BÚZALISZT
BÚZA Graham-liszt (22%)
Ivóvíz
Élesztő
Fermentált BÚZALISZT
Étkezési só
Emulgeálószerek (zsírsavak mono- és digliceridjei, nátrium-sztearoil-2-laktilát, zsírsavak mono- és digliceridjeinek mono- és diacetil-borkősav-észterei)
Vitális BÚZAGLUTÉN
Kovászkészítmény (ivóvíz, ROZSLISZT, baktériumkultúra, savanyúságot szabályozó anyagok [tejsav, ecetsav])
Ételecet
Savanyúságot szabályozó anyag (glükono-delta-lakton)
Babliszt
Térfogatnövelő szer (glükóz-oxidáz enzim [BÚZA])
Lisztkezelő szerek (aszkorbinsav, enzimek [amiláz, alfa-amiláz, xilanáz, lipáz, celluláz, transzglutamináz {BÚZA}])
Tojás-, szója-, tejszármazékot, szezámmagot is felhasználó üzemben készült.
Tojás - Tartalmazhat Tej - Tartalmazhat Rozs - Tartalmaz Szezámmag - Tartalmazhat Szója - Tartalmazhat Búza - Tartalmaz |