Nincs termék a bevásárlókosárban.
A tasak felhasználása:Igény szerint fűszerezzük vagy pácoljuk be a húst.Tegyük az előkészített húst vagy zöldséget a zacskóba.A nyitott végét kössük be.A zacskót tűvel szurkáljuk meg.Helyezzük az előmelegített sütőbe és 180-200°C-on süssük meg.Az étel elkészültét követően a zacskót a kiáramló forró gőz miatt óvatosan vágjuk fel.
Hasznos tanácsok és tudnivalók:Javaslunk 1 evőkanál olívaolajat felhasználás előtt a tasakba tenni.A zacskót a tetejéből levágott ujjnyi vastag fóliacsíkkal kössük be.Ha ropogós sültet akarunk, akkor a párolás utolsó szakaszában a fóliát késsel hasítsuk fel.Alkalmazható maximális sütési hőmérséklet 220°C.Energiatakarékos elkészítési mód, mivel a tasak kuktaszerűen működik.A sütőzacskó megőrzi a vitaminokat és az ízeket.Használata megóvja a sütőt a szennyeződéstől és az élelmiszert a tepsihez való odaégéstől.
Sütési idők tájékoztató jelleggel:Fehér húsok (szárnyasok, nyúl) kb. 60 percVörös húsok szeletben (sertés, marha és borjú) 10-15 percFasírozott (gombócban) kb. 10 percHalak (kisebb méretben, illetve halfilék) 20-30 percVadhúsok (szarvas, őz és vaddisznó) kb. 60 percZöldségek (karfiol, töltött padlizsán, cukkini) 20-30 perc