A Cabernet Franc jelenleg a villányi borvidék zászlóshajója, ez az a fajta, amelyből Villány világszínvonalat képes elérni, így az igazán nagy prémium borokat ebből a fajtából készítik a borászok. Magas beltartalmú, jól beérett szőlőből készül és nem lesz soha olyan robosztus, harsány, mint ahogyan a cabernet sauvignon tud időnként az lenni. Ez egy elegáns, behízelgő fajta, melynek nagy szüksége van az érési időre. Az egyes bormanufaktúrák között azonban nagy különbségek vannak termésátlagban, tőketerhelésben, fekvésben. A Günzer Családi Birtok törekvése az, hogy olyan Cabernet Franc-t készítsen mely megőrzi a gyümölcsösséget, nem túlhordózva, megtartva a „jól ihatóságot” úgy, hogy tartályt és francia hordót is használnak az érlelés során. A Cabernet Franc classic minősítésű vörösbora, de egy tökéletes ár/érték arányú választás, hiszen a belbecs markánsan túlmutat a classic pecséten.
A fajta a Villányi-borvidéken tudja a teljes érési potenciált (a szüret sok esetben október utolsó napjai), cél a zöld jegyek elkerülése. A Dobogó, Csillagvölgy és Jammertal-dűlő termése. A szőlőtőkék 20 év felettiek, biztonságosan, már-már évjárattól függetlenül hozzák a magas minőséget. 1 tőke = 1 palack bor: A talaj adottságai miatt a meredek, szikár dűlőkön gyorsan lefolyik a csapadékvíz, így a magasabb szinteken lévő szőlőtőkéken kevés a lé a bogyóban, pici marad, koncentrált ízanyaggal, így a szőlőszemek apró, sörétszerű bogyókként érnek be. Az apróbb és a nagyobb/teltebb szőlőszemek között alapvető különbség van, hiszen más a mag, lé, kocsány és a héj aránya. A fajta nagyon sok napsütést igényel, annak hiányában nem tud beérni, így Villány fekvése révén nagyon előnyös a Cabernet Sauvignon fajta termesztéséhez. Nem cél az újhordós hosszú érlelés, inkább a 2-3 éves korában még izgalmas gyümölcsök megőrzése egy elegáns hordóhasználattal. Az érlelés végeredményeként egy fűszeres, nagyon elegáns, fajtajelleges bort várhatunk tőle.
Merlot hangsúlyos vörös házasítás, amelyet 30%-nyi Cabernet sauvignon egészít ki. Egészen sötét szín, csillogó bíbor széllel és fekete maggal. Fejlődő illat fekete cseresznyével, fekete ribizlivel, paprikával és szegfűszeggel. Jól iható, gazdag, dzsúzos korty, élénk savakkal, finom tanninokkal, cseresznyés, szilvás, fűszeres ízekkel és közepesen hosszú lecsengéssel. Fűszeres grill sertéshúsok és vadhúsok mellé ajánljuk.
Magabiztos, sokarcú kékfrankos tartja vállain a bort. Kedves kadarka és szép zweigelt hoznak zamatos gyümölcsöket garmadával, melyeket mosolygós syrah ölel körbe gazdag fűszereivel. Mögöttük testes cabernet franc figyeli bölcs eleganciával az ízek buja játékát.
Kedves Vásárlónk!
Kicsit úgy érzem magam, mint a maratonfutó, aki célba ér és a győztesek gesztusával magasba emeli két kezét. Családunk régóta kacérkodik már az Egri borvidékkel. 1992. évben itt akartunk először pincészetet vásárolni, de aztán egy évvel később Badacsonyban sikerült. 2000-ben az első telepítéseink egyike 23 hektáron itt történt, most 55 hektárral rendelkezünk. 2009-ben területet vásároltunk leendő pincészetünknek, amit 2015-ben kezdtünk el építeni, 2017. évtől pedig már fahordós pincészetünk is működik, és most kezemben az első prémium bikavérünk a saját szőlőnkből, a saját pincénkből. Úgy érzem érdemes volt várni, érdemes volt kivárni ezt a bort. Bikavérünket a legjobb vörösbort adó fajtákból, Kékfrankosból, Merlotból,Cabernet Sauvignonból és Francból, és Blauburgerből házasítottuk. A nagy fahordós érlelés mellett a bor friss és gyümölcsös maradt. A fekete szeder íze, illata izgalmasan párosul a szilvalekváréval. Fogyasztását szobahőmérsékleten vörös húsokhoz vagy az étkezés csúcspontjához ajánlom.
Kedves egészségére!
Az első csepp a villányi vörösek világából kedves és őszinte jóbarát. Tiszta, gyümölcsös illatok és bársonyos ízek ellenállhatatlan csábítása, mely örömet csempész életünkbe.
Ez a bor Villány egyik igazi képviselője, mert tartalmazza a régió fő fajtáit. Kétévig érett fahordóban. DHC Villány Védett Eredetű Classicus Vörösbor.
DHC Villány Védett Eredetű Classicus Vörösbor (Portugieser) A hagyományos villányi fajta, amelynek nagy rajongó tábora van. A mindennapok borának mondják, de nagyon különleges bort ad. A Tiffán’s Portugieser alapanyagát több dűlőben, a Jammertal-ban, Sterntal-ban, a Várerdőben és Ördögárokban szüretelik. Lágy, virágos fűszeres bor az eredmény.
Kóstoltál már narancslevet?
Pár csepp mézzel?
Egy kis répával?
Tudtad, hogy a gyümölcsleveket más természetes összetevőkkel még izgalmasabbá lehet varázsolni?
Hiszen minél több természet, annál nagyobb élmény!
Ezek a 0,2 literes termékek hamar a gyermekek kedvencei lesznek. Finom ízei mellett nagyon praktikus is tud lenni, hiszen bármilyen táskában elférnek a szívószálas rostos és szűrt italok.
Egészséges, napérlelte narancsokból készült 100%-os narancslé acerolával a hohes C család nagy klasszikusa. Természetes módon magas a C-vitamin tartalma, ezért már egy pohár elég belőle, hogy a napi C-vitamin szükségletünket fedezzük: a C-vitamin napi ajánlott mennyisége felnőttek számára ugyanis 80 mg, amelyet bármely 2,5 dl hohes C narancslé fedez. A C-vitamin élénkítő hatása és az érett narancsok természetes, frissítő íze miatt érdemes narancslével kezdeni a napot – lendületesen, egészségesen már korán reggel!
Almás pite ízű szénsavas üdítőital, 5°% almalével, természetes vanília aromával, répacukorral, vegán. A friss nyári almából készült almás pite enyhén citrusos-vaníliás illatát idézi. Pont olyan, mint nagymamánk porcukros, édes, illatos, rácsos tetejű almás pitéje.
Kiváló minőségű gin, elegáns külsővel, ami az angol típusú dry ginek íz és illatvilágát idézi. Önmagában vagy tonikkal is ízletes, emellett kiváló koktélalapanyag.
Visszafogottan komlózott keserűsége teret enged a belga kandiscukor karamellás édességének és a malátás ízjegyeknek. Az élesztőnek köszönhetően jellegzetes banános, mazsolás illatok társulnak a krémes habhoz, melyek egy enyhén alkoholos, kerek kortyérzetet eredményeznek. Fogyasztása 12-16 °C-on javasolt!
A szüret hírnöke az Irsai Olivér. Bora az ideális szüreti időpont megválasztásával és reduktív feldolgozási technológiájával a tőkéről frissen szedett, érett szőlő jellegzetes muskotályos világát idézi fel. Intenzív illatával, harmonikus savaival párosuló üde zamata egy korty üdítő napfényt csempész vissza a hétköznapjainkba.
Nyári virágok és a frissen szedett szőlő illata árad ebben a muskotályos fajták házasításával készülő borban. A hűvös elegancia és könnyed játékosság harmonikus egymásra találása mindkét nem számára vonzóvá teszi.
Pincészetünk alapítója Teleki Zsigmond az európai és hazai szőlőskertek megmentője, akinek innovatív gondolkodása és
vidám személyisége ad inspirációt a Teleki borok megalkotásakor.
Az olaszliszkai Rány dűlőből született ez a bor. Szépen ápolt, régi ültetvény 50-60 éves tőkéiről származik a termés. Egyenletesen beérett fürtöket szeptember közepén szüreteltük. Illatában körte és fehérhúsú gyümölcsök jelennek meg. Savai frissek, élénk, lendületes bor. Sav összetétele eltér a többi Tokaj Nobilis bortól a különböző dűlő miatt.
2014-ben szüretelt kiváló minőségű aszúszemekből és erjedésben lévő borból készült ez az egyedi ízvilágú, szép cukor-sav
egyensúllyal rendelkező nemes, édes bor, amely méltán viseli „a királyok bora, a borok királya" címet.
Oltalom alatt álló eredetmegjelölésű édes tokaji borkülönlegesség
A szamorodni bor az ép és az aszúsodott szőlőszemek együttes feldolgozásával készült tokaji specialitás. Karakterét
tölgyfahordós érlelés során nyeri el.
Oltalom alatt álló eredetmegjelölésű édes tokaji borkülönlegesség.
Kedves Vásárlónk!
A Chardonnay (ejtsd: „sárdoné”) a világ legismertebb és legelismertebb fehérbora, a nagy borpiacok többségében vezeti az értékesítési statisztikákat, és különleges összetett illatával és ízeivel uralja a borversenyeket. Egyedül hazánkban nem sikerült azt az ismertséget és elismertséget elérnie, ami méltó a fajta kiváló adottságaihoz. Mivel a hagyományok ez esetben nem kötötték meg a kezünket, úgynevezett „zöld borként” készítettük el Balatoni Chardonnaynkat, amiben a fajta elsődleges karaktere kapja a hangsúlyt, a terület és az érlelés háttérbe szorul. Színe világos zöldessárga, illatában és ízében a citrusok körtés, birsalmás érzetekkel párosulnak, a fajtára jellemző élénk savakat az erjedésből visszamaradt széndioxid még jobban kiemeli. Fogyasztását salátákhoz, levesekhez, fehér húsokhoz és főleg halételekhez 14°C-os hőmérsékleten ajánlom.
Kedves egészségére!
Varga Péter
Egy régi borász bölcsesség szerint új borászt úgy kell kipróbálni, hogy leküldöd a pincédbe, és ha jobb bort tud felhozni, mint amiket ott tárolsz, akkor érdemes felvenni. A tapasztalat tehát azt mutatja, hogy a borkészítés legkreatívabb része, ahol a borász a személyiségéből a legtöbbet tud megmutatni, ha házasított borokat, francia szóval küvéket (cuvée) kell készíteni,amikor a különböző fajták használatának korlátot csak a képzelet és a rendelkezésre álló borok szabnak. A mi Csillagunk négy fajtából, csökkenő mennyiségben Olaszrizlingből, Muscat Ottonelből, Chardonnayból és Hárslevelűből áll. A borok érett szőlőből, de kíméletes feldolgozással, oxigéntől védett környezetben készültek, így hozzák a korunk divatjának megfelelőillatos, aromás jegyeket és a klasszikusan szükséges testet is. A négy bor új minőséget alkot, a fajtajegyek közül egyedül az Olaszrizling keserű mandula utóíze ismerhető fel. Illata nyári virágokra emlékeztet, ízében déligyümölcsök köszönnek vissza. A bort tartalmas levesekhez, fűszeres fehér húsokhoz, hosszú éjszakai beszélgetésekhez 16°C-ra hűtve ajánlom.
Kedves egészségére!
Varga Péter
Kedves Vásárlónk!
Az Irsai az illatos borok királya Magyarországon és talán az egész világon. Illatintenzitásban verhetetlen, és primőrborként elkészítve illatminőségben, eleganciában is kiváló. Összességében olyan különleges, összetéveszthetetlen élményt nyújt, ami különösen fontos napjaink egyre bővülő borválasztékában. Talán ez okozza, hogy rövid időn belül belföldön és külföldön egyaránt az egyik legismertebb magyar borfajtává vált. Az Irsainál válik be legjobban a népi bölcsesség, hogy az a jó borász, aki jobb bort tud felhozni a pincédből, mint amilyenek a hordóidban voltak. Harsány, domináns tulajdonságai miatt gyakran jobb bort ad más fajtákkal házasítva mint önmagában, különösen, ha Olivér boldog arája egy Királyleányka, aki gyümölcsösillatával, szép savaival jól egészíti ki ura erőteljes megjelenését. A bor színe zöldessárga, illata muskotályos, virágos jellegű, és kitöltés után a szomszédos teremben is érezhető. Íze a szőlős gyümölcsös jelleg mellett egyedi fajtakarakterű, vidám, üde hangulatát az erjedésből megmaradt szénsav teszi teljessé. Fogyasztását 14°C-on elsősorban salátákhoz, fűszereslevesekhez és szárnyas húsokhoz ajánlom. Kedves egészségére!
Varga Péter
Kedves Vásárlónk!
Magyarországon a telepített fehér szőlőfajták közül messze legnagyobb aránya az olaszrizlingnek van, amit különös neve ellenére hagyományos magyar fajtának tekinthetünk. Ez a magas telepítési arány kifejezi a magyar vincellérek több generációjának értékítéletét, és egyben azt is jelenti, hogy a mai magyar borszerető, borivó népesség ezen a boron nőtt fel. A rizling számunkra maga a bor, az etalon, minden jelző és jellemzés nélkül. Régi szerelmünk, akihez mérni tudjuk az új kalandok ízét, illatát, de aztán boldogan térünk vissza hozzá. Színe sárgászöld, elegáns illata rezedára emlékeztet, erőteljesízei, szép savai hosszan megmaradnak érzékünkben és emlékezetünkben. Fogyasztását minden ételhez, magányoselmélkedéshez vagy baráti beszélgetéshez 14 °C-ra hűtve ajánlom Önnek.
Kedves egészségére!
A hársméz színe az akácénál sötétebb, a világossárgától a borostyán sárgáig változhat. Karakteres íze miatt főként inkább férfiaknak ajánljuk, amely nagyon kellemes kísérője lehet vadételek mellé, illetve közepesen édes desszertekhez is.
XIXO ZERO Citrusos ízű zöld tea 1% gyümölcslé tartalommal - Citrusos ízű zöld tea kivonatot tartalmazó szénsavmentes üdítőital édesítőszerekkel. Cukor-, és energiamentes termék. Pasztőrözött.
XIXO ZERO Mangó- és citrom ízű zöld tea 1% gyümölcslé tartalommal – Mangó- és citrom ízű, zöld tea kivonatot tartalmazó szénsavmentes üdítőital édesítőszerekkel. Cukor-, és energiamentes termék. Pasztőrözött.
XIXO ZERO Citrusos ízű zöld tea 1% gyümölcslé tartalommal - Citrusos ízű zöld tea kivonatot tartalmazó szénsavmentes üdítőital édesítőszerekkel. Cukor-, és energiamentes termék. Pasztőrözött.
XIXO ZERO Mangó- és citrom ízű zöld tea 1% gyümölcslé tartalommal – Mangó- és citrom ízű, zöld tea kivonatot tartalmazó szénsavmentes üdítőital édesítőszerekkel. Cukor-, és energiamentes termék. Pasztőrözött.
Üzemünk saját fűszerkertjében termelt borsmentából készített szörp. Hígítási arány: 1:7.
Nyári nagy melegben kiváló hűsítő, koktélok alapjaként is használható.
Pasztőrözéssel tartósított, ezért felbontás után hűtőben tartandó és 3 napon belül fogyasztandó
Balatoni oltalom alatt álló földrajzi jelzésű száraz rosé bor. Kristálytiszta, halvány málna színét rózsaszín villanások teszik még elegánsabbá. Illatában friss eper és málna, ízében frissítő savérzet és a rozék is kiemelkedő összetettség. Vagány, lendületes, friss. Csupa gyümölcs és nagybetűs NYÁR.
Szénsavas vegyesgyümölcs ízű ital B vitaminokkal, koffeinnel és inozitollal.
Magas koffeintartalmú. Fogyasztása gyermekek és terhes vagy szoptató nők számára és koffeinérzékenyeknek nem ajánlott (32 mg / 100 ml).
Fogyaszd felelősséggel.
Ajánlott napi maximális adag: 500 ml.
A megjelölt ajánlott napi maximális adagot nem szabad túllépni.
Jókedvű piros bogyós gyümölcsök gurulnak elő a pohárból: málna és ribizli, majd banánra emlékeztető illatjegy is felfedezhető. Biztos kézzel elkészített, intenzív illatú, lendületes rozé frissítő savérzettel, málnás zamatokkal és a Kékfrankos fajta fűszereivel. Önmagában is öröm inni, emellett sokoldalú ételkísérő, nyáron pedig fröccsként is nagyon jól tud esni.
A Csíki Csempész Áfonya Vodka egy hagyományos vodkarecept és egy antioxidánsban gazdag erdei gyümölcs, a kokojza (áfonya) házasságából született. Az így létrejött lágy, aroma-dús ízvilág minden pillanata örömet szerez fogyasztóinak. - 500ml
A Csíki Csempész Vodka egy hagyományos recept szerint, kizárólag ivóvíz és finomszesz felhasználásával készült, 37,5%-os alkoholtartalmú minőségi szeszes ital. Méltán viseli az orosz “zsivaja voda” (Az élet vize) kifejezésből származtatott vodka nevet.
A Desperados Original tequila ízesítésű prémium világos sör, magasabb, 5,9% alkoholtartalommal. Könnyen iható, frissítő citrusos ízvilágával és tequila ízesítésével egyfajta átmenet a sör és a röviditalok között, így tökéletes választás akár szórakozás előtt, akár a buli legintenzívebb pillanataiban.
Ropogós, gyümölcsös, friss, tehát minden megvan benne, amit egy rosétól várunk. Az eper és a málna köszön vissza az intenzív illatban, ízben.
Szinte minden étellel kiválóan párosítható.
Friss, üde, ropogós, gyümölcsös - minden, ami egy balatoni roséhoz kell. Igazi bistro tétel intenzív édeskés, szamócás ízeivel és illatával. Szinte mindennel párosítható, de salátákkal és könnyed halételekkel a legszebb.
Rózsás árnyalat, kirobbanó ropogós piros gyümölcsök, tutti-fruttis jegyek, üde frissesség. Illatában és ízében egyaránt szilva,
fekete cseresznye, szamóca. Kóstolva telt ízérzet, lendületes struktúra, nem hivalkodó, elegáns savak. A gyümölcsérzet végig
hangsúlyban marad, közepesen hosszú lecsengéssel köszön el.
Színe elegáns barack szín. Illata behízelgő, talán nem túlzás állítanunk, hogy fogyasztóját ’bevisszük a málnásba’. Illatában és ízében is erősen dominál ez a gyümölcs, kiegészülve némi epres jegyekkel. A hömpölygő piros gyümölcsök a kora nyári napsugarakat idézik, mely mellett azonban a bor némi határozottságot is hordoz, szeretné ha jobban megismernék.
A Kékfrankos és a Cabernet Sauvignon szőlőt egybe szüreteltük. Mindkét esetben technológiailag érett, egészséges gyümölcsöt tudtunk szedni, szép savakkal, sok gyümölcsösséggel. A pincéhez szállítás után kíméletesen feldolgoztuk, azonnal préseltük, a mustot ülepítettük, színeltük. Az erjesztés tartályban, alacsony hőfokon, 12-14 Co-on ment végbe, ami az aszályos évjárat miatt extrém mód elhúzódott. Fejtés és derítés után, hidegkezeltük, majd palackoztuk.
Pincészetünk hetedik rosé tétele, ahol a készítés során előszőr, a Kékfrankos és a Cabernet Sauvignon szőlőt egybe szüreteltük. Mindkét esetben technológiailag érett, egészséges gyümölcsöt tudtunk szedni, szép savakkal, sok gyümölcsösséggel. A pincéhez szállítás után kíméletesen feldolgoztuk, azonnal préseltük, a mustot ülepítettük, színeltük. Az erjesztés tartályban alacsony hőfokon 12-14 Co-on ment végbe. Fejtés és derítés után, hidegkezeltük, majd palackoztuk.
Felső-Magyarországi oltalom alatt álló földrajzi jelzésű száraz rosé bor.
A Juhász Testvérek Pincészete korszerű technológiájának köszönhetően friss, üde reduktív rosé bort készített, mely rosét gyümölccsel teli illat és ízvilág jellemez.
Több évszázados orosz vodkagyártási tapasztalatokat felhasználva készül a Kalinka prémium vodka. A kiváló minőségű gabonából készült szesz és lágyított víz keveréke, melyet 10 db aktív-szén oszlopon szűrünk át. A Kalinka vodka minden egyes cseppje több százezer aktív szénszemen folyik keresztül így lesz minden kellemetlen illattól és íztől mentes, azaz tiszta vodka.
Az eper szörpünk a valódi eper fogyasztásának élményét nyújtja: csak a fantáziánkon múlik, hogy milyen formában kényeztetjük magunkat vele: szörpnek, öntetnek, sorbetnek, koktél alapanyagnak is kiváló. Szörpjeinket nem főzzük, hidegen állítjuk elő saját terményekből vagy megbízható őstermelőktől származó alapanyagokból. Semmilyen formában nem tartalmaz tartósítószereket, aromákat, adalékanyagokat.
A málna egy csoda gyümölcs, tele vitaminokkal, antioxidánsokkal. Elkészítése egy százéves családi recept alapján történik, receptjét nagy kincsként őrizzük, a végeredmény önmagáért beszél. Érdemes esélyt adni egy kostolásra, különleges élményt nyújt az ízvilága. Szörpjeinket nem főzzük, hidegen állítjuk elő saját terményekből vagy megbízható őstermelőktől származó alapanyagokból. Semmilyen formában nem tartalmaz tartósítószereket, aromákat, adalékanyagokat.
A menta egy pezsdítő hatású, intenzív aromájú szörp, amit nem csak a megfázásos időszakban ajánlunk, hanem nyáron egy meleg fárasztó nap után is kitűnő szomjoltó lehet. Szörpjeinket nem főzzük, hidegen állítjuk elő saját terményekből vagy megbízható őstermelőktől származó alapanyagokból. Semmilyen formában nem tartalmaz tartósítószereket, aromákat, adalékanyagokat.
Mort Subite Kriek tradicionális belga, meggyes sörkülönlegesség, spontán erjesztéssel készül. Nevét - amely hirtelen halált jelent - egy népszerű belga kocsmajáték záró mozzanatáról kapta.
A rubint vörös telten gyümölcsös sör tölgyfa hordóban történő érlelést és meggyágyon való pihentetést követően válik kategóriájában egyedülállóvá. A speciális erjesztésnek köszönhetően, íze savanykás, melyet tökéletesen kiegészítenek a gyümölcs édes és egyszerre fanyar ízjegyei. Karakteres, de nem nehéz, hiszen mindössze 4 % az alkoholtartalma.
A siller átmenet a rosé és a vörösborok között, igazi szekszárdi sajátosság. Benne van a rosé üdesége, könnyedsége és már a vörösborok játéka, teltsége is. Igazi gyümölcsbomba! Meggy illat ömlik az orrunkba minden kortynál. Nyárra, nem is kell ennél több
Szörpökhöz általában normál répacukrot használunk csökkentett mennyiségben (1 l tömény szörphöz 35-40 dkg cukrot használok, ami az elkészített ital esetében 5-7,5 g cukrot jelent 1dl innivalóban.), de ezen kívül készítek 97%-os tisztaságú stevia kivonat és eritrit kombinációjával édesített szörpöket is. Ezen termékeim hozzáadott cukrot nem tartalmaznak, ezért cukorbetegek is fogyaszthatják.
A gyógynövény /kivonat/ szörpök magas hatóanyag tartalommal, ezáltal intenzív íz és illatélménnyel rendelkeznek. Különféle koktélok, hideg vagy meleg italok alkotóelemeként kedveltek a klasszikus bodzavirágtól kezdve egészen a különleges pitypangig. Színezék, aroma és tartósítószermentesek, hőkezeléssel tartósítva. A gyümölcsszörpök friss, válogatott, egészséges, vegyszermentes gyümölcsből készültek. Gyümölcstartalmuk 50-60%! Szörpökhöz általában normál répacukrot használunk csökkentett mennyiségben (1 l tömény szörphöz 35-40 dkg cukrot használok, ami az elkészített ital esetében 5-7,5 g cukrot jelent 1dl innivalóban.), de ezen kívül készítek 97%-os tisztaságú stevia kivonat és eritrit kombinációjával édesített szörpöket is. Ezen termékeim hozzáadott cukrot nem tartalmaznak, ezért cukorbetegek is fogyaszthatják.
Az egyik legnépszerűbb gyógynövény a hársfavirág, számtalan jótékony hatással bír: köhögéscsillapító, gyulladáscsökkentő, így influenza, megfázás esetén segíthet, de gyomorerősítő, görcsoldó, feszültségoldó, nyugtató hatása is ismert.
Jótékony hatása miatt érdemes feltankolni vele a kamrát, hiszen régóta köztudott, hogy magas vitamin- és antioxidáns-tartalma erősíti az immunrendszert, enyhíti a gyulladásokat, polifenoltartalma serkenti az agyműködést, és védi az agyat az öregedéssel járó folyamatoktól. Magas rosttartalma javítja az emésztést, sőt még a szemre, a bőrre és a csontozatra is jó hatással van.
A gyógynövény /kivonat/ szörpök magas hatóanyag tartalommal, ez által intenzív íz és illatélménnyel rendelkeznek. Különféle koktélok, hideg vagy meleg italok alkotóelemeként kedveltek a klasszikus Bodzavirágtól kezdve egészen a különleges Pitypangig. Színezék, aroma és tartósítószermentesek, h?kezeléssel tartósítva. A gyümölcsszörpök friss, válogatott, egészséges, vegyszermentes gyümölcsből készültek. Gyümölcstartalmuk 50-60%! Különféle koktélok, hideg vagy meleg italok alkotóelemeként kedveltek. Színezék, aroma és tartósítószermentesek, hőkezeléssel tartósítva.
Színezék, aroma és tartósítószermentesek, hőkezeléssel tartósítva. A gyümölcsszörpök friss, válogatott, egészséges, vegyszermentes gyümölcsből készültek. Gyümölcstartalmuk 50-60%! Különféle koktélok, hideg vagy meleg italok alkotóelemeként kedveltek. Színezék, aroma és tartósítószermentesek, hőkezeléssel tartósítva.
Ellenőrizd, hogy a kézbesítési címeden elérhető-e szolgáltatásunk!
Szolgáltatásaink minőségének folyamatos magas szintű biztosításához a weboldalon sütiket használunk, a böngészéssel hozzájárulsz a sütik használatához.