vörös húsokhoz vagy az étkezés csúcspontjához ajánlom.
Kedves egészségére!
Az első csepp a villányi vörösek világából kedves és őszinte jóbarát. Tiszta, gyümölcsös illatok és bársonyos ízek ellenállhatatlan csábítása, mely örömet csempész életünkbe.
Ez a bor Villány egyik igazi képviselője, mert tartalmazza a régió fő fajtáit. Kétévig érett fahordóban. DHC Villány Védett Eredetű Classicus Vörösbor.
DHC Villány Védett Eredetű Classicus Vörösbor (Portugieser) A hagyományos villányi fajta, amelynek nagy rajongó tábora van. A mindennapok borának mondják, de nagyon különleges bort ad. A Tiffán’s Portugieser alapanyagát több dűlőben, a Jammertal-ban, Sterntal-ban, a Várerdőben és Ördögárokban szüretelik. Lágy, virágos fűszeres bor az eredmény.
Kóstoltál már narancslevet?
Pár csepp mézzel?
Egy kis répával?
Tudtad, hogy a gyümölcsleveket más természetes összetevőkkel még izgalmasabbá lehet varázsolni?
Hiszen minél több természet, annál nagyobb élmény!
Ezek a 0,2 literes termékek hamar a gyermekek kedvencei lesznek. Finom ízei mellett nagyon praktikus is tud lenni, hiszen bármilyen táskában elférnek a szívószálas rostos és szűrt italok.
Egészséges, napérlelte narancsokból készült 100%-os narancslé acerolával a hohes C család nagy klasszikusa. Természetes módon magas a C-vitamin tartalma, ezért már egy pohár elég belőle, hogy a napi C-vitamin szükségletünket fedezzük: a C-vitamin napi ajánlott mennyisége felnőttek számára ugyanis 80 mg, amelyet bármely 2,5 dl hohes C narancslé fedez. A C-vitamin élénkítő hatása és az érett narancsok természetes, frissítő íze miatt érdemes narancslével kezdeni a napot – lendületesen, egészségesen már korán reggel!
Almás pite ízű szénsavas üdítőital, 5°% almalével, természetes vanília aromával, répacukorral, vegán. A friss nyári almából készült almás pite enyhén citrusos-vaníliás illatát idézi. Pont olyan, mint nagymamánk porcukros, édes, illatos, rácsos tetejű almás pitéje.
Hamvas őszibarack és licsi színekben tündököl a bor, talán soha nem volt ilyen provencei a látvány. Az első találkozást eper
és őszibarack illata dominálja. Kortyában gyümölcskosár, mandarin, citrusok, aztán újra eper meg őszibarack. Hozza a
frissességet, amiért annyira szeretjük, de nem marad el a mélység sem, amit elvárunk tőle.
Jól illeszkedik a gasztronómia fejlődéséhez, általában salátákhoz, levesekhez, fehér húsokhoz ajánljuk, de ha csak egy palack bort akarunk felbontani, akkor bármilyen ételsorhoz a rozé a legjobb választás.
Amikor 2007. évben útjára indítottuk az Aranymetszés termékcsaládot, a név sugallta tökéletes arányok fogalma még együtt járt a késői szüreteléssel és két-három éves érleléssel. Mára a gyümölcsös, gyorsan fogyasztásra kerülő, szénsavas boroknak olyan népszerűsége alakult ki, ami kikényszeríti helyüket a borkülönlegességek között is. Ezért döntöttünk a fehércímkés, csavarzáras Friss Aranymetszés borcsalád bevezetéséről a legjobb primőr boraink részére. Ha majd egyszer borszakírók arra fogják keresni a választ, hogy honnan indult útjára az Európát és a világot meghódító rozédivat, nyugodtan gondolhatnak kis hazánkra is. A rozéfogyasztás minden országban évről-évre növekszik, de sehol nem olyan mértékben, mint nálunk. A népszerűség egyik fontos oka lehet, hogy kialakult egy sajátos magyar stílus. Egri Kékfrankosunk igazi magyar rozé, illatában és ízében erdei szamócára, málnára emlékeztet, friss, üde megjelenését fokozza az erjedésből visszamaradt széndioxid tartalom. Fogyasztását szinte minden ételtípushoz ajánljuk, ha egy ételsorhoz egy palackot bontunk,akkor a legjobb választás. 10-12°C-ra hűtsük!
Kedves egészségére!
Varga Péter
A szekszárdi rosék mindig lenyűgözőek. Gyümölcsös, málnás friss illatok és jó savak. Csupa frissesség és élet. A Vesztergombi pincészet megbízható minőségében.
Magyarország egyik legismertebb italmárkája a Vilmos, amely jellegzetes aromájú és időtálló. Összetéveszthetetlen ízét és illatát a készítése során felhasznált egyedi vilmoskörte eszenciának köszönheti.
Könnyű és gyümölcsös, szűretlen búzasör, amelyet a fűszeres aromája tesz frissítővé. Az Edelweiss búzasör amely Ausztria
egyik büszkesége nevét arról a havasigyopár nevű virágról kapta, amely az Alpokban is ritka kincs, megszerzéséhez pedig
kalandos út vezet. A frissítő, prémium sör nevéhez méltóan kincset ér, olyannyira, hogy többször jutalmazták arany éremmel a
World Beer Cup nevű globális sörversenyen.
A Ria-Ria-Hungaria buzdítást most kedvenc Extra Dry pezsgőtök teszi teljessé, mert ünnepelni nem csak egyféleképpen
lehet.
Lehet derűsen, lehet elegánsan, de mindenképp másképp, mint mások.
Akár hangosan, akár visszafogottan szurkolunk, koccintsunk minden magyar sikerre stílusosan!
Hozzuk közösen divatba a pezsgős ünneplést!
A Hungaria Extra Dry válogatott alapborainak palackban történt erjesztése és érlelése során keletkezett finom bukéjának
köszönhetően vált a száraz pezsgő híveinek egyik legkedveltebb italává.
Játékos gyümölcsösség és egy cseppnyi összekacsintás. A Hungaria Rosé Extra Dy tisztaságában egymásra talál a könnyed tavasz és a dögös szénsavasság. Átható ribizlis, málnás íze és mélyrózsaszín színe huncutul kérlelnek, hogy táncold át velük az egész éjszakát.
A Metaxa Ház 1888 óta kínálja egyedülállóan lágy, borostyánsárga borpárlatát. Fedezze fel a görög Számosz szigetéről
származó muskotályos szőlőből érlelt ital kiegyensúlyozott ízét, és élvezze a mediterrán fűszerek harmóniáját! Az 5 csillagos
Metaxa virágos ízjegyei és összetett karaktere tisztán, jégre töltve vagy akár long drinkként is utánozhatatlan élményt ígérnek.
A Törley pezsgőcsalád legkedveltebb tagja, a „fekete címkés”. Jellegzetes pezsgőszín, játékos buborékfűzérek jellemzik.
Illatában és ízében egyaránt az édes gyümölcsök viszik a prímet.
A Törley pezsgőcsalád legkedveltebb tagja, a „fekete címkés". Jellegzetes pezsgőszín, játékos buborékfűzérek jellemzik.
Illatában és ízében egyaránt az édes gyümölcsök viszik a prímet.
Az édes, illatos pezsgő szerelmeseinek. Sárgamuskotály szőlő borából készül, a hozzáadott friss mustnak köszönhetően
intenzív muskotályos illattal és a friss szőlő zamatával töltöttük meg ezt a palackot.
Az elsődleges ízek kedvelőinek! Illatában egyszerre mutatkoznak a friss illatos szőlőfajták jegyei. Komplex édes pezsgő,
közepesen hosszú utóízzel. Illatos szőlők mustjából egyszeri erjesztéssel készül.
Univerzális száraz pezsgő, valóságos Jolly Joker. Megnyerően üde, kimondottan gyümölcsös. Elegáns és friss. Tökéletes
koktél alap, de készülhet belőle Törley Limóza pezsgőlimonádé is.
Több mint 100 éve a fogyasztók kedvence, a legpatinásabb Törley. Behízelgő gyümölcsös illata egy kis vajassággal egészül
ki. Ízére frissesség jellemző, a buborékok sokasága harmonikusan oldódik a szájban.
A Trois Tours minőségi, francia borpárlat felhasználásával készült szeszesital. A termék magas márkaismertségét állandó, jó íze mellett több évtizedes múltja is garantálja.
Az Angelli Cioccolato egy kiváló minőségű alapanyagokból készült likőr, melynek krémes lágyságát a csokoládé és mogyoró ízek harmonikus összhangja teremti meg.
Aperitif ital. Élénk narancssárga színű, egyedülálló keserű-édes íze van, amely egy titkos receptből származik, amely a létrehozása óta változatlan maradt.
Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó cékla alkotja ezt a sokak által kedvelt és keresett finom italt. L(+) tejsavas erjesztéssel készül. Az L (+) tejsav segít az italban található tápanyagok jobb feldolgozásában. A terméket pasztőrözik, mely alacsony hőmérsékleten való hőkezelést jelent. Mindez lehetővé teszi, hogy az élettanilag értékes komponensek (pl.: természetes vitaminok) megmaradjanak a termékben. A levek egymással is kombinálhatóak, pl.: céklalé a répalével.
Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó alapanyagból készül. A sárgarépa a leghasznosabb zöldségfélék egyike, mely gazdag természetes béta-karotinban (A-vitamin provitaminja). A gyártási eljárás során laktofermentációt alkalmaznak, mely tejsavas erjesztést jelent. Ezután pasztőrözik a terméket. A levek egymással is kombinálhatók, pl.: répalé és céklalé, vagy répalé és almalé.
Gyümölcs -és zöldségtartalom: 100%
Hozzáadott cukrot és semmilyen hozzáadott anyagot nem tartalmaz!
Tartalma értékeit megőrző eljárással, 80 fokon pasztőrözve.
Felbontás után hűtve tárolandó és legfeljebb 3 napon belül elfogyasztandó. Fogyasztás előtt felrázandó
Gyümölcs -és zöldségtartalom: 100%
Hozzáadott cukrot és semmilyen hozzáadott anyagot nem tartalmaz!
Tartalma értékeit megőrző eljárással, 80 fokon pasztőrözve. Felbontás után hűtve tárolandó és legfeljebb 3 napon belül elfogyasztandó. Fogyasztás előtt felrázandó.
Gyümölcs -és zöldségtartalom: 100%
Hozzáadott cukrot és semmilyen hozzáadott anyagot nem tartalmaz!
Tartalma értékeit megőrző eljárással, 80 fokon pasztőrözve. Felbontás után hűtve tárolandó és legfeljebb 3 napon belül elfogyasztandó. Fogyasztás előtt felrázandó.
Gyümölcs -és zöldségtartalom: 100%
Hozzáadott cukrot és semmilyen hozzáadott anyagot nem tartalmaz!
Tartalma értékeit megőrző eljárással, 80 fokon pasztőrözve. Felbontás után hűtve tárolandó és legfeljebb 3 napon belül elfogyasztandó. Fogyasztás előtt felrázandó.
A Fütyülős Mézes Barack kajszibarack párlat és tiszta méz felhasználásával készül. Páratlan, zamatos ízét a méz lágyságának és a barack különleges ízének és illatának köszönheti.
A Fütyülős Csokis Mogyoró Likőr egy igazi különlegesség, amely a selymes csokoládé és a pirított mogyoró tökéletes harmóniájával teremt ellenálhatatlan illat és ízélményt!
Tradicionális, 1935 óta bejegyzett magyar márka, ikonikus palackformában. Innovatív ízvilág, mely több, mint tíz ízben elérhető. A portfólió olyan széles választási lehetőséget kínál, hogy minden fogyasztó megtalálhatja a maga kedvencét. A klasszikus, hazánkban is termő gyümölcsös ízektől (barack, meggy, szilva) kezdve, az izgalmas kombinációkon át (pl. csokis mogyoró), az igazán távoli tájakat idéző kókuszos ananászig, már sokfajta ízvilág képviselteti magát a Fütyülős sorában.
A Mézes Ágyas Feketecseresznye egy bíborvörös színű, karakteres zamatú ital, melynek inspiráló illatát és intenzív ízét a feketecseresznye és a méz együttese adja, most ajándék pohárral csomagolva.
A Gösser NaturZitrone termékek 100% természetességgel kizárólag természetes alapanyagokból készülnek, mesterséges
adalékanyagok, ízesítők és színezékek nélkül.
Az alkoholmentes citrusos felfrissüléshez keresd a Gösser NaturZitrone termékcsalád Citrom és Mangócitrom ízei mellett az
Áfonya-citrom ízesítésű radlerünket is!
A fátyolosságot, valamint az esetleges lerakódást az italban található gyümölcslé okozza
Tökéletes üdítő, amely mentes a mesterséges adalékanyagoktól, ízesítőktől, és színezékektől. A finom íz mellett alacsony
kalóriatartalmat biztosít a természetes édesítőszer, a steviának köszönhetően. Alkoholmentes szénsavas ital amit bárhol,
bármikor fogyaszthatsz. Vidd magaddal és élvezd a gyümölcsök frissítő ízét!
A fátyolosságot, valamint az esetleges lerakódást azt italban található gyümölcslé okozza!
100% gyümölcs
C-vitaminnal
A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez
Természetes C-vitaminban gazdag
Vitaminforrás további 9 vitaminból
100% gyümölcs
Alacsony savtartalommal
A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez
Természetes C-vitaminban gazdag
Vitaminforrás 9 vitaminból
A Jägermeister 56 féle természetes összetevőből, a mai napig titkos recept alapján készül.
A tiszta és természetes alapanyagokat tartalmazó gyógynövény likőr tölgyfahordóban nyeri el végső, harmonikus ízvilágát.
A Jägermeister 56 féle természetes összetevőből, a mai napig titkos recept alapján készül.
A tiszta és természetes alapanyagokat tartalmazó gyógynövény likőr tölgyfahordóban nyeri el végső, harmonikus ízvilágát.
Alma-sárgarépa-banán gyümölcs és zöldséglé, hozzáadott C-vitaminnal. Részben sűrítményből készült. Rostos,
pasztőrözött. A és C-vitaminban gazdag. Élelmi rostforrás.
A klasszikus salzburgi ital konsírozott belga étcsokoládéból, kakaókivonatból, friss tejszínből és értékes kakaópárlatból készül. Kizárólag természetes alapanyagokat tartalmaz. Alkoholtartalom: 17%
Szavatossági idő: Felbontástól számított 6 hónap hűtőszekrényben tárolva
A Nobilis Fahéjas Szilva Likőr esetében kizárólag az alkoholtartalom visszafogott, a gyümölcsösség nem. Kellemesen keveredik benne a fahéj bódító illata, mely összesimul a szilva lágy gyümölcsösségével.
A Nobilis likőrcsalád vezéralakja. Szikrázóan bordó színvilágát, páratlanul intenzív, gyümölcsös meggy illatát a friss gyümölcságynak köszönheti. Édes gyümölcspára, mely azonnal kóstolásra csábít! Ízvilága sem okoz csalódást, sőt: kirobbanóan gyümölcsös ízkavalkád, melyet a meggy leírhatatlan fűszeressége, páratlan üdeség és a művészien eltalált édes-fanyar egyensúly jellemez.
Alkoholmentes világos sör és citrom ízű szénsavas üdítőital keverék. Még tiszta, ízesítésre jellemző íz, illat, kerek, harmónikus ízharmónia, kellemesen, üdítően csípős, sörből adódóan kellemes, de nem karakteres keserűség.
Furcsa dolgokra képes a természet, hiszen a paradicsom színe lehet piros, sárga, narancssárga vagy akár zöld is, alakja pedig lehet kerek, lapos, de hasonlíthat a körtére is. A különleges zamat azonban minden paradicsomfajtára jellemző, csakúgy, mint a SIÓ NATURA 100% Paradicsomlére.
Soproni radlerek ízvilága követi a magyar ízlést, a kedvenc magyar gyümölcseink teszik izgalmassá a citrusos italokat.
Radlereinkben csak természetes összetevőket használunk, mesterséges édesítőt, színezéket vagy tartósítószert nem
tartalmaznak. Soproni Radler Meggy-citrom termékünket 100% magyar meggy felhasználásával készítjük, biztosítva ezzel a
jellegzetes meggyes ízvilágot.
A fátyolosságot, valamint az esetleges lerakódást az italban található gyümölcslé okozza!
Tradicionális recept, 33 gondosan kiválasztott gyógynövény és kivonataik, kellemesen üde és édes zamat. Gyógynövény tartalmából eredő jellegét harmónikusan egészíti ki az ánizs aromával kerekített lágy, enyhén kesernyés íz. Ez a St 33 jellegzetes és összetett ízharmóniájának és töretlen sikerének titka. Kóstolja meg Ön is Magyarország méltán kedvelt likőrmárkájának kifinimult különlegességét!
Ellenőrizd, hogy a kézbesítési címeden elérhető-e szolgáltatásunk!
Szolgáltatásaink minőségének folyamatos magas szintű biztosításához a weboldalon sütiket használunk, a böngészéssel hozzájárulsz a sütik használatához.